Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef satılmazsa bu sene kullanacağım:)Bebek arabası tulumunu 50 liraya bırakırsanız almayı düşünüyorum
evet tabiki uygun isyersenZ baston pusete takıp fotolayabilirimAraba tulumunu sevdim fiyatıda uygun yalnız ben bunu kışım baston puset arabamdankullanmak için düşünüyorum uyumlu olurmu acaba ondan emin olamadım eğer uygun olursa eşimle konuşup irtibata geçmek istiyorum sizinle:)
var bi kaç tane Watsaptan gönderebilirim dilersenizMerhaba elinizde esofman takimi varmi acaba 2 3 yas
:) teşekkür ederiz güzel giydirmeye çalışıyorum 6-7 yas ürünüm vardı olanlar satıldı ayırdıklarım var satılmazsa fotolarım inşallah6-7 yas varmı elınızde acaba urunlerınız cok guzel eger varsa bakmak ısterım...
Gerçektn çok sevinirm çok iyi olur hem eşimede gösteririm :))evet tabiki uygun isyersenZ baston pusete takıp fotolayabilirim
Tabiki biz bastonumuzu sattık komşununkiyle çekeceğim:))Gerçektn çok sevinirm çok iyi olur hem eşimede gösteririm :))
Gerçektn çok sevinirm çok iyi olur hem eşimede gösteririm :))
Evet çok güzel çok teşekkür ederim eşim işten gelsin onada göstericem mutlakaSanırım yeteri kadar Ayrıntı oldu:))
Evet çok güzel çok teşekkür ederim eşim işten gelsin onada göstericem mutlaka