- 22 Ağustos 2017
- 311
- 115
- 43
-
- Konu Sahibi cimenyesili1
evet bende o kadınsı duruş yok işte çok fit duruyorum gören sporcu sanıyor kilo almam çok zor ama ufak bir can sıkıntısında zayıflarım bilemedim ne yapsam keşke azıcık basen kalça olsaydı bende deBel kıvrımı biraz da kalça but kadınsı duruş için önemli sahiden.
Fit değilim ama Allah için ölümüne kadınsıyım haaa kalça but almış başını
Korselerle bel kalça kıvrımı ayarlanabilir sanırım..
omuzlarım kesinlikle dar değil genişe yakın üst tarafım yapılı basen sıfır yok ama bacaklarımla üst bedenim orantılıBence boy kilodan çok vücut yapısı önemli, omuzların genişliği, bel/bacak boyu, göğüs ölçüleri vs. Sizin vücut tipiniz nasıl? Bir de vücudunuzda en beğendiğiniz ve en beğenmediğiniz yerler nereler?
aslında canım çok haklısın fiziğimde değil stilimde sıkıntı varAnlattığından anladığım aslında kilolu falan değilsin. Mesela eminim bacakların güzeldir. En önemlisi fiziğine proporsyonuna uygun giyinmen. Mesela evet ille kadınsı olayım diye eğer yakışmıyosa elbise veya topuklu tercih etmemelisin. Fiziğinde değil stilinde sıkıntı olabilir.
Mesela daha maskülen giyinebilirsin. Ya da dar pantolonlar salaş üstler sırt çantası atkı bere..
aynen öyle giyinmeyi bilmiyorumvücut yapın iyi bence sen giyinmeyi bilmyorsun.
aynen öyle giyinmeyi bilmiyorum
canım taytım var siyah üzerine uzun giyiyorum ya canım foto eklesem olur mu buraya kıyafetlerimi? yardımcı olursanız çok sevinirim?nasıl kıyafetler örnek ver biraz.
Canım ben de kısayım ve boyuma göre pantolon bulamıyorum. Hepsi uzun. Kestirdiğim zaman da modeli bozuluyo.aslında canım çok haklısın fiziğimde değil stilimde sıkıntı varama uzun olmak istediğimi bulmayı zorlaştırıyor
canım meslek gereği 9 yıldır küçük yerlerde yaşıyorum vardır mutlaka ama ben bir giyim kültürü oluşturamadım çok istememe ragmen coton lcw falan alabiliyorum ama tarzım bu değilStandart dışı olmanız ile ne alaka anlamadım. Ugrasinca uzun boylular icinde secenekler cok. Nerelerden alışveriş yapiyorsunuz?
omuzlarım kesinlikle dar değil genişe yakın üst tarafım yapılı basen sıfır yok ama bacaklarımla üst bedenim orantılı
en sevdiğim yer aynanın karşısına geçtiğimde diyorum ki kesinlikle bende manken tipi var vücudumda fışkıran et yok mesela çok fit ama kadınsı hatlarım yokgöğüslerim de kalçam da normal çok küçük değil ama büyük kesinlikle değil