18+6 hafta, gogsumun alt kisminda (sag taraf) agri

Ddddd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
6
0
45
Merhabalar,
18+6 haftalik hamileyim. Minyon oldugum icin karnim simdiden cok buyumus durumda. Daha onceden ara ara, 2 gundur ise surekli sag gogsumun hemen altinda, vucudumun orta kismina yakin inanilmaz bir agri var. Sanki bir yere carpmis ve ezilmis gibi hissettiriyor. Cok hafif dokunsam bile canim aciyor. Doktorum telefonda "rahim genisledigi icin olabilir ama henuz sizin icin erken"diyor. Gerci en son beni 2-3 hafta once gormustu. Boyle bir agri yasayan var mi? Normal mi acaba? Yoksa bir dahiliyeciye gidip karacigerime falan mi baktirmaliyim?
Tesekkurler...

ben 18+1 günlük hamileyim ama behsettiğin gibi bir ağrım yok. benim ağrım daha çok kasık bölgesinde oda kasların gerilmesinden oluyor onu fark edebilirsin bence öyle dokununca falan oluşan bir ağrı değil . ani hareket edince falan gerilmeler oluyor karnımın alt kısmında. eğer dediğin gibi şiddetliyse bir dahileciye görün aklında soru işareti kalmasın bence.

bende 18 haftalığım bendede öyle bir ağrı yok.bende minyonum:).sadece kasıklaroımde ağrı oluyor zaman zaman.bence doktoruna danış canım.

bendede oldu öyle ağrı hemen hemen o faftalarda kaburgam battı öyle bişeymi iç karnımın dar olduğundan dedi doktor sonra 22 haftalıktan sonra geçti ama seninde öyle bişeymi acaba iç karnının dar olduğundan olabilirmi

Sanirim oyle. Cunku sadece 3-3,5 kilo aldim, buna ragmen gobegim kocaman. Benden 6 hafta ileride olan bir hamile arkadasima gore gobegim daha buyuk. Sanirim ic karnim dar. 9 gun sonra kontrole gidicem. Doktorun yonlendirmesine gore belki bir dahiliyeciye gidebilirim. Ama icimi rahatlattin, bir sure sonra gececek olmasi ihtimali bile guzel.

bende o agrilar 7. ayima dogru basladi, tam sag gögsümün altinda, oturunca daha cok agriyo batiyo. doktor normal dedi.

evet oturunca ve yatıncada batardı ama benim geçti seninde geçer inşallah bilirim acısını geçmiş olsun canım

canım aynı ağrı bende de oluyor. dr normal dedi ama bak panik oldum şimdi...

sakın panik olma canım bu ağrı normal bişey gerçekten.korkulacak bişey değil.

canım endişe etme
bende de çok oldu
sadece atletler gezdim
hala ağrım çok oluyordu zamanla geçiyor
şimdi yok mesela

benimde 23-24. haftalarda çok şiddetli sol göğsümün altında aynen bahsedildiği şekilde bir batma hissi olmuştu. sütyen bile takamıyordum. şimdi 27. haftadayım çok şükür geçti.

umarım seninki de bir an önce geçer

Bahsettiğiniz ağrı tanımında mı bilmiyorum.Şu an yaklaşık 15 haftalık (3 güne kadar olacak inş)hamileyim ve uzun zamandır sağ kaburga kemiğimin altında ağrı var Özellikle oturduğum zaman veya ayakta kaldığım zamanlar bu ağrı artıyor.Bazen elimle dokunduğumda acıyor içten içe sızlama gibi yanma gibi garip bir ağrı biçimi var ve hergün yaşıyorum bu ağrıyı ve çok merak ediyorum bu normal mi diye dr a sorduğumda geçiştirdi araya başka konular girdi kaynadı konu.Merak ettiğim bunu yaşayan başka arkadaşlar var mı ?Dahiliyeye gitmeyi düşündüm ama karar veremedim askıda bekliyorum öylesine.Lütfen bu durumu yaşayan başka arkadaşlar varsa yorum yazsınlar.

Bahsettiğiniz ağrı tanımında mı bilmiyorum.Şu an yaklaşık 15 haftalık (3 güne kadar olacak inş)hamileyim ve uzun zamandır sağ kaburga kemiğimin altında ağrı var Özellikle oturduğum zaman veya ayakta kaldığım zamanlar bu ağrı artıyor.Bazen elimle dokunduğumda acıyor içten içe sızlama gibi yanma gibi garip bir ağrı biçimi var ve hergün yaşıyorum bu ağrıyı ve çok merak ediyorum bu normal mi diye dr a sorduğumda geçiştirdi araya başka konular girdi kaynadı konu.Merak ettiğim bunu yaşayan başka arkadaşlar var mı ?Dahiliyeye gitmeyi düşündüm ama karar veremedim askıda bekliyorum öylesine.Lütfen bu durumu yaşayan başka arkadaşlar varsa yorum yazsınlar.

canım o agrı bende de var batıyor gibi korkma bazen gogsumu yukrı kaldırıyorum ozellikle oturunca oluyo oturma suresi siddetinini etkiliyo dr a sordum normal dedi karın buyudugu icin dedi merak etme

Merhabalar,
18+6 haftalik hamileyim. Minyon oldugum icin karnim simdiden cok buyumus durumda. Daha onceden ara ara, 2 gundur ise surekli sag gogsumun hemen altinda, vucudumun orta kismina yakin inanilmaz bir agri var. Sanki bir yere carpmis ve ezilmis gibi hissettiriyor. Cok hafif dokunsam bile canim aciyor. Doktorum telefonda "rahim genisledigi icin olabilir ama henuz sizin icin erken"diyor. Gerci en son beni 2-3 hafta once gormustu. Boyle bir agri yasayan var mi? Normal mi acaba? Yoksa bir dahiliyeciye gidip karacigerime falan mi baktirmaliyim?
Tesekkurler...

canım resmen benim 1 haftadır yaşadığımı ve doktor doktor gezme sebebimi yazmışsın.
ben 33 haftalığım canım ve bende 1 haftadır başladı benimde karnım baya büyüdü aynı yerde ağrım vardı doktora gittim bide benim hamilelikten önce kediden geçen karaciyer kistim vardı aynı yerde ben ondan şüphelendim ve doktoruma söyledim beni dahiliyeye yönlendirdi kist büyüdüyse eyer o yapıyo olabilir dedi ama şükür büyümemiş tam tersi küçülmüş :bbo: doktorum baktı ayakları ordaydı kızımın dediki çok çömelerek iş yapıyomusun yada otrurken kambur oturuyomusun düşündüm evet çok gezenti bi çift olduğumuz için her akşam cafelerdeiz ve dikkat ettim oturuken kambur duruyorum karnım göüslerimle bacaklarım arasında sıkışıyo haliyle ve bence ağr o yüzden oluyo. yürüyüş diyolar ama ben bu ağrıyla yrüyüş yapınca ağrım dahada çoğalıyo. ama sol tarafıma yatnca geçio bi süre öyle yap sende ağrın olunca soluna yat dinlen bi süre geçio yada hafifliyo. veya sırtına yastık koy karnın kocaman böle dışa çıkmış gibi olsun öylede rahatlasın. tabi bi dahiliye uzmanına gitmende fayda var nolur nolmaz hayatım. geçmiş olsun önemli bişey deildir inş.

X