- 25 Ocak 2016
- 1.473
- 2.232
- 34
-
- Konu Sahibi zeynebim111
karnı doymuyor o zaman ya da susamış olabilir mi, gece benim oğlan ağladığında bazen su veriyorum susuyor mesela, gıdadan kaynaklı büyük ihtimalHer gün parka çıkıyor. Oynuyor koşuyor. Bazen iki kez çıkardığım da oluyor. Neden böyle anlayamiyroum. Dr normal herşey diyor.
Uyumadiginda huzurlu olsa. Yemek yapmama onun için birşeyler hazirlamama izin verse neden kizayim. Herkesin evladı gibi benimki de biricikBenimki 16 aylik gunduz uykusu yok gibi bisey sık sık uyanir toplasan bi saat etmez gecede uyur ama bikac defa uyanir bagirmisligin da yok el kadar bebeye uyumadi diye kizilirmi olcak o kadar
Yan yana yatsam daha çok kalkiyor denedim kardesim .Allah razı olsun. Oda yeni ayırdım. Geceler i daha da az kalkar oldu yani bu iyi hali diyeyimbu sorun bende de ara ra oluyor,eşim salonda yataıyor, oğlum benimle yatıyor ve benimleuyuduğunda ara uyanması olmuyor, yanınızda yatsın birsüre
karnı doymuyor o zaman ya da susamış olabilir mi, gece benim oğlan ağladığında bazen su veriyorum susuyor mesela, gıdadan kaynaklı büyük ihtimal
bir de şöyle bir ihtimalvar,çocuğu uyutuyorsunuz ama aynı odada değilsiniz, dolyısıyla sizin sesinizi duyuyor, ve sizin olduğunuz odada uyumak istiyor, oğlumağladığında ben salondaysamonu salona getiriyorum bizimsesimizi duyduğunda susuyor, bulunduğunuz odaya getirin onu ve yanınızda yatsın[/QUOTE Süt hiç icmiuor vermeye çalışıyorum ama almıyor. Deneyeym yeniden insallah.
Benimkide oyle canim bak bugun pirasa yemegi yapayim dedim aksama.. yagi koydum tencereye 5 dakka sonra uyandi uyuttum yemegi ocaga koydum bidaha uyandi yemegi uc asamada pisirdim yani.ona bisey hazirlarken bacaklarima yapisiyor zar zor yapiyom..anne olarak ne kadar stres sinir olursak oda o kadar oluyor..hele is yaparken daha cok yapisiyorlar.onunla ilgilenelim istiyor. isimi birakiyorum ilgileniyorum.ev isi bitmez zaten oldugu kadar.gecer bu gunler insallah..Uyumadiginda huzurlu olsa. Yemek yapmama onun için birşeyler hazirlamama izin verse neden kizayim. Herkesin evladı gibi benimki de biricik
İçime su serptiniz gerçekten.. ne zaman düzelecek diye çok sorguluyordum. İçten yanıtınız için çok Sagolun. Benimki de aynı model sürekli ilgi alaka istiyor. Yeni yeni azıcık oyuncaklarla dalmaya başladı. Yemesi ve uykusu duzelse oh diyeceğim. Ama daha doydum diyemedigi için yediginden de emin olamiyorum. Hiç tutmuyor miktarlar birbirini bir gün az bir gün çok. Aslında internette böyle bir yazıya denk gelmiştim çocuklar dengelerler bu şekilde yediklerini diye ama iste annelik. Ve şimdiye kadar daha geçenlerde 7 saat kesintisiz uyudum tam 17 ay sonra. İlk oldu devamini bekliyorum insallah. Büyüyecekler herşey unutulacak değil mi amaBenimkide oyle canim bak bugun pirasa yemegi yapayim dedim aksama.. yagi koydum tencereye 5 dakka sonra uyandi uyuttum yemegi ocaga koydum bidaha uyandi yemegi uc asamada pisirdim yani.ona bisey hazirlarken bacaklarima yapisiyor zar zor yapiyom..anne olarak ne kadar stres sinir olursak oda o kadar oluyor..hele is yaparken daha cok yapisiyorlar.onunla ilgilenelim istiyor. isimi birakiyorum ilgileniyorum.ev isi bitmez zaten oldugu kadar.gecer bu gunler insallah..
Rica ederim canim ne demek bunada sukur gece uyuyorlar ya hic uyumayanlarda var.yeme duzeni de zamanla oturur insallah.ben mesele dun yaptigim yemekten az koydum tabagina sofra bezi serdim onlugunu bagladim catali batirdi bazen eliyle bazen avcunda sıka sıka pirasayi yedi ben arada buna izin veriyorum hosuna gidiyor.gecenlerde yas fasulyeyi de yedi.boyle dene istersen.İçime su serptiniz gerçekten.. ne zaman düzelecek diye çok sorguluyordum. İçten yanıtınız için çok Sagolun. Benimki de aynı model sürekli ilgi alaka istiyor. Yeni yeni azıcık oyuncaklarla dalmaya başladı. Yemesi ve uykusu duzelse oh diyeceğim. Ama daha doydum diyemedigi için yediginden de emin olamiyorum. Hiç tutmuyor miktarlar birbirini bir gün az bir gün çok. Aslında internette böyle bir yazıya denk gelmiştim çocuklar dengelerler bu şekilde yediklerini diye ama iste annelik. Ve şimdiye kadar daha geçenlerde 7 saat kesintisiz uyudum tam 17 ay sonra. İlk oldu devamini bekliyorum insallah. Büyüyecekler herşey unutulacak değil mi ama
Allah razı olsun gerçekten... benim kızın saçları çok eline çok birşey vermeye korksamda veriyorum. Oturarak birşey yapmayı hiç sevmiyor. Neyi ne miktarda vereceğim konusunda çok tereddutluyum. Acaba siz ne miktarda veriyorsunuz. Ogunlerinizi neler verdiignizi ortalama yazar misiniz.Rica ederim canim ne demek bunada sukur gece uyuyorlar ya hic uyumayanlarda var.yeme duzeni de zamanla oturur insallah.ben mesele dun yaptigim yemekten az koydum tabagina sofra bezi serdim onlugunu bagladim catali batirdi bazen eliyle bazen avcunda sıka sıka pirasayi yedi ben arada buna izin veriyorum hosuna gidiyor.gecenlerde yas fasulyeyi de yedi.boyle dene istersen.