- 7 Mart 2019
- 2.980
- 1.470
- 133
- 32
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
Bebeğime tek bakıyorum bir buçuk senedir babası da yok ayrıyız tek başımayım ailem de başka şehirde şey için söylüyorum arada devredeceğim birisi yok. Sabah 8-9 dan akşam 9 hucuk -10-11 e kadar herşey okey ilgileniyorum evle çocukla herşeyi yapıyorum enerjim sabrım tamam ama bazı geceler uyku öncesi delirmiş gibi ağlıyo ya uyumamak için ya da bişey için ağlamaya başlıyo sonra vazgeçiyo unutuyo ama ağlama faslı devam ediyor neye ağladığı belli değil ikna da olmuyo yarım saat bir saat ağlıyo ne yapsam ikna olmuyo tel verirsem susuyo İnt kapatıyorm masal açıyo ya da foto bakıyo karıştırıyor öyle ama vermek istemiyorum tel alışmasını istemiyorum bu şekilde vermiyorum ama susmuyo içeri gitmek istiyo git diyorum yataktan indiriyorum inmiyo geri yataga koyuyorum gene ağlıyo susmadan ağlıyo ve ben bütün gün herşeyle tek ilgilendiğim için artık gün sonunda ne enerjim ne sabrım kalmıyo sussa uyumasa tamam az oyalansın geri uyutmayı denerim ama susmuyo ki susmuyo bağır çağır ağlıyo ne yapmam lazım bu konuda çünkü gün sonunda artık nefes almak istiyorum Sabrım da halim de kalmıyo böyle olunca sinirlerim zıplıyo git diyorum gitmiyo ikna etmeye çalışıyorum oyuncak vs olmuyor kendi haline bırakıyorum gene susmuyo napıcamı şaşırıyorum böyle olunca tam 45 dk ağladı yani delirmek üzere oluyorm böyle olunca