Domuz yağını yemeklere katıcam yediricem dememiş önce bir neyin ne olduğunu algılayın da yorum yapın. Kaldı ki size ne yetkili merci misiniz siz?haram şeyden nediye şifa arıyorsun kardeşim. kantoranlu balmumlu krem bul aktarlardan cevrenden hic bir iz bırakmaz. denenmistir.
o hayvanin her türlüsü haramdır. diyecek biseyim yok .kendi tercihi yorum bekliyor söylüyoruz. artı kantaronun yagı degil kremi benim kullandığımDomuz yağını yemeklere katıcam yediricem dememiş önce bir neyin ne olduğunu algılayın da yorum yapın. Kaldı ki size ne yetkili merci misiniz siz?
Konu sahibi, sarı kantaron yağına bizzat şahidim açık yanık yarası vardı arkadaşımın elinde onu izsiz şekilde toparladı. Aynı zamanda domuz yağı da çok iyi yanık tedavisinde onu da gördüm. Dönüşümlü bir onu bir onu da sürebilirsiniz elinizde ikisi de varsa. Gözümle gördüm ikisinin de lekesiz yoğun yanık geçirdiğini
Kaçıncı günde kullanmaya başlamıştınız? Ben yalnızca sarı kantaron yağı kullanıyorum izler için. Haramda şifa aramaktan Allah'a sığınırım da herkes domuz yağı iz bırakmıyor diyor. İleride çocuğun psikolojisini etkilemesin istiyorumharam şeyden nediye şifa arıyorsun kardeşim. kantoranlu balmumlu krem bul aktarlardan cevrenden hic bir iz bırakmaz. denenmistir.
Evet yıllardır böyle bir söylem var. Bebeklerin en yoğun pişiklerinde falan da kullanılırmış. Ama korkuyorum da diğer yandan hayvansal ve haram olan bir hayvanın yağı olduğu için. Buradan bir çare sorayım dedimDomuz yagi iyi mi geliyormus? Hic duymadigim icin merak ettim.
Acil sifalar dilerim bebisinize
Yanık kremlerinin içinde de olabilr ne yapcaksınız o zman. Her türlüsü haramdır derken emin misiniz?o hayvanin her türlüsü haramdır. diyecek biseyim yok .kendi tercihi yorum bekliyor söylüyoruz. artı kantaronun yagı degil kremi benim kullandığım
kendim yapıyorum kremi okuyarak almıyorum. bilerek almam. egerki hasta ölecekse son çare o ilaci kullanmasi gerekirse o şartlarda hayvanin bulundugu ilacı kullanabiliriz.Yanık kremlerinin içinde de olabilr ne yapcaksınız o zman. Her türlüsü haramdır derken emin misiniz?