• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 aylık kızım sabah 5-5 bucukta uyanıyor

dreamm134

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2024
184
37
18
36
Merhaba bir bucuk yasında kızım bir haftadır 5-5 bucukta uyanıyor ne yapsam da uykuya geri döndüremiyorum zaten 6-6 bucukta gibi uyanıyordu ona razıydım ama bu kadar erken uyanmasını da istemiyorum ne yapabilirim kızlar nasıl ileri cekebilirm uyanma saatini fikri olan var mı?

Akşam kaçta uyuyor ve gündüzleri ne kadar uyuyor? Benim kızım daha çok küçük ama hesaplıyorum mesela belli bir uyku saati vsr gün içinde o saati tamamlayınca uyanıyor. Bir de yaz tarifesine geçmiş olabilir 😬 hava geç aydınlandığı zamanlar benim kızım da uyurdu biraz daha şimdi güneş doğunca uyanıyor.

Günaydın arkadaşım.

Çocuklar her zaman alarm gibi uyanmıyorlar ki…

Normal zamanda 7 civarında uyanan bebeğimiz geçen haftadan beri 6ya çeyrek kala uyanıyor.

Rüya görmüş olabiliyorlar,üşümüş,sıcaklamış olabiliyorlar…

Bebekler böyledir. Zamanla oturur merak etmeyin. Gece kahve çay içmeyin eğer emziriyorsanız.

Bir de çok dikkat ettim bizim kız gün içinde çok yorulunca ya gece çok uyanıyor ya da sabah çok erken saatlerde uyanıyor.

Bu huyu bana çok benziyor.

Akşam kaçta uyuyor ve gündüzleri ne kadar uyuyor? Benim kızım daha çok küçük ama hesaplıyorum mesela belli bir uyku saati vsr gün içinde o saati tamamlayınca uyanıyor. Bir de yaz tarifesine geçmiş olabilir 😬 hava geç aydınlandığı zamanlar benim kızım da uyurdu biraz daha şimdi güneş doğunca uyanıyor.
Her zamanki uyku düzeni aslında yaza giriyoruz diye erken uyanmalar basladı oglum da öyleydi bebekken yazın 5 bucuklrda kısın 6 bucuklarda uyanırdı sanırım yaz boyu böyle cekecem😬

Bir de çok dikkat ettim bizim kız gün içinde çok yorulunca ya gece çok uyanıyor ya da sabah çok erken saatlerde uyanıyor.

Bu huyu bana çok benziyor.
Gece cok uyanmıyo ama sabah 5 lerde uyanınca gün de daha aymamıs oluyo yataktan cıkmak zor geliyor bana da

Günaydın arkadaşım.

Normal zamanda 7 civarında uyanan bebeğimiz geçen haftadan beri 6ya çeyrek kala uyanıyor.

Günaydın arkadaşım.

Bir haftadır böyle oldugu icin o sekilde oturttu düzenini o saatte uyanmayı alıskanlık haline getirsin istemiyrm aslında yoruluyor cünkü o da cok erken uyandıgı icin

15 aylık kızımda tıpkı bahsettiğiniz gibi 5 buçukta uyanıyor ve geri uyumuyor biraz zaman alan geçici bir süreç ama siz yine de yeniden uyutmaya çalışmaktan vazgeçmeyin derim alışkanlık haline dönmesin. 7 buçuk yaşında ki oğlumda da yaşadık bu süreci zamanla uzayacaktır

Gece cok uyanmıyo ama sabah 5 lerde uyanınca gün de daha aymamıs oluyo yataktan cıkmak zor geliyor bana da

Bir haftadır böyle oldugu icin o sekilde oturttu düzenini o saatte uyanmayı alıskanlık haline getirsin istemiyrm aslında yoruluyor cünkü o da cok erken uyandıgı icin
Anlıyorum arkadaşım da işte çocuk büyütürken sürekli iniş çıkışlı gidiyor hayat.

Bir gün dünyaları yiyor ertesi gün ağzına lokma koymuyor.

Bir gece sabaha kadar mis gibi uyuyor ertesi gece 56 defa uyanıyor.

Bizim ev de sürekli enerji yüksek olduğu için bana normal geliyor artık.

Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Bebekler böyledir. Zamanla oturur merak etmeyin. Gece kahve çay içmeyin eğer emziriyorsanız.
Emzirmiyorum da umarım oturur günesin dogmasına endeksliyo kendini😃
15 aylık kızımda tıpkı bahsettiğiniz gibi 5 buçukta uyanıyor ve geri uyumuyor biraz zaman alan geçici bir süreç ama siz yine de yeniden uyutmaya çalışmaktan vazgeçmeyin derim alışkanlık haline dönmesin. 7 buçuk yaşında ki oğlumda da yaşadık bu süreci zamanla uzayacaktır
En fazla 20 dk yatakta tutabiliyorum yoksa aglıyo yatakta saga sola vuruyo kendini mecbur kalıp cıkarıyorum yoksa evet dediginiz gibi alıskanlık haline getirir umarım bu yaz da böyle devam eder sonra uzar cok zor cünkü günü tamamlamak cok erken uyanınca

Anlıyorum arkadaşım da işte çocuk büyütürken sürekli iniş çıkışlı gidiyor hayat.

Bir gün dünyaları yiyor ertesi gün ağzına lokma koymuyor.

Bir gece sabaha kadar mis gibi uyuyor ertesi gece 56 defa uyanıyor.

Bizim ev de sürekli enerji yüksek olduğu için bana normal geliyor artık.

Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Evet haklısınız sürec tabi bu biliyorum oglumda da yasadım ama kızım cok enerjik bir cocuk olunca gün icinde cok yoruluyorum erken de uyanınca neyse saglıklı olsunlar da tek derdimiz bu olsun☺️

Back
X