17 yasindan sonra boy uzar mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

caresizlikzor

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2023
173
33
19
12 13 yaslarinda regl olmustum annem 157 babam 165 ben 151im biliyorum kisiden kisiye gore degisie buraya sormak sacma farkindayim ama son zamanlarda bu yaslarda olup ilac takviyesi alan falan gordum 5cm uzasam bile yeter sizce ilac arayisina girmeli miyim yoksa yalabilecegim baska seyler var mi? boy uzamadan umidi kesersem son care olarak 10cm kalin tabanli ayakkabi giyecegim 😔

Canım çok bilgim yok ancak önerim güzel bir doktor kontrolüne gir, değerlerine baktır eksiklerine göre doktor kontrolünde devam et. Ayrıca neden olmasın bana olurmuş gibi geliyor belki ek desteğe ve spor takviyesine ihtiyacın vardır ama 1 cm bile olsa kardır.

Canım çok bilgim yok ancak önerim güzel bir doktor kontrolüne gir, değerlerine baktır eksiklerine göre doktor kontrolünde devam et. Ayrıca neden olmasın bana olurmuş gibi geliyor belki ek desteğe ve spor takviyesine ihtiyacın vardır ama 1 cm bile olsa kardır.
tesekkurlerrr

ailem bu konuyu hic onemsemedi kucukken ben de onemsemedim su siralar takmaya basladim keske bu kadar gec kalmasaydim
Yine de çocuk endokrinolojisi bölümünden randevu al bence, en azından denemis olursun.
Ama bir ablan olarak boy, güzellik vs gibi şeylerin düşündüğün kadar önemli olmadığını söylemek isterim.

12 13 yaslarinda regl olmustum annem 157 babam 165 ben 151im biliyorum kisiden kisiye gore degisie buraya sormak sacma farkindayim ama son zamanlarda bu yaslarda olup ilac takviyesi alan falan gordum 5cm uzasam bile yeter sizce ilac arayisina girmeli miyim yoksa yalabilecegim baska seyler var mi? boy uzamadan umidi kesersem son care olarak 10cm kalin tabanli ayakkabi giyecegim 😔
Yemekte kimyon kadında minyon demişler 😄😄 ahahha şaka bir yana minnak hatunları çok seviyorum. Zamanında doktor kontrolü ve spor ile desteklenseydi o kritik 5 cm şimdi hayal olmazdı güzel kızım.
Sakın kulaktan dolma bilgilerle ilaç vs alma.

Yemekte kimyon kadında minyon demişler 😄😄 ahahha şaka bir yana minnak hatunları çok seviyorum. Zamanında doktor kontrolü ve spor ile desteklenseydi o kritik 5 cm şimdi hayal olmazdı güzel kızım.
Sakın kulaktan dolma bilgilerle ilaç vs alma.
cok haklisiniz keske zamaninda mudahale etseydik saglik olsun yardiminiz icin tesekkurlerr

Boyunla barış bence. Özgüven olduktan sonra boyun önemi yok

elimden geleni yapacagim tesekkurler
Aynen yap gitsin. Lisede iki kız vardı. Bir elli biyunda.Biri aşırı özgüvenliydi diğeri topluma içinde yürümek bile istemezdim ben çook sonra ikisinin aynı boyda olduğunu idrak etmiştim. Belki çevren boyla ilgili çocukluktan olumsuz biy algısı yaptı sana. Bu boyla ilgili düşüncen kendine ait olmayabilir bile.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X