- 1 Aralık 2013
- 200
- 78
- 28
paramı ne zaman yatırmayı dusunuyorsunuz?mesajlarıma neden cevap vermıyorsunuz?30 lıra ıcın daha kac ay oyalayacaksınız?
paramı yatırdım ama aldığım urunlerle gonderdıgı urunlerin alakası yok.kafasına göre urun gondermıs resımlerı de mevcut elımde..ıade yaptım para ıademı yapacağını soyledı ama hep oyalıyor bızı hastayım yok eşim hastalandı yok kız kardeşim boşanıyor diye.hakkım helal değil kesinlikleparanızı almadan ürun mü gonderdiniz ve cvp vermiyormu mesajlara allah bir sekilde cıkarır güzelim metfatcilerden
bunları yapan asaga nın kendısı evetparamı yatırdım ama aldığım urunlerle gonderdıgı urunlerin alakası yok.kafasına göre urun gondermıs resımlerı de mevcut elımde..ıade yaptım para ıademı yapacağını soyledı ama hep oyalıyor bızı hastayım yok eşim hastalandı yok kız kardeşim boşanıyor diye.hakkım helal değil kesinlikle
Offffff bacmmm ne oldu yaaAllah aşkına Çek'te at saygısız insan hatta tertemiz aldığın ürünü lekeleyip gönderdiğin ürününde at hatta benim sana 5 tlyi gönderdiğim kargoyu insanlık yapıp gönder deyince bana 13 tlye gönderdiğinide yaz tam olsun neymiş lekelediniz ürünün yanına nar ekşisi koymuş hanımefendi özrü kabahatinden büyük sabırla yazmanı bekledim senin sen başlat da yaptığın terbşyesizlikleri anlatıyım diye...watsapptan yazıyorum 3 gün sonra cevap geliyo bana diyoki sultan bana 10 liralık bişey koy şuan GAP ın yeni sezonunda olan örgü bir taytla bazı arkadaşların bayıldığı pandufu koyuyorum neymiş efendim örgü taytmı kalmış git bak GAP mağazasına gözün biraz Moda görsün öyle konuş..2 ay senin için beklettim ürünleri 40 kere vazgeçtin kırk kere değiştirdin sabırla yazdım senin gibi terbiyesizlik yapıp senin anlattığın özel durumunu yazmıcam burda sen anladın..kardeşiymiş bilmem neymiş bana yalvarıp halkını helal et benim çocuğum var hakka girmeyim demedinmi sen ! Sen herkesi kendin gibi sahtekarmı sandın çöpe atılacak ayakkabıyla çanta sattığını ne çabuk unuttun? sevgili balböcuğüm sevgili beyzaa006 bu kaçıncı adresin bilmiyorum artık daha kaç tane var şimdi özelden hesap numaranı at gönül rahatlığıyla göndereyim kalan 30 TL'ni Hakkı'mda helal değil bilesin...
Sorma Can'ım beni uyaran çok oldu ama bu arkadaşa ürün satma gafletinde bulundum özelliklede 40 kere dedim gel elden vereyim diye ısrarla ama bi gariplik olduğunu anlamam lazımdı istediği bir kot vardı vazgeçti ben başkasından kot aldım diye sonra başka bişey istedi ne dediğini aslında kendisine bilmiyo iletişim kuramadı düzgünce yazdığıma cevap vermiyo günler geçiyo öyle yazıyo herneyse bana 10 liralık ürün koy dedi benden2 ürün koydum vazgeçtiği kotda sonradan kıymete bindi saçma sapan bişey işte bekledim yazsın içimi dökeyimde öyle yatırayım diye insana dokunuyor kandırılmak aldığı hırkayı lekelemiş öyle gönderdi ve çıkmadı lekesi üstüne birde terbiyesiz oda spreyini doldurmuş poşetin içine ürünlerin çok pisti güzel koksun diye diyor benden kim kötü kokan pis ürün almış bi yazsın merak ediyorum acaba 15 gün sıcak havada kargoda beklettiğini için mi yoksa kendisinden önce lekeleyen kardeşim dediği kişimi kokutmş kendi boyunlarına velhasıl cahille uğraşmak zor ama kendi kaşındı daha yazmak istemediklerim de var TabikiOffffff bacmmm ne oldu yaa
Sorma Can'ım beni uyaran çok oldu ama bu arkadaşa ürün satma gafletinde bulundum özelliklede 40 kere dedim gel elden vereyim diye ısrarla ama bi gariplik olduğunu anlamam lazımdı istediği bir kot vardı vazgeçti ben başkasından kot aldım diye sonra başka bişey istedi ne dediğini aslında kendisine bilmiyo iletişim kuramadı düzgünce yazdığıma cevap vermiyo günler geçiyo öyle yazıyo herneyse bana 10 liralık ürün koy dedi benden2 ürün koydum vazgeçtiği kotda sonradan kıymete bindi saçma sapan bişey işte bekledim yazsın içimi dökeyimde öyle yatırayım diye insana dokunuyor kandırılmak aldığı hırkayı lekelemiş öyle gönderdi ve çıkmadı lekesi üstüne birde terbiyesiz oda spreyini doldurmuş poşetin içine ürünlerin çok pisti güzel koksun diye diyor benden kim kötü kokan pis ürün almış bi yazsın merak ediyorum acaba 15 gün sıcak havada kargoda beklettiğini için mi yoksa kendisinden önce lekeleyen kardeşim dediği kişimi kokutmş kendi boyunlarına velhasıl cahille uğraşmak zor ama kendi kaşındı daha yazmak istemediklerim de var Tabiki
Allah aşkına Çek'te at saygısız insan hatta tertemiz aldığın ürünü lekeleyip gönderdiğin ürününde at hatta benim sana 5 tlyi gönderdiğim kargoyu insanlık yapıp gönder deyince bana 13 tlye gönderdiğinide yaz tam olsun neymiş lekelediniz ürünün yanına nar ekşisi koymuş hanımefendi özrü kabahatinden büyük sabırla yazmanı bekledim senin sen başlat da yaptığın terbşyesizlikleri anlatıyım diye...watsapptan yazıyorum 3 gün sonra cevap geliyo bana diyoki sultan bana 10 liralık bişey koy şuan GAP ın yeni sezonunda olan örgü bir taytla bazı arkadaşların bayıldığı pandufu koyuyorum neymiş efendim örgü taytmı kalmış git bak GAP mağazasına gözün biraz Moda görsün öyle konuş..2 ay senin için beklettim ürünleri 40 kere vazgeçtin kırk kere değiştirdin sabırla yazdım senin gibi terbiyesizlik yapıp senin anlattığın özel durumunu yazmıcam burda sen anladın..kardeşiymiş bilmem neymiş bana yalvarıp halkını helal et benim çocuğum var hakka girmeyim demedinmi sen ! Sen herkesi kendin gibi sahtekarmı sandın çöpe atılacak ayakkabıyla çanta sattığını ne çabuk unuttun? sevgili balböcuğüm sevgili beyzaa006 bu kaçıncı adresin bilmiyorum artık daha kaç tane var şimdi özelden hesap numaranı at gönül rahatlığıyla göndereyim kalan 30 TL'ni Hakkı'mda helal değil bilesin...
Saol Can'ım benim teşekkür ederim güzel yorumun için olması lazım atıyorum ben sana resimBen yuklu alisveris yaptim cokta memnun kaldim hala kullaniyorum arkadaslar cnm sende bos yere takma hic boyle insanlar hep varlar bu arada 22 yada 22.5 numara bota ihtiyacim var varmi sende
bu satıcı mı bu davranışı sergileyn. ay çok dikkat etmek lazım demekki bende çok alışveriş yapıyorum burdanBır yukarıdaki aldıklarıma bakın bır de bana gonderılenlere..bızım haberımız olmadan urun cıkarılmıs ve kafasına gore ıhtıyacımız olmayan urunler eklenmıs..ustelık gap marka tayt ve ust ekledim dedıgı urunun bırısının etıketı yok pazardan bıle alınmış olabılır.dıgerı de hema dıye bır marka ve acayıp derecede tuylenmıs durumdaydı ekledıgı badı ve aldığım kırmızı sweet..aldıklarıma ve gonderılenlere bakarsanız bana hak verecegınızı umuyorum.ıyı günler
GONDERILENLER:
Eki Görüntüle 1741362 Eki Görüntüle 1741363 Eki Görüntüle 1741364
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?