Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benik yasimda veya daha önce çalışan birinden bilgi almak istedim ona göre başvuru yapicam gidip onlara demicem beni almak zorundasınız diye ne bu gerginliğin nefretin başka yere kus pisligini
benik yasimda veya daha önce çalışan birinden bilgi almak istedim ona göre başvuru yapicam gidip onlara demicem beni almak zorundasınız diye ne bu gerginliğin nefretin başka yere kus pisligini
17 yaş altı calistirmazlar burdan orası çalıştırır burası çalıştırır mi diye soracağına internetten arastir her marketin online hizmetleri var ordan sor onlara biz çalıştır desekfe calistirmaz desek de bizim dememizle olmazzz