• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 yaşındayım.Lazer Olur mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi lipton
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haklısın hatta şu dönem kafayı yiyecek gbi oluyorum lazerden vazgeçtim iğneli epilasyon daha iyi onuda araştıracağım tşk. ama baktım çare yok yine lazere dönmekten çok korkuyorum ALLAH'IM SEN YARDIM ET
tatlım, bu kadar takma, insallah cok daha güzel yöntemler bulursun, hem daha ögrenciyken bu kadar acele etme, zamanını arastırmaya ayır biraz. su piyasada satılan karınca yumurtası yagından filan da medet umma, cünkü son cıkan haberlerde onların sahte oldugu ortaya cıktı..hakiki olanı cok eskiden kullanılırmıs, simdi hakikisini bulmak neredeyse imkansız. şunu da hatırlatayım, tüylerin de vücutta bir görevi var, özellikle kolların icin filan bu tür arayışlara girme bence, genital bölge ve kolaltının yolunarak(artık ne sekilde olacaksa) alınması esasdır.. sevgiler...

tatlım, bu kadar takma, insallah cok daha güzel yöntemler bulursun, hem daha ögrenciyken bu kadar acele etme, zamanını arastırmaya ayır biraz. su piyasada satılan karınca yumurtası yagından filan da medet umma, cünkü son cıkan haberlerde onların sahte oldugu ortaya cıktı..hakiki olanı cok eskiden kullanılırmıs, simdi hakikisini bulmak neredeyse imkansız. şunu da hatırlatayım, tüylerin de vücutta bir görevi var, özellikle kolların icin filan bu tür arayışlara girme bence, genital bölge ve kolaltının yolunarak(artık ne sekilde olacaksa) alınması esasdır.. sevgiler...

drbeuty06 yazdıklarını okudum çok mantıklı geldi en iysi ertelemekmiş teşekkürederim çok saol boshayallersmile inş doğru çözüm bulurum

Back