18 gün gecikmeyle hamilelik öğrenme

busrask35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2023
28
14
3
30
Kızlar regli olmayışımın 57.gününde hamile olduğumu öğrendim.normalde 35-40 günde 1 regli olan biriyim 40. Günde yumurtlama ağrısı gibi bi ağrı ve akıntı hissettim ovülasyon testlerim çift çizgiydi.Doktora gittim,kan testi yapıldı negatif.doktor rahim duvarın kalınlaşmış bugün yarın regli olursun dedi ilaç verdi ama içmedim.3 gün önce 2 saat süren pembe lekelenme yaşadım.Ve dün geceki testlerim baya koyu şekilde pozitif çıktı.bugün kan vericem.Demem o ki regli olmam gereken günde yumurtlamışım ve tam 18 gün gecikme sonrası hamile olduğumu öğrendim.regli olana kadar asla umutsuz olmayın.İsteyen herkes en kısa zamanda bu duyguyu tadar umarım ❤️🙏🏻
Belki birilerine yardımcı olur diye yazmak istedim.

Kızlar regli olmayışımın 57.gününde hamile olduğumu öğrendim.normalde 35-40 günde 1 regli olan biriyim 40. Günde yumurtlama ağrısı gibi bi ağrı ve akıntı hissettim ovülasyon testlerim çift çizgiydi.Doktora gittim,kan testi yapıldı negatif.doktor rahim duvarın kalınlaşmış bugün yarın regli olursun dedi ilaç verdi ama içmedim.3 gün önce 2 saat süren pembe lekelenme yaşadım.Ve dün geceki testlerim baya koyu şekilde pozitif çıktı.bugün kan vericem.Demem o ki regli olmam gereken günde yumurtlamışım ve tam 18 gün gecikme sonrası hamile olduğumu öğrendim.regli olana kadar asla umutsuz olmayın.İsteyen herkes en kısa zamanda bu duyguyu tadar umarım ❤️🙏🏻
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸🥹

Merhaba canım allak kucagına almayı nasip etsin☺️ Bende adet zamanımı unuttum ama 1 ayı gecmıstır olmayalı bizde eşimle 2 haftadır korunmuyoruz akıntım çok çoğaldı ilk ay kalınır mı şüphedeyım göğüs uçlarım acıyor ama son adetimi bilmiyorum o yüzden ne zaman test yapcagımıda bilmiyorum😂

Merhaba canım allak kucagına almayı nasip etsin☺️ Bende adet zamanımı unuttum ama 1 ayı gecmıstır olmayalı bizde eşimle 2 haftadır korunmuyoruz akıntım çok çoğaldı ilk ay kalınır mı şüphedeyım göğüs uçlarım acıyor ama son adetimi bilmiyorum o yüzden ne zaman test yapcagımıda bilmiyorum😂
Bence her zaman bi şans vardır.Benimde 20 gün önce yaptığım test negatif çıktıktan sonra kasık ağrım iyice çoğalmıştı geçen perşembe lekelenme yaşadığım gün inanılmaz bi göğüs ağrısı vardı,daha önce asla böyle olmamıştı.Lekelenmeden sonraki gün bütün ağrılarım kesildi hala ara ara kasık ağrım oluyo.bence biraz daha bekle ben cesaret edememiştim test yapmaya iyi ki de öyle yapmışım.ilk öğrendiğim gün beta değerim 1641 çıktı.böyle olunca daha rahat oluyomuş :)

Ve benimde hiç kesilmeyen beyaz bi akıntım vardı hala var.

Merhaba,

Ben mart ayında kürtaj oldum 8. Haftalık bebeğimin kalbi durduğu için. Doktorum korunmana gerek yok dedi ama tabiki ben 1 ay kürtajdan sonra eşimle birlikte olmadım mikro felan kaparım belki diye.
Kürtaj olmama rağmen döngüm hiç değişmedi hep olmamam gerek günde adet oldum. Döngün kısa 19 günde bir adet oluyorum.
3 aydır bebek için uğraşıyoruz ilk iki ay hep aynı gün adetimi oldum. Normalde cumartesi gün adet olmam gerekiyordu pazar günü kan testi verdim 0.1 çıktı negatif yani.
ama hala adet olmadım bugün 4. Günüm.
Sizce ne olabilir hamilelik değilsede kist felan olmamıştır İnşallah hastalık duymak istemiyorum.

Ilk ay hamile kalinir. Denk geldiyse tek seferde dahi hamile kalinabilir.
Adetiniz gectigi gun test yapin, adet belirtileri yasiyorsaniz, bikac gun adet olmayi bekleyin. Olmazsaniz yaparsiniz.

Ilk ay hamile kalinir. Denk geldiyse tek seferde dahi hamile kalinabilir.
Adetiniz gectigi gun test yapin, adet belirtileri yasiyorsaniz, bikac gun adet olmayi bekleyin. Olmazsaniz yaparsiniz.
Bencede baktım adet sancısı cekiyorum ama gelmiyo ozaman test yaparım çünkü günümü bilmiyorum zaten ağrı çektiğimde anlarım ozaman oldugunu bir kaç gün beklerim yaparım☺️ Akıntım çoğaldı sağ kasığım ağrıyo sancılanıyo afedersiniz ilişkiye girerken ağrı giriyo

Bencede baktım adet sancısı cekiyorum ama gelmiyo ozaman test yaparım çünkü günümü bilmiyorum zaten ağrı çektiğimde anlarım ozaman oldugunu bir kaç gün beklerim yaparım☺️ Akıntım çoğaldı sağ kasığım ağrıyo sancılanıyo afedersiniz ilişkiye girerken ağrı giriyo

Iliskiye girerken agri olayini acilen bir jinekologla gorusmelisiniz. Baska bir sorun da olabilir.

Iliskiye girerken agri olayini acilen bir jinekologla gorusmelisiniz. Baska bir sorun da olabilir.
İki gündür ağrıyo batıyo yani işte bugün ilişki oldu baktım ağrıdı normalde olmuyo oyle bısey zaten baktım adet olmuyom zaten doktora gidicem gebelik düşündüğüm için zaten görünmeliyim

Back
X