- 25 Ocak 2016
- 1.473
- 2.232
- 34
- Konu Sahibi zeynebim111
Kızlar moralim çok bozuk çok gerg inim .. konuyu doğru yere mi actm bilmiyorum. direkt yazacağım kizim 18 aylık dogdu dogali uykuyu kesik ve az uyuyor . Artık canima tak ediyor uykusuz halleri. Gece gündüz tüm uykuları kesik. Napacagimi şaşırdım artık. Gündüz 1.5 saat yatacak 4-5 kez kalkiyor. Ben ne zaman yemk yapayım ne zaman temizlik ne zaman dinleneyim şaşırdım psikolojim bozuldu artık. Yemek yedirirken kırk takla atıyorum. Yatsın dinlensin diye bekliyorum ama yok. Benim gibi olup düzelen var mi.
Uykusunu alamayinca o da bende gergin oluyoruz ona kızıyorum ama sonra vicdan azabı beni bitiriyor. Ama bende bittim Artık. Emerek uyuyor ama aralrda emzirmiyorum. Kucagimda Pispisla geri yatırmaya calisiyorum. Çok yoruldum artık.annem yok. Yakinimda destek olcak kimsede yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Uykusunu alamayinca o da bende gergin oluyoruz ona kızıyorum ama sonra vicdan azabı beni bitiriyor. Ama bende bittim Artık. Emerek uyuyor ama aralrda emzirmiyorum. Kucagimda Pispisla geri yatırmaya calisiyorum. Çok yoruldum artık.annem yok. Yakinimda destek olcak kimsede yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum.