TamamGeçen ay doğalgaz faturası 1745 TL gelmişti. Bu ayki kullanımımızda bir degişiklik olmadı yine aynıydı kombi sürekli açık ve aynı derecede. Faturaya zam gelse de %100den fazla bir zam gelmedi sonuçta. Biz de bir yanlışlık olabilecegini düşünüp İstanbul'daki gereken numarayı aradık bir yanlıslık mı oldu diye. Babamdan sayaç numarasını istediler ve sayaç numarasına sistemden baktıklarında evet yanlıslık olmuş demişler. Ve yarım saat sonra faturamız iptal edildi ve 1745 TL' den 824 TL'ye düştü mesajı paylaştım ekte. Biz neyseki farkettik ama kim bilir kaç kişi böyle hatalar sebebiyle farketmeden fazla fatura ödüyor. Eger faturanızda geçen aya göre çok fazla fark olursa siz de dikkat edin bu konuda
Rica ederim824'ün de muhtemelen çok olması ma artık ona dua eder hale gelmemiz.
Bilgi içi teşekkürler.
Okurken olan hatalar ayrı ilginç. Kim bilir kaç insan farketmiyordur bu durumuOkurken hata yapabiliyorlar, ben de anormal bir fatura fark ettiğimde peşine düşüyorum hemen.
Bende anlam veremedim. Sayacta kullanılan sayacım metreküp miktarının düzenli artan bir kısmı var. Geçen ay olan kısmı bize söyleyin demişler.babam telefondan söylemis o sekilde degistirdiler faturayı. Kendilerinde hatalı sayım varsa bizdekine nasıl güveniyorlar ki. 4000 m3 yazan yere bir insan 2000 m3 dese bu sefer o faturada haksız düzenlenecek. Şikayet edebilecegim bir yer var mıdır acabaNe hata ama! Böyle hata olmaz
bence de hata gibi değil.gerekli yerlere de bildiricem durumu şikayet olarakHata mı?!
Benim de başıma geldi, aradım 21 m3 yerine 221 m3 gibi bir şey mi ne okumuşlar. Faturayı ödemeyin dediler, düzelttiler.Okurken olan hatalar ayrı ilginç. Kim bilir kaç insan farketmiyordur bu durumu
Cimer e şikayet edilir mi bilemedimBende anlam veremedim. Sayacta kullanılan sayacım metreküp miktarının düzenli artan bir kısmı var. Geçen ay olan kısmı bize söyleyin demişler.babam telefondan söylemis o sekilde degistirdiler faturayı. Kendilerinde hatalı sayım varsa bizdekine nasıl güveniyorlar ki. 4000 m3 yazan yere bir insan 2000 m3 dese bu sefer o faturada haksız düzenlenecek. Şikayet edebilecegim bir yer var mıdır acaba
Evet malesef. Şikayetvar.coma girdim az önce bu durumu yazmak için. Bircok kisi yazmış geçen aylarda da.faturamın 2 katı gelmiş nasıl ödeyecegim diye ve bu yazanlar hata olduğunun farkında bile degiller doğalgaza zam geldi diye böyle sanıyorlar.şikayetlerin hiçbirine de cevap verilmemiş haftalardıryani farketmeseniz ödeyecektiniz. kaç kişiden böyle farkına varmadan alıyorlar kim bilir.
Aa evet. Şikayetvar sitesine baktım orada da bir sürü insan yazmış.hicbirine cevap verilmemis. Cimere yazayım orada geri dönüs oluyorCimer e şikayet edilir mi bilemedim
AynenBen zamdandır diye ne kaksalar ödüyorum valla