+18 :)) Elde Çitiledim

hayalet_39

b£n yaKın sén uZak...!!!
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
588
8
ELDE ÇİTİLEDİM
Anne ve baba çocukları anlamasın diye sevişmeye "çamaşır yıkama" demişler. Yani sevişmek istediklerinde çamaşır yıkayalım mı diyorlarmış. Bir gün baba oğlunu çağırmış ve "git anana sor bakalım çamaşır yıkayacakmıymış" demiş. Oğluda gitmiş ve sormuş. Annesi "olmaz oğlum git babana söyle bugün yorgunum" demiş. Ertesi gün adam bir daha oğlunu çağırmış ve anana git sor demiş. Anne yine aynı cevabı vermiş. Ondan sonraki gün anne oğlunu çağırmış. "Git babana söyle bugün çamaşır yıkayabiliriz" demiş. Oğulda gitmiş babasına sormuş. Babası "yok oğlum olmaz anana söyle ben çamaşırları elde çitiledim" demiş.

MAAŞ
Kalabalik bir IETT otobüsünde kadının biri arkasindaki adama; -"Noolorus Be habire arakamdan yüklenooorsun" der... Genç adam gayet sakin... -"Otobüs fren yapinca yani sey pardon... "der ..... Az sonra kadin yine uyarmak zorunda kalir -"e yüklenip duroorsun ..... " Genç adam yine sakin, -"Madam fren fren ... fren yapinca .... " derken kadin sözünü keser; -"İyi de o pantolunundaki sertlik noolooor ???" Bizimki yine yüzsüz yüzsüz; -"Madam maasimi yeni aldim onlar para tomari" diye yanit verir. Madam da bos durmaz ... -"e bu nasil maaŞtir taksimden beri her frende zam gelorrrrrr''

BOŞVERSENE GÜZELİM
Adam, lüks erkek kuaföründe oturmuş bir yandan sakal tıraşı yapılırken bir yandan da elleri manikürlenmektedir. Manikürü yapan sarışın fıstık adamın ilgisini çekmekte gecikmez, - "Güzelim, bu gece benimle çıkmaya ne dersin?" Kız gülümser, - "Özür dilerim ama ben evliyim." - "Boşversene" der adam, - "Seninkine telefon et bu gece işin çıktığını eve gelemeyeceğini söyle!" - "İstersen sen söyle, şu anda seni tıraş ediyor."

EMZİK
Adam arkadaşının latex-kauçuk ürünler yapan faikasını geziyordu... Bir ara bir otomatik makinanın başına geldi ve makinadan şu seslerin geldiğini duydu ; -pissst ....PAT !.....pissst ..PAT !.....pissst....PAT !.......... Merak edip sordu bu makinanin ne yaptığını ve neden bu seslerin geldiğini.. Arkadaşı cevapladı : - Bu makina biberon emziği yapıyor...pisst sesi kalıba gelen latexin şişirilip emzik formu aldığını , pat seside ucuna açılan deliğin sesini belirtir... Geziye devam edip baska bir makinanin başına geldiler. Bu makinadan da benzeri sesler geliyordu ama sıralamalari farklıydı ; - Pisssst...Pisssst...Pissssst....Pisssst ...PAT !..... Adam gene meraklanıp sordu ; - Peki bu ne makinası ? - Bu bir prezervatif makinasıdır.. - Ama neden 4 Pisst tan sonra 1 PAT sesi geliyor... Arkadaşı yanıtladı ; - Her 4 preservatiften sonra 1 tanesinin ucunu deliyoruz da ondan.. Adam şaşkınlıkla ve biraz da kızarak sordu.. - Ama neden..? Bu yaptığınız hiç hoş değil.. Arkadaşı cevap verdi.. - Öyle ama..o zaman da emzik işi fazla para getirmiyor...!!

EŞEK KIZIM EŞEK
Adamın biri birgün bir misaferliğe gitmiş yemeğini yemişler meyve çay derken yatma zamanı gelmiş ev sahibi yatacak yerlerinin üç oda olduğunu söylemiş biri kendilerinin yatığını birinin bebeğin yatığını bir odalarının da boş olduğunu söylemiş adam düşünmüş onların odalarında yatamaz bebek de gece ses çıkarır diye o odada da yatmayı düşünmemiş en son boş olan odada yatacağını söyledi ve boş odada yattı. Sabah olunca adam çeşmenin başına gidince bakmışki hoş güzel 18 yaşlarında bir kız ona havlu uzatmış kıza demiş ismin ne; kız demiş BEBEK kız adama bu sefer demiş amca senin ismin ne EŞEK KIZIM EŞEK!!!

KURŞUN

Bir gün hamile bir kadın mağazada alışveriş yaparken, bir çatışma çıkar ve vurulur. Hemen hastaneye kaldırırlar. Doktor ameliyat sonrası kadına: "Hanımefendi hayati tehlikeyi atlattınız. Ancak iki kursunu çıkaramadık. Bunlardan biri doğacak olan kız çocuğunuza diğeri ise erkek çocuğunuza isabet etmiş. Şimdi çıkarırsak ölürler. Ancak üzülmeyin ileride bu kurşunları vücutlarından atarlar. Kadın doğum yapmış. Çocuklar sağlıklı. Aradan yıllar geçmiş. Kız çocuğu bir gün bahçede oynarken "Anne anne çabuk gel" diye bağırmış. Annesi telaş içinde "Ne oldu kızım?" diye kosmuş. "Bak anne vücudumdan bir demir parçası çıktı. Kadın sevinmiş: "Telaşlanma. Doktor amcan demişti. Bak kurşunu vücudundan attın. Bundan birkaç gün sonra bu kez erkek çocuk bağırmış. "Anne anne çabuk gel!" Kadın yine telaşla koşmuş: "Ne oldu oğlum?", "anne, mastürbasyon yaparken kediyi vurdum!"

DOLMAKALEM

Adamın birinin daldan dala gezerken cinsel organı kırılmış. Doktora gitmiş doktor adama her akşam yatmazdan önce on onbeş dakika cinsel organını bir bardak süte bandırmasını istemiş adam eve gelip yatma vakti geldiğinde banyo ya girip doktorun dediklerini uygulamaya başlamış tabi karısı içerde bekliyor ve kocasına seslenmiş. Aradan biraz zaman geçtikten sonra kadın sabırsızlanıp dalıvermiş banyoya kadın şaşırarak, - Ay kocacığım kırk yıl düşünsem bunun bir dolma kalem gibi doldurulduğu aklıma gelmezdi...

İKİSİNİ DE Mİ?
Adamin biri birgün felç olan bir arkadaşını ziyaret etmiş. Sohbet sırasında felçli arkadaşı adama "terliklerim yukarıda kalmis onları bana getirirmisin lütfen" diye rica etmiş. Adam yukarı çıkmış, bir de ne görsün! Felçli arkadaşının afet gibi iki kızı varmış. Hemen pratik zekasını çalıştırarak - Babanız beni sizinle yatmam için gönderdi. demiş. Kizlar - Nasıl olur! imkanı yok demişler! Adam "inanmıyorsanız soralım" demiş ve aşağıya seslenmiş: - İKiSiNiDE Miiii!". Felçli adam bağırmış: - iKiSiNiDE! iKiSiNiDEEEE!

ŞİFRE
Bir bayan eleman yeni bir erkek müşterinin bilgisayarlarının ayarlarını yapmasına yardım ediyormuş. Sırası gelince, adama internet şifresi olarak hangi kelimeyi kullanmak istediğini sormuş. Kadını utandırmak isteyen adam "Penis!" demiş. Kadın kılını bile kıpırdatmadan dönmüş, şifreyi girmiş ve bilgisayar cevap vermiş: - Şifre reddedildi. - Çok Kısa.

X