- 14 Şubat 2025
- 171
- 59
- 13
- 29
- Konu Sahibi Merve1995nsnsnsjsbsbsjsvs
Geç döllenme olabilirmi yada geç mi yumurtlama oldu, genel olarak zaten adetim gecikiyor, Awox test yaptım silik çıktı, böyle olup hamile çıkan varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç döllenme olabilir test yanıltıyor da olabilir. Bu kadar geciktiyse neden kan vermiyorsun kiGeç döllenme olabilirmi yada geç mi yumurtlama oldu, genel olarak zaten adetim gecikiyor, Awox test yaptım silik çıktı, böyle olup hamile çıkan varmı?
Testte sıkıntı var markadan aynısı yaşadımGeç döllenme olabilirmi yada geç mi yumurtlama oldu, genel olarak zaten adetim gecikiyor, Awox test yaptım silik çıktı, böyle olup hamile çıkan varmı?
Böyle mi çıktı sende de üstteki Awox alttaki bebe timeBu konuda uzman sayılmam, 1 kere yaşadım zaten. Bebe time erken test yapmıştım 15.günde, anında çift çizgi çıktı. İstenen bir bebek mi bilmiyorum, üzmek de istemem ama bence negatif
Ama senin baya var ya alttaki bariz belli kuzumBöyle mi çıktı sende de üstteki Awox alttaki bebe time
Üstteki Awox 2 gün önce yaptım anında silik çıktı alttaki bebe time ilk dakikada daha net çizgi çıktı yokmudur?Bu konuda uzman sayılmam, 1 kere yaşadım zaten. Bebe time erken test yapmıştım 15.günde, anında çift çizgi çıktı. İstenen bir bebek mi bilmiyorum, üzmek de istemem ama bence negatif
Ben awoksun yanlış çıkardığını düşünmüyorum benim adetlerim düzensiz geçen ay 40. Gün oldum adet mesela bu ay da 40 . Gundeyim olmadım bu sabah test yaptım avoks negatif çıktı olsa çıkardı yani silik filan senin kesin varBöyle mi çıktı sende de üstteki Awox alttaki bebe time
İnşallah vardır canımAma senin baya var ya alttaki bariz belli kuzum
İnşallah sendede vardır canımBen awoksun yanlış çıkardığını düşünmüyorum benim adetlerim düzensiz geçen ay 40. Gün oldum adet mesela bu ay da 40 . Gundeyim olmadım bu sabah test yaptım avoks negatif çıktı olsa çıkardı yani silik filan senin kesin var
Merhaba bende bu testi denedim dün akşam genelde iyi bir test olduğunu söylüyorlar ama siz böyle söyleyince bi şüpheye düşmedim değil baya bellimiydi yada kimyasal geçirmiş olabilirmisinizTestte sıkıntı var markadan aynısı yaşadım
Ben awoksun yanlış çıkardığını düşünmüyorum benim adetlerim düzensiz geçen ay 40. Gün oldum adet mesela bu ay da 40 . Gundeyim olmadım bu sabah test yaptım avoksBöyle mi çıktı sende de üstteki Awox alttaki bebe time
İnşallah ama sanmıyorum ya olsa çıkmaz miydi bak 40 . Gundeyimİnşallah sendede vardır canım![]()
Bir doğum doktoruna hiç danıştın mı acaba,Ben awoksun yanlış çıkardığını düşünmüyorum benim adetlerim düzensiz geçen ay 40. Gün oldum adet mesela bu ay da 40 . Gundeyim olmadım bu sabah test yaptım avoks
İnşallah ama sanmıyorum ya olsa çıkmaz miydi bak 40 . Gundeyim
Anlamadım döngü günün mü 40 gün yoksa genel olarak mı 40 gün gecikiyorsun, eğer döngü uzunluğun 40 günse benimkide öyle ama 40 gün adet gecikmesi yaşıyorsan ki ben öyle sandım normal değil.Yarın gideceğim inşallah bakalım ne diyor en azından inşallah kist yoktur da tedavi olabilirim diğer ay
Yok ya döngum şuan 40. gün oldu adetin ilk gününden bu yana yani gecikme değilAnla
Anlamadım döngü günün mü 40 gün yoksa genel olarak mı 40 gün gecikiyorsun, eğer döngü uzunluğun 40 günse benimkide öyle ama 40 gün adet gecikmesi yaşıyorsan ki ben öyle sandım normal değil.
Yok ya döngum şuan 40. gün oldu adetin ilk gününden bu yana yani gecikme değil
Bende aynı sekildeyim o yüzden bugün yine de erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha pozitife dönmez diye düşünüyorumSanırım yorumunu yanlış anladım kusura bakma aşk benim regl döngüm 40ı buluyor, 44üde görüyorum bazen![]()
Ben şuan döngü günümün 53. Günündeyim ve daha yeni 2 gün önce testim silik çıktı, umudunu kesme geç döllenme olabilir sabretBende aynı sekildeyim o yüzden bugün yine de erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha pozitife dönmez diye düşünüyorum
Yarin doktora gideceğim birşey der mutlaka zaten en azından kist olmadıysa beklerim kist oluştuysa da ilaç verirBen şuan döngü günümün 53. Günündeyim ve daha yeni 2 gün önce testim silik çıktı, umudunu kesme geç döllenme olabilir sabret