Listemiz
1.
MoonfacedMom 2. İpek
3.
5 528mucizemmm 4.
Mrvyvz4832 5.
Amarylliss 6.
Mucizemm222 7.
honeymilkkk 8.
merve 9.
S Sabr-Sukur-Dua 10.
S sibellcim 11.
hersey_dua_ile 12.
Kafiyesizsiir 13.
humanbeings 14.
love_story 15.
Saksi_Degilim_Ben 16.
Mintimint 17.
Mintimint annesi
18.
Sur-es 19.
N Nana 20.
N Nana ablası
21.
debriyajgazfren 22.
-Adel- 23.
Umut_2019 24.
Luluuu94 25.
T Tugce3333 ➡26.
Kara_gozlum Duam ismim rumeysa rabbim sen hayırlısıyla bana ve benim gibi olan musluman kardeslerime hayirli salih ve saliha evlatlar nasip et esime hayirli kapilar ac esimin hayatindan cikarmak istedigi seyi hayatindan def et hayirli isler nasip et evime huzur mutluluk hayirli kazanc nasip et anneme kardeslerime saglik sihhat huzur mutluluk nasip ey benimle birlikte amin diyen arkadaşlarımın dualarini kabul olmus sevincini yasayanlardan eyle aminnn
➡27.
B Bademmm388 İsmim FATOŞ Duam Allah ım Fatoş arkadaşımızın kızına Hayırlı, sağlıklı uzun ömür ver. Güzel kaderi, ahlaklı ömrü olsun. Hayırlı sağlıklı bir evlat daha nasip et rabbim. Kardeşlerini hayırlı insanlarla karşılaştır. Sevdiklerinin Acılarını gösterme rabbim Hem ailesinin hem kendi borclarını ödeme kolaylığı ver Allah ım. Annesine şifa ver. Fatoş un ve Bütün herkesin yuvasına huzur mutluluk sağlık ver eşine hayırlı bol kazançlı işler ver Allah ım. Hayırlısıyla ev sahibi olmayı nasip eyle İş yerine açmış olduğu davaları hayırlısıyla kazansın. Ailesini sevdiklerini ve Bütün ülkemi bu virüs belasından koru Bi an önce feraha çıkar hepimizi evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar ver Rabbim amin
28.
Minnosella098 29.
Birpdrci 30.
Gulcan2904 31.
K Kirazxyz 32.
bcgirl 33.
Feslegen Kokulu Nane Dua sahipleri 995
Okuyacak arkadaşlar 981