E edaberk Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2010 456 2 66 Çanakkale 30 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi edaberk #1 bebeğimin bütün vücudu özellikle eller ayak ve bacaklarında deri soyulması var sanki deri değiştiriyor.bu normal mi acaba.bebe yağı sürüyorum
bebeğimin bütün vücudu özellikle eller ayak ve bacaklarında deri soyulması var sanki deri değiştiriyor.bu normal mi acaba.bebe yağı sürüyorum
SEHER YILDIZI Nirvana Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2007 4.177 5.314 773 30 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi edaberk #2 benim oğlumdada olmuştu. kilo alıyor gelişiyor demişti herkes. derisi genişlediği için gelişimi iyi olduğu için olurmuş. geçiyor bi süre sonra...
benim oğlumdada olmuştu. kilo alıyor gelişiyor demişti herkes. derisi genişlediği için gelişimi iyi olduğu için olurmuş. geçiyor bi süre sonra...
almira85 Guru Kayıtlı Üye 26 Ocak 2009 911 27 318 İstanbul 7 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi edaberk #3 merak etme canım gayet normal bir durum gelişiyor deri değiştiriyor cildi yenileniyor. benim kızım 2.aya kadar nerdeyse sürekli alnı burnu soyulurdu.yıkarken karnının etrafı ayakları falan hep soyulurdu.
merak etme canım gayet normal bir durum gelişiyor deri değiştiriyor cildi yenileniyor. benim kızım 2.aya kadar nerdeyse sürekli alnı burnu soyulurdu.yıkarken karnının etrafı ayakları falan hep soyulurdu.
b.k.y Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2008 80 0 96 İstanbul 27 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi edaberk #4 kesinlikle normal bi süre sonra geçecek yağ sürersen faydalı olur...