L
lipton
Ziyaretçi
- Konu Sahibi lipton
-
ya arkadaslar lütfen yazı etmeyin kendinize, ben lazer yaptırıp cocugu olmayan insanlar tanıyorum, ne olur yaptırmayın, benim doktorum vücutta en cok genetik mutasyona sebep olan seyin lazer oldugunu söylüyor, sonra cok pisman olabilirsiniz. ne olur kıymayın kendinize, bunu sadece siz gencecik insanların iyiligi icin söylüyorum
moonayluna sana katılıyorum. diğer kısırlık riski diyen arkdaşada katılıyorum. ama moonayluna'nın düşüncesi kafama daha çok yatıyo. en güzel uyandığın sabah kıyafetlerini çok güzel ayarlıyosun havada sıcak ogün cildinde apaydınlık güzel ama bi bakıyosun bacaklar tüy koltuk altı tüy... böle yaşamk çok zor. inanılmaz derecede zor. diceksin alıver. ama benim öyle bir cildim varki mesela her seferinde makinayla alırken hep ilk kez alıyormuşum gibi acıyo. buna dayanarak hayatımı zehir etmek ömrümü alıcak. hayata yaşamaya geldim. bedenime acı çektirmeye değil. bu yüzden tüylerimi kesin yöntemle aldırmak için bir çok sebep doğuyor gözümün önüne :umursamaz: yerimsenibenevet gerçekten doğru söylüyorsun ama bu psikojiyi napcaksın kılları yüzünden evlenmemeyi düşünenen kişiler tanyorum sence ne kadar umrunda olurki kısırlık zaten kıl yüzünden tüm vücudunu gizleyen insanların arasına çıkmak istemiyen kişler ne olcak nereye gidersen git hep çamur hep çamur gelde hayata küsme
canım sen ögrenci ve bekar oldugun icin(muhtemeln yasın da kücük oldugu icin) kısırlık umurunda olmayabilir, ama evlendikten sonra bu tür bir problem yasarsan o zaman genclikte yaptıgın hatalara cok üzülürsün.. insallah baska yöntemler bulursun, ben bunu biraz genclik psikolojisine baglıyorum..sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?