• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 yaşındayım 18 haftalık hamileyim varmı küçük anne baska :)

ceemilee

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2013
9
0
6
34
Eskişehir
arkadaslar 18 haftalık hamıleyım yasım küçük oldugundan dolayı bır tehlıkesı varmıdır onu merak edıyorum bırde benım gıbı erken hamıle kalan varmı varsa yazarmı :) :emir_bebek::nazar:

çok şaşırdım allah analı babalı büyütsün. tehlikeye gelince bu devirde senın gibi erken anne olan nadir fakat benım annem ilk çocuğunu 16 yaşında kucağına almış ve hi bi problem olmamış annem gibi bi çok erken anne olan insanda var biliyorum. tehlike olacağını sanmıyorum bence korkma ama illaki tedirgin oluyosan doktora git kafandaki şüphelerden kurtul

arkadaslar 18 haftalık hamıleyım yasım küçük oldugundan dolayı bır tehlıkesı varmıdır onu merak edıyorum bırde benım gıbı erken hamıle kalan varmı varsa yazarmı :) :emir_bebek::nazar:
niye bu kadar erken yaşta evlendin ? hemen niye hamile kaldın? merak ettim. okumuyormusun?

Son düzenleme:
çok şaşırdım allah analı babalı büyütsün. tehlikeye gelince bu devirde senın gibi erken anne olan nadir fakat benım annem ilk çocuğunu 16 yaşında kucağına almış ve hi bi problem olmamış annem gibi bi çok erken anne olan insanda var biliyorum. tehlike olacağını sanmıyorum bence korkma ama illaki tedirgin oluyosan doktora git kafandaki şüphelerden kurtul

saol canım sık sık kontrole gıdıyorum ama karın agrısı oldugu ıcın korktum

Yadırgadımmı çok yadırgadım yani bu devirde yadırgadım bide çok mutlu gördüğüm için şaşırdım açıkcası:53:Yrıca hiçbir sorun olmaz sonuçta doğurganlık yaşındadın

niye bu kadar erken yaşta evlendin ? hemen niye hamile kaldın? merak ettim. okumuyormusun?

bende evlenmek ıcın evden kacmamıstım aile baskısı yuzunden kacmıstım ama tek basıma mucadele edemedım ve evlendım hamıle oldugumu bılmıyordum hıc bır belırtı olmadı bel agrısı vardı sadece adette daha oncede gec oldugundan anlayamadım gıttıgımde bebegım 15 haftalıktı ve cok sasırdım esımle hep kavga ettık bunun yuzunden hazır deildim çünkü daha 2 hafta önce hap içtim ama banada bebegımede bırsey olmadı mıgdem yıkanınca ailemle aramda duzelınce bende ıstemeye basladım bebegı boyle işte.

Yadırgadımmı çok yadırgadım yani bu devirde yadırgadım bide çok mutlu gördüğüm için şaşırdım açıkcası:53:Yrıca hiçbir sorun olmaz sonuçta doğurganlık yaşındadın

haklısın hemde çok bu yasta bende istemedım ne evlenmek nede cocuk yapmak ama bi yaptıgım hata bunları getırdı bana

haklısın hemde çok bu yasta bende istemedım ne evlenmek nede cocuk yapmak ama bi yaptıgım hata bunları getırdı bana

olmuş kere anladığım kadarıyla çok sıkıntı yaşamışsın bu yaşta umarım bu bebek sana şans ugur mutluluk getirir.

şaşırdım:53:
diyecek bişeyde bulamadımki
Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin

bende evlenmek ıcın evden kacmamıstım aile baskısı yuzunden kacmıstım ama tek basıma mucadele edemedım ve evlendım hamıle oldugumu bılmıyordum hıc bır belırtı olmadı bel agrısı vardı sadece adette daha oncede gec oldugundan anlayamadım gıttıgımde bebegım 15 haftalıktı ve cok sasırdım esımle hep kavga ettık bunun yuzunden hazır deildim çünkü daha 2 hafta önce hap içtim ama banada bebegımede bırsey olmadı mıgdem yıkanınca ailemle aramda duzelınce bende ıstemeye basladım bebegı boyle işte.
canım benim şu aileler yok mu ben ne deyim onlara baskı baskı bıktırıyorlar kendilerinden bir ortasını bulamıyorlar :19:
kimse isterki böyle olsun:50:
üzülüyorsan sakın üzme kendini onlar seni resmen dışarı itmişler:26:
eşine gelince eşin nasıl biri sinirli mi? sevecen mi? bir de kaç yaşında eşin :44:
canım senin için demek ki böylesi hayırlıydı
bu yaşda hamile kalmanda bir sıkıntı yok sadece erken gençliğini bir meslek sahibi olarak, doya doya gezip tozarak geçirmenin daha doğru olduğunu söylemeye çalıştım :34:
napalım senin ortamın belli ki buna müsait değilmiş:61:
bebişin hayırlı uğurlu olsun sağlıklı sıhhatli olsun inşallah:emir_bebek::nazar:
bir avaz da kurtulman dileğiyle tatlım:49:

canım korkma bende 17 yaşında evlendim 18 oğlumu kucağıma aldım genç anne olacaksın çok güzel

Bundan sona ara ver bari , maddi durumunuz nasıl ? Yeğenimle yaşıtsın gözümüDe hala çocuk cinsiyeti belli mi bebeğinin

Back