- 25 Şubat 2020
- 458
- 505
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.081
İnşallah düzelir sorumların canım.Kızlar hepiniz için okudum rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. Grubumu takip edemedim son zamanlarda hakkınızı helal edin. Sorunlarım var bu ara moralim çok bozuk olduğu için birde kk ne girecek vakit bulamadm girdiğim zamanda okuyup çıktm genelde. Nana arkadaşm sağolsun benim yerime grupla ilgilendi N Nana teşekkür ederim canım
İnsallah canm rabbim imtihanımızı kolay eylesin
Helal olsun canım ne demek, sen de bize hakkını helal etListemiz
1.MoonfacedMom
2. İpek
3. 5 528mucizemmm
4.Mrvyvz4832
5.Amarylliss
6.Mucizemm222
7.honeymilkkk
8.merve
9. S Sabr-Sukur-Dua
10. S sibellcim
11.hersey_dua_ile
12.Kafiyesizsiir
13.humanbeings
14.love_story
15.Saksi_Degilim_Ben
16.Mintimint
17.Mintimint annesi
18.Sur-es
19. N Nana
20. N Nana ablası
21.debriyajgazfren
22.-Adel-
23.Umut_2019
24.Luluuu94
25. T Tugce3333
26.Kara_gozlum
27. B Bademmm388
28.bcgirl
29.Birpdrci
30.Gulcan2904
31. K Kirazxyz
➡32.Minnosella098
Ismim Elif. Allahım sen elifin ve eşinin maddi manevi tüm hastalıklarına şafi ismin hurmetine şifa ver. Tez vakitte ayıpsız kusursuz sağ-salim kucaklarina alacağı hayırlı salih saliha evlat nasip et. Evlatlarına ulasmak için olan süreçlerini sen kolaylaştır zorlastirma maddi manevi tüm kapalı kapılarını yollarını aç. Yuvalarini ailelerini sağlıktan afiyetten huzurdan ayırma. Tez vakitte evlat sahibi olmak isteyen herkese içinde de onlara evlat sahibi olmayı nasip et.
➡33.Feslegen Kokulu Nane
Selamun aleykum kızlar. Benim adım reyhan. Öncelikle Rabbimden imanla yaşayıp imanla ölmeyi diliyorum. Bana ve esime evlatlarımızı senin rızana göre yetiştirebilmeyi nasip et. Rabbim sen beni bu öfke nobetlerimden kurtar. Öfkeden dolayı pişman olacağım şeyler yaptırma. Vücudumda bana ağırlık veren beni hasta eden kiloyu vermemi nasip eyle. Amin.
Rabbim hepimizin niyetlerini kabul etsin. Allah'a emanet olun.
Dua sahipleri 995
Okuyacak arkadaşlar 981
Not: Arkadaşlar listenin sonuna geldik, hakkınızı helal edin, benden yana hepinize helal olsun ❤
Okudum Allah kabul etsin insaAllah
Elif ve Reyhan olarak için okudum Allah kabul etsin canlarListemiz
1.MoonfacedMom
2. İpek
3. 5 528mucizemmm
4.Mrvyvz4832
5.Amarylliss
6.Mucizemm222
7.honeymilkkk
8.merve
9. S Sabr-Sukur-Dua
10. S sibellcim
11.hersey_dua_ile
12.Kafiyesizsiir
13.humanbeings
14.love_story
15.Saksi_Degilim_Ben
16.Mintimint
17.Mintimint annesi
18.Sur-es
19. N Nana
20. N Nana ablası
21.debriyajgazfren
22.-Adel-
23.Umut_2019
24.Luluuu94
25. T Tugce3333
26.Kara_gozlum
27. B Bademmm388
28.bcgirl
29.Birpdrci
30.Gulcan2904
31. K Kirazxyz
➡32.Minnosella098
Ismim Elif. Allahım sen elifin ve eşinin maddi manevi tüm hastalıklarına şafi ismin hurmetine şifa ver. Tez vakitte ayıpsız kusursuz sağ-salim kucaklarina alacağı hayırlı salih saliha evlat nasip et. Evlatlarına ulasmak için olan süreçlerini sen kolaylaştır zorlastirma maddi manevi tüm kapalı kapılarını yollarını aç. Yuvalarini ailelerini sağlıktan afiyetten huzurdan ayırma. Tez vakitte evlat sahibi olmak isteyen herkese içinde de onlara evlat sahibi olmayı nasip et.
➡33.Feslegen Kokulu Nane
Selamun aleykum kızlar. Benim adım reyhan. Öncelikle Rabbimden imanla yaşayıp imanla ölmeyi diliyorum. Bana ve esime evlatlarımızı senin rızana göre yetiştirebilmeyi nasip et. Rabbim sen beni bu öfke nobetlerimden kurtar. Öfkeden dolayı pişman olacağım şeyler yaptırma. Vücudumda bana ağırlık veren beni hasta eden kiloyu vermemi nasip eyle. Amin.
Rabbim hepimizin niyetlerini kabul etsin. Allah'a emanet olun.
Dua sahipleri 995
Okuyacak arkadaşlar 981
Not: Arkadaşlar listenin sonuna geldik, hakkınızı helal edin, benden yana hepinize helal olsun ❤
Canım son 4 kişinin hepsine mi bitiyorsunBeni okudu sayabilirsiniz bitiriyorum
Evet canım yeni liste olursa katılmak isterim yineCanım son 4 kişinin hepsine mi bitiyorsun
2 günde 200 tane tefriciye okurum dersen liste var canım başka yerdeFarkli dualar bilen varsa o şekilde yine devam edebiliriz belki