17 yaşındayım.Lazer Olur mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi lipton
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

lipton

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar.Benim tüy sorunum var.Ailemden gelen.Birçok yöntem denedim.ıstediğim sonucu alamadım.En son sir ağda yaptırdım,bir sürü sivilceye sahip oldum

Duyduğum kadarıyla yazın olmazmış.Bu sene eylülden itibaren lazer epilasyon yaptırmak istiyorum.Sizce benim yaşımdaki bir kız için işe yarar mı?O kadar bıktım ki tüylerden.Tenimde hassas mı anlayamıyorum,başka yöntemler sonrası kızarıklık,sivilce,batık gibi şeylerle karşılaştım ve tüylerim de erken çıktı.Tek çarem artık lazere bakıyor

Lazer epilasyon duyduğum kadarıyla tüylere kökten çözümmüş ama tüylerimi bitiremese bile önemli değil,yeter ki sivilce,batık vs... şeyler yapmasın istiyorum.
Bu arada beyaz tenliyim,kalın ve koyu tüylere sahibim

malesef bnmde böle bi sorunum war ve çok skıcı bi durum kimseye de söleyemiorm çok utanç werici bi durum nasıl kurtulcm bilmiorm eğer üni. kazanrsm lazer epilasynla kurtlmk istiorm bnde ama karınca yumurtası diye birşey duydum onu da merk ediorm açıkcsı

lazer epilasyon,adet görmeye başladıktan iki yıl sonra yapılabiliyormuş
kızım var,o yüzden yaptırdığım yere sormuştum

en etkili lazer sende olur canım.. beyaz ten siyah ve kalın tüy.. yaş konusunda bir bilgim yok...

başlıgı görünce bu yaşta ne lazeri dedim acıkcası?
ama benimde bir bilgim yok canım...
inş...istediğin gibi olur
a.s.

Öyküm'ün dediği gibi adet olmaya başladıktan sonra yani hormonel denge oturduktan sonra başlanabiliyor.

benımde tuy sorunum vardı karınca yumurtası denedım kollarımdakı tuylerı gercekten azalttı ama bacaklarımda bı etkı yapmadı bende sonunda bıktım ve lazer yaptırmaya karar verdım suan cok mutluyum tuyden eser kalmadı bacaklarımda:) 4 seansta tamamen bıttı acıkcası bıraz acıyor ama sonucuna degıyor

hmm umarm bnde lazerden mutlu olurum

ben de dun yaptirdim.16 yasindan kucuklere yasak.sen 17 yasindasin sana olur.bi de hamilelere olmaz...tabi bu da sana ait degil,sadece bilgi olsun diye yazdim...

18 yaşının geçmesini bekle bence ve lazer değil iğneli epilasyon yaptır,emin bir yere tabii ki.

bende 17 yaşındayım. çok okudum bu konuyu çok araştırdım. bana yakın olarak bakırköyde bir merkeze gideceğim. şuanki yaşın bir sakıncası yok. başımın en büyük belası bu tüyler için sağlıklı olan her şeyi yaparım. zaten senin cildinede uygun diyeceklerini düşünüyorum. çünkü lazer epilasyon için tüyler kalın ve koyu renkli tende açık renkli olması gerekir. tam seninki gibi yani. yine de benim gideceğim merkezde her seans öncesi kıl ve ten renginin ölçümlerini yapıyor ondan sonra lazer seviyesini ayarlıyorlarmış. seansında 2 ayda bir yapılacağı düşünülürse fiyatları oldukça uygun buldum.

ya arkadaslar lütfen yazı etmeyin kendinize, ben lazer yaptırıp cocugu olmayan insanlar tanıyorum, ne olur yaptırmayın, benim doktorum vücutta en cok genetik mutasyona sebep olan seyin lazer oldugunu söylüyor, sonra cok pisman olabilirsiniz. ne olur kıymayın kendinize, bunu sadece siz gencecik insanların iyiligi icin söylüyorum

evet gerçekten doğru söylüyorsun ama bu psikojiyi napcaksın kılları yüzünden evlenmemeyi düşünenen kişiler tanyorum sence ne kadar umrunda olurki kısırlık zaten kıl yüzünden tüm vücudunu gizleyen insanların arasına çıkmak istemiyen kişler ne olcak nereye gidersen git hep çamur hep çamur gelde hayata küsme

canım sen ögrenci ve bekar oldugun icin(muhtemeln yasın da kücük oldugu icin) kısırlık umurunda olmayabilir, ama evlendikten sonra bu tür bir problem yasarsan o zaman genclikte yaptıgın hatalara cok üzülürsün.. insallah baska yöntemler bulursun, ben bunu biraz genclik psikolojisine baglıyorum..sevgiler..

bilgilendirdiğiniz için teşekkürler lazeri araştırıyodum ama vazgeçme fikri daha zor geliyor siz lazer yaptırdınız ?? ne gibi zararlar verdi öğrenebilirmiyim:çok üzgünüm:

moonayluna sana katılıyorum. diğer kısırlık riski diyen arkdaşada katılıyorum. ama moonayluna'nın düşüncesi kafama daha çok yatıyo. en güzel uyandığın sabah kıyafetlerini çok güzel ayarlıyosun havada sıcak ogün cildinde apaydınlık güzel ama bi bakıyosun bacaklar tüy koltuk altı tüy... böle yaşamk çok zor. inanılmaz derecede zor. diceksin alıver. ama benim öyle bir cildim varki mesela her seferinde makinayla alırken hep ilk kez alıyormuşum gibi acıyo. buna dayanarak hayatımı zehir etmek ömrümü alıcak. hayata yaşamaya geldim. bedenime acı çektirmeye değil. bu yüzden tüylerimi kesin yöntemle aldırmak için bir çok sebep doğuyor gözümün önüne :umursamaz: yerimseniben

Bu tedavi ne kadar sürüyor :uhm: bende öyleyim beyaz tenli ve siyah tüylerim var biktim artik...
bende yaptirmak istiyorum ama sanirim sürüyor biraz..

haklısın hatta şu dönem kafayı yiyecek gbi oluyorum lazerden vazgeçtim iğneli epilasyon daha iyi onuda araştıracağım tşk. ama baktım çare yok yine lazere dönmekten çok korkuyorum ALLAH'IM SEN YARDIM ET

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…