- 22 Aralık 2013
- 40
- 15
Merhabalar. Daha önce bebeğimin bacağının arkası ve ayakları yandı diye post açmıştım. İkinci derece yüzeysel ve derin yanıklar vardı. Ayağının üstünde bir lira boyutunda bir derin yanık var ve geç iyileşiyor. Hâlâ açık yara durumunda sayılabilir. Oraya ne sarı kantaron yağı kullanırım ne de domuz yağı. Doktorun yazdığı Thiocilline kremi kullanıyorum. Ancak yüzeysel yanıklar iyileşti. Şu an iz var tabii kırmızı kırmızı. Müsait bir vakitte fotoğraf ekleyeceğim izlere dair. Doktor muhtemelen toparlayacak dedi inşallah, ayağının üstündeki derin yanıkta iz kalır ama dedi. Şu an açık yarası olduğu için önceliğimiz yaranın kapanması. Ondan sonra leke tedavisine bakılacak inşallah. Bu süreçte Bursa'dan domuz yağı getirttim. Orada macır (Bulgar muhaciri) çok, malum. İyileşen yerlerde kullanmalı mıyım? Doktor iyileşen yerlere sarı kantaron kullanmamı önerdi. Ramazan Ramazan uğraştığım konulara bakın. :/
Dua isteriz...
EDIT:
19. günden ayağının üstündeki derin yanık yarası ve bacağındaki yüzeysel yanık izleri. DİLERİM ŞİFA BULUR YAVRUM... ÂMİN..
Dua isteriz...
EDIT:
19. günden ayağının üstündeki derin yanık yarası ve bacağındaki yüzeysel yanık izleri. DİLERİM ŞİFA BULUR YAVRUM... ÂMİN..
Eklentiler
Son düzenleme: