• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 Yaşındayım Adetim 1 Hafta Gecikti

sibel246

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
13
0
36
İstanbul
17 yaşındayım hep düzenli adet olurdum ama bu ay bi hafta gecikti hiç gecikmezdi korkuyorum :44: neden acaba??? ramazan ayı olduğu için mi ? en fazla 3 gün gecikirdi şimdi 1 hafta geçmesi korkutuyo yardım edin.

bekarsın sanırım dimi ? evli olsan hamilemisin derdim. hava değişikliği,stres,hormonlar etkilidr.çok gecikirse doktra görünebilirsin.

neden stres yaptığını anlamadım ben şüpheli bi durummu varki?
olabilir gecikebilir bunlar normal şeyler mevsimsel olabilir oruçtan olabilir birşeye çok sevindiğin için veya üzüldüğün için olabilir
bu senin hormonlarının sağlıklı olduğunu gösterir.
bence kafaya takma taktıkca gecikir biraz sakin ol.

bence sıkıntı yapmana gerek yok stresten çok etkilenir hormonların..
18e kadar düzene oturmaz çoğu kişinin..
zaten arada aylar farkederse korkmalısın niye olmuyorum diye ama bikaç gün ya da bi haftadan bişey olmaz

17 yaşındayım hep düzenli adet olurdum ama bu ay bi hafta gecikti hiç gecikmezdi korkuyorum :44: neden acaba??? ramazan ayı olduğu için mi ? en fazla 3 gün gecikirdi şimdi 1 hafta geçmesi korkutuyo yardım edin.

bende 17 yaşındayımm bende de adet düzensizliği var kışın hep normaldi haziran ayına kadar sonra bozuldu ilk damla damla geldi hergün belli saatde oluyodu sonra çoğaldı pıhtı şeklinde 3 hafta sürdü sonra bitti ama şu ramazan ortasında tekrar bu sorunu yaşıyorum yine öyle ni bakıyorum yok birşey sonra kan geliyo geri gidiyo garip birşeyler oldu :15:

Cinsel anlamda bişeyler yaşamadığın,ilişkiye girmediğin sürece bu kadar korkman yersiz..Stres kaynaklıdır,oruçla alakalıdır,mevsimseldir,sıcaklardandır,bu kadar takma bence..

Ben lise sona kadar 3 ayda 1 adet olurdum,hiiç kafama bile takmazdım,üniv.de dr a gittim "farlutal"vermişti
ondan sonra günü gününe takır takır okuyorum hala 1 gün bile şaşmaz 10-12 senedir neredeyse..

is degisikligi hava degisikligi stres sinir hersey neden olabilir
ben ise basladigimda aylarca olmadim
sevgilimden ayrildim ayni sekilde aylarca olmadim
tez doneminde final doneminde sunda bunda direkt olarak gecikirdi
kafana takma.. normal bnlar..

bence sıkıntı yapmana gerek yok stresten çok etkilenir hormonların..
18e kadar düzene oturmaz çoğu kişinin..
zaten arada aylar farkederse korkmalısın niye olmuyorum diye ama bikaç gün ya da bi haftadan bişey olmaz

bencede dogru soyluyorsun bir haftada bisey olmaz bazen bir ay hic olmaz normaaldir yeni ters giden bisey degil korkmana gerek yok canim

Aynı yaştayız.Benimde 1 hafta önce olmam gerekiyordu ama olmadım.Hava değişikligi ya da stresten dolayı sanırım.Şu an bekliyorum yani:61:

Canim ben 23 yasindayim ama adetim hic düzenli olmadi. Bazen ayda iki kez gelir, bazen 2 ay gelmez, nezaman nerde adet olacagimi hic bilemem yani.
Jinekologa gittim yumurtaliklarimda kist varmi diye bakti birsey cikmadi. Ozaman yapcak bisey yok dogum kontrol hapi kullan dedi. Onlardida begenmedim acikcasi, kilo aldim, bas agrisi, gögüs agrisi yapti, biraktim bende.

yok yok böyle şeyler olduğunda bir daha kafaya takma, yaşlarımız aynı ben bir keresinde 2.5 ay olmamıştım bunalımda gibiydim, çok etkiliyor çevresel etkenler :1:

Back