Ben asiri derecede azginim o da oyle hatta onu uyariyorumda bende oyle oluyorum iliski animizda tutkulu ama ben zevk alamayinca kendimi kotu hissediyorum 1.5 yila yakin olacak sehir mesafelerinden dolayi yanliz 1 ayda bir iki defa birlikte olmak zorunda kaliyoruz maalesef ayrica cok tesekkur ederim yardimci olmaya calistiginiz icinBenim seksten zevk almam uzun bir süreyi aldı, orgazm da bir 8 9 ayımı aldı. Ne kadar süredir ilişkiniz mevcut?
Süre uzun gibi görünüyor ama engeller dolayısıyla ilişki sıklığı az, uzun bir süre giriyor araya. Dediğiniz gibi arzu, tutku, aranızda güçlü bir çekim varsa ben bu sorunu aşabileceğinizi düşünüyorum. İnsan başlarda anlamlandıramıyor, ne hissettiğini bile tanımlayamıyor. Bazen baskı bazen boşluk gibi geliyor. Ama zamanla partnerle bütünleşince, psikolojik ve kafa olarak da tamamen kendini verince zevk alınmaya başlıyor. Beraber yaşama şansınız varsa hiç fena olmaz.Ben asiri derecede azginim o da oyle hatta onu uyariyorumda bende oyle oluyorum iliski animizda tutkulu ama ben zevk alamayinca kendimi kotu hissediyorum 1.5 yila yakin olacak sehir mesafelerinden dolayi yanliz 1 ayda bir iki defa birlikte olmak zorunda kaliyoruz maalesef ayrica cok tesekkur ederim yardimci olmaya calistiginiz icin
Tesekkur ederim bu yorumunuz beni cidden umutlandirdi tekrardan. Ileride beraber yasama yansimiz olucak az kaldi umarim hersey guzel olur cok sagolunSüre uzun gibi görünüyor ama engeller dolayısıyla ilişki sıklığı az, uzun bir süre giriyor araya. Dediğiniz gibi arzu, tutku, aranızda güçlü bir çekim varsa ben bu sorunu aşabileceğinizi düşünüyorum. İnsan başlarda anlamlandıramıyor, ne hissettiğini bile tanımlayamıyor. Bazen baskı bazen boşluk gibi geliyor. Ama zamanla partnerle bütünleşince, psikolojik ve kafa olarak da tamamen kendini verince zevk alınmaya başlıyor. Beraber yaşama şansınız varsa hiç fena olmaz.
Acil dediğinize göre yataktan yazıyosunuzKarsimdaki insana asigim onu arzuluyorum asiri derecede alt bolgemde islaniyor ama birliktelik esnasinda hic zevk alamiyorum onun haricinde agri filanda hissetmiyorum neden boyle oluyor anlamiyorum o bosaliyor ama bende zevk yok almiyorum aliyomus gibi de yapiyorum ama bi yandanda ona deli oluyorum nolur yardim edin sizce bu durum neyden kaynaklaniyor
Tesekkurler uygulayacagimKendini, zevk aldığın noktaları keşfetmelisin ki karşındaki de ona göre harekete geçsin vajinal orgazm uzun süre alabilir belki ama klitoral orgazmı pozisyona göre ayarlayabilirsiniz.
Ayrıca zevk almadigin halde alıyor gibi yapma ki senin de zevk alman için çabalasin
Ben bı Mahmut abi hissettim buralarda dolaşan
Ben asiri derecede azginim
Bende ondan şüphelendimBöyle yazınca ben de bi acaba mı ki dedim
Aynen tatlim isim gucum yok ortaya fake bi yalan atayim dedim sacma sapan yazacaksaniz hic yazmayin ayrica bu yazdigim lonuylada ilgili ozelden bircok mesaj aldim mesela bu durumu bi tek ben yasamadigimi anladimBana da konu fake gibi geldi.
Azgınız nedir ya.
Aynen tatlim isim gucum yok ortaya fake bi yalan atayim dedim sacma sapan yazacaksaniz hic yazmayin ayrica bu yazdigim lonuylada ilgili ozelden bircok mesaj aldim mesela bu durumu bi tek ben yasamadigimi anladimBana da konu fake gibi geldi.
Azgınız nedir ya.
Azgınım diyebilen birinin kadın olma olasılığı, aygır olma olasılığından daha düşük.Ben asiri derecede azginim o da oyle hatta onu uyariyorumda bende oyle oluyorum iliski animizda tutkulu ama ben zevk alamayinca kendimi kotu hissediyorum 1.5 yila yakin olacak sehir mesafelerinden dolayi yanliz 1 ayda bir iki defa birlikte olmak zorunda kaliyoruz maalesef ayrica cok tesekkur ederim yardimci olmaya calistiginiz icin