Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun tekrar test vercez inşallh güzel artış olmuşturBence gayet iyi gibi artış önemli
Kaçıncı gün embriyosuydu 8.günde iyi çikmişKızlar 18 Aralıkda Transfer oldum bugun 8 günüm idrarda silik çıktı Kan verdik 47.22 çıktı sizce düşükmü kayseri acıbadem aynı gün transfer oldugum nevsehirli bi arkadaş vardı oda burdamı burdaysa bana yazarmısın
5 gün emriyosuKaçıncı gün embriyosuydu 8.günde iyi çikmiş
Tek embriyo mu transfer edildi size benimde 18arlıkta transferim oldu 11.gün 97,65 çıktı 14.gün 533,7 çift embriyo transfer olmuştum5 gün emriyosu
12. Gün 420 çıktı
10 gun 154
8.Gün 47.22
Haftaya kese görmeye gidecez insallh
Merhaba çift emriyo transfer oldum 15. Gün yaptırdım 2200 çıktı korkma gayet güzel 2 ye çoktan katlamış daha düşükleri gördüm sizinki gayet iyi kayseri acıbadem mustafa hocamı sizinkideTek embriyo mu transfer edildi size benimde 18arlıkta transferim oldu 11.gün 97,65 çıktı 14.gün 533,7 çift embriyo transfer olmuştum
Silik çıkan testin fotoğrafı varsa atabilir misiniz acabaKızlar 18 Aralıkda Transfer oldum bugun 8 günüm idrarda silik çıktı Kan verdik 47.22 çıktı sizce düşükmü kayseri acıbadem aynı gün transfer oldugum nevsehirli bi arkadaş vardı oda burdamı burdaysa bana yazarmısın
Testi yaptım an silik çizgi gördüm çok beklemedim bekleyince kuruluk çizgisi oluyormuşSilik çıkan testin fotoğrafı varsa atabilir misiniz acaba 
Kaçıncı gününüz de yaptınız testi transfer gunu hariç?Merhaba bakabilir misiniz sizce var mı marka awox beta vermeli miyim cıkar mı
Reglim 10 gün kadar gectiKaçıncı gününüz de yaptınız testi transfer gunu hariç?
19 ocakta öğlen 2 de oldum bugün 6. Gündü sabah 6 da yaptım çıkmadı moralim bozuldu biraz 5. Gün embriyosuydu ama erken olabilir değil miCanım ben yanlız epey oldu kalp atışını duyduk çok şükür transfer tarih nedir sizin
Ha tüp bebek degil canım yarın saglık ocagında bi beta verseniz silik bi çizgi var o hemen çıktıysa gözün aydın beklediysen kuruma çizgisi oluşmuş olabilir. Kuruma çizgisi 1 saat sonra oluşuyorReglim 10 gün kadar gecti
Tabiki erken 8 gün çıktı benimki sabah ilk idrarda gördüm ama var gibi duruyor canım bak bu iş biraz farklı kadından kadına19 ocakta öğlen 2 de oldum bugün 6. Gündü sabah 6 da yaptım çıkmadı moralim bozuldu biraz 5. Gün embriyosuydu ama erken olabilir değil mi
Çok çok erken seni çok iyi anlıyorum sabırsızlıgını sabah bi beta ver bakalım ben 8 gün beta 42. Çıkmıştı dedigim gibi her kadında farklı benim betam çok güzel yükseldi kese yolsac gözüktü bebek gözükmedi aynı gün transfer oldum arkadas yavaş yükseldi bebek kalp atışı benden 1 hafta önce duyuldu bana boş gebelik bile denildi sonradan bebek gözüktü kalp atış yeni duyduk hatta şimdi 2 kese gördü doktor o haftaya netleşecek içinde bişeyler oluyor ama bilmiyorsun her kadın bu süreci çok farklı yaşıyor belirti arama çok dua et la ilahe illah çek sürekli ayetel kürsü oku elini karnına koy ben dua gücüne inanıyorum rabbim ol derse oluyor dualarım seninle inşallh sende pozitif haber alırsın saglıkla yavrunu kucagına almayı nasıp etsin sana ve bu süreci yaşayan eli yüreginde tüm kadınlara maddi manevi çok zor süreç Allahım emeklerini boşa çıkarmasın inşallh Aminnn güzel haberlerini benimle paylaş mutlaka19 ocakta öğlen 2 de oldum bugün 6. Gündü sabah 6 da yaptım çıkmadı moralim bozuldu biraz 5. Gün embriyosuydu ama erken olabilir deği mi
Merhaba beta verdinizmi sonucunuz ne çıktı19 ocakta öğlen 2 de oldum bugün 6. Gündü sabah 6 da yaptım çıkmadı moralim bozuldu biraz 5. Gün embriyosuydu ama erken olabilir değil mi
Yok vermedim yarın vereceğim sonuca görede intralipid serum takılacağım kalp atışına kadar haftada 1 takılacak dedi doktorumMerhaba beta verdinizmi sonucunuz ne çıktı
Ben transferimin ilk gününde ilacını vermişti aynı okudum içeri vucut bebegi reddetmesin diyeymiş hayırlısı güzel haberlerini bekliyorumYok vermedim yarın vereceğim sonuca görede intralipid serum takılacağım kalp atışına kadar haftada 1 takılacak dedi doktorum