- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Benim kardeşimde böyleydi resmen yırtardı banyoyu
şimdi gel gör banyo yapim diye yalvarıyor resmen
kaplıcada soktuğunuz su çok sıcak mıydı ona göre bir cevap yazacağım
normal ısı canım 40 derece civarı yazıyordu..ama kaplıcadan öncede aynıydı. yani kaplıcaya gitmeyle alakası yok..zaten sokamadım suya çok bağırınca çıktık..
valla canım o günleri görecekmiyimi bilmiyorum banyo kelimesi geçtimi deliriyorum..bebekken severdi ama şimdi nefret ediyor..bi kaç ay önce kaplıcaya gitmiştik ben güya seviniyorum şifalı su faydası olacak bebeğime diye falan ama ayaklarını bile sokamadım..yırttı bütün havuzdakiler söylenmeye başladı..sadece ıslandığımla kaldım..
bir tanede bizde var.ama sonradan olma değil,doğduğundan beri,şu an 4,5 yaşında hala sorunlu.havuzu denizi çok çok seviyor ama banyo oldumu kıyamet kopuyordu.şimdi daha iyi ama annesi banyoya dediğinde kollarını kaldırıp ağlayarak banyoya gidiyor.geçen sene 2 kişi zorla ,kıyamet koparak banyo yaptırıyorduk.tabii o mu biz mi banyo yapıyor bilmezdik.hepimiz de sırılsıklşam olurduk
merak etmeyin bebekken suya bayılan yavrum,
15-22 ay arasında sudan nefret etti.resmen kriz geçiriyor başına su döküldüğünde ise çıldırıyordu.
şimdi suya yine bayılıyor...
dönemsel..
Belki yapmışsınızdır ama su doldursanız az miktar, oyuncaklar v.s koysanız o sırada yıkasanız olur mu acaba ?
Yengem öyle yıkardı yeğenimi, oda hiç sevmezdi.
Belki yapmışsınızdır ama su doldursanız az miktar, oyuncaklar v.s koysanız o sırada yıkasanız olur mu acaba ?
Yengem öyle yıkardı yeğenimi, oda hiç sevmezdi.
kardeşim küveti su ve oyuncaklarla dolduruyordu oynuyor oynuyor sıra banyoya gelince kıyamet kopuyordu.çok tatlı ama benim bitane egem
:) Allah bağışlasın.
.......
Bebeği olanlar dönemsel diye yorum yazmış..İnşaallah sizinkide öyle olur..
Büyüyünce unutur. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?