• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 18 aylık bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Salome1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2013
22
5
36
34
Merhaba,

18 aylık bebeklerinize kahvaltıda neler veriyorsunuz?
Günde kaç gr et/balık veriyorsunuz? Ben demir eksiği var diye günde 2 öğün 80'er gr et/balık veriyordum artık azaltmak istiyorum.
Son olarak kaç cc süt içiriyorsunuz ve ne zaman;?

Teşekkürler

Merhaba, kızım 19 aylık. Şu şekilde bir beslenme planı var.
Sabah 8.00-8.30 süt ( 150cc)
9.30-10.00 arası kahvaltı ( peynir, zeytin, domates, ceviz, ıhlamur içine bir tatlı kaşığına yakın bal koyuyorum.
11.30 gibi yogurt ya da meyve
13.30 öğle yemeği genelde çorba + yogurt
16.00 gibi yine meyve ya da yogurt ya da kuru yemiş ( ceviz, kuru meyve falan)
19.00 gibi akşam yemeği - Et ya da balık ama öyle miktar ölçmüyorum açıkçası. Ya da sebzenin içinde et ya da balık.
21.00-21.30 süt ( 200 cc)
Gece bir kez kalkıyor 3.00 gibi yine 150 cc süt veriyorum.
Ama açıkçası akşam yemeğini pek verimli yemiyor. Kahvaltı da aynı şekilde. Aslında gece artık süt vermek istemiyorum ama özellikle akşam yemediği için pek acıkıyor galiba.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.

merhabalar kizim 16 aylik sicak hava tatil filan derken yemek duzeni iyice gitti simdi de acikinca hep emmek istiyor cok az yiyor sutten kesmeyi bile dusunuyorum ama inek sutunun tadini alinca biberonu hemen itiyor, oneriniz varsa cok sevinirim zira benim beynim yandi

Back