- Konu Sahibi paradise_77
-
Cnm dualarim seninle doğru söylemişsin kaç çocuğun var insan ne kadar korunup tedbire alsa Allahın dediği oluyor nasip zamanı Allah kararıyor ben tekrar başa dönmek nadil olur diye kaygılıyim çok krkuyorum Allahın gönderdiği ne karşı değilim tabiki ama zor olurmu kiSevgili paradise baya bir mesajını okuduktan sonra sana bende yazmaya karar verdim. Gerçekten de bu kadar çok takma kafana. Bende senden iki yaş küçüğüm ve bende geçtiğimiz hafta korunduğum hatta ilaç kullandigim halde hamile olduğumu öğrendim. Üstelik senin gibi iki olsa iyi benim ki tam da milletin ağzını açacak cinsten. Eşim ölüp bitiyordu o yüzden onun için hiç sorun olmadı ama bana ilk tepkisi istersen daha yeni aldırabilirsin dedi. Bende ona onuncu çocuğum bile olsa bunu yapmam dedim. En büyük çocuğum 16 yaşında hepsi de isteyerek oldu sadece bu sonuncu gerçekten de hani şu nasıl hamile kaldığını anlamazlar ya yada spiraller filan kalır bazen arkadaşlar gerçekten de oluyormuş. O kadar emindim ki hamile olmadığıma benim için gerçek bir şok oldu. Şimdi bırak milleti başta benim annem dünya laf sayacak ama ben bu bebeğe laf gelmesin diye sırtıma şimdiden bir sürü zırh giydim. Birincisi şu an kimseye söylemiyorum çünkü bilmeyi hak etmiyorlar. İkincisi söyleyeceğim zaman bu bebeğin gerçekten tedbirsizlik sonucu değil tüm tedbirlere rağmen Allah vergisi olduğunu söyleyeceğim artık birşey derlerse o onların sorunu olacak . Üçüncüde bebeğim o kadar değerli ki benim için bunu insanlara ilk zamanda bildireceğim. Bana yıllarca sordular düşünüyor musun bir daha diye. Ben de şunu dedim ben istemişim Allah vermiş eğer birgün de ben istemeden Allah verir se verdiği başım gözüm üstüne olur o yüzden büyük konuşmak istemem demiştim. Evet dediğin gibi 60 yaşında iken 20 yaşında çocuğumuz olacak eğer o günleri görürsek napalim yani kızların dediği gibi yeni nesil zaten 35 inde evleniyor bu hicde anormal olmayacak insanlar elli yaşında hala tüp bebekle anne olmaya çalışıyor. Hayati yaşarken aslında bizim plânlarımızın değil de Allah ın mutlak planının işlediğini çok acı şekilde son iki yıldır tecrübe ettim. Bence sende artık bu içindeki sesten kurtul ve bebeğini sonsuzluk duygusu içinde kucakla. Düşünsene doğada canlılar sürekli anne oluyor kimi çok erken kimi çok geç yaşta. Bu bebeğin senin kollarında huzur duymaya ihtiyacı var ve inan kızının bile karışmaya söz söylemeye hakkı yok. Anne yüreği oldukça geniştir çocukları çoğaldıkça büyür. Oda alışır hatta gün gelir senden korumaya başlar ablalık yapar yarın birgün okumaya gitse başka şehre iyiki doğmuş dersiniz minik için. Bir kere de kısım ne düşünecek millet ne diyecek düşüncelerini kenara koyup karnındaki bebeğin senin bu hislerini bilse o ne düşünecek diye yaklaş. Onun minicik elleri elini tutunca kendini kırk değil yirmi yaşında hissedeceksin. Yumuk gözleri yüzüne bakıp gülünce 17 yıldır geciktirdim diye kendin pişman olacaksın bu güzel duyguyu. Ben şimdilik sessiz bekliyorum. Çocuklarımın bile eleştiri hakkı olmayacak. Sadece bundan önce düşük yaşamıştım bir süre sağlıkla gelmesi için sessizce beklemek en mantiklisi. Günü gelince inşallah aslan gibi çıkıp Allah in nimetini insanların yüzlerine karşı duyuracağım. Fakat kendimi pek te hamile gibi hissetmiyorum dua edin de hayırlısı ile sağlıkla geçsin zaman
Cnm herkesin kendi fikri ama böyle yorum olmaz yaKotu bi durum.. ben 17 yasindayken bu olsa evi terkederdim..
Hayir suan bende sacma buluyorum ama 17 yasinda annemin bi hamile olma riski vardi ve bende boyle dusundum.. cunku 17 yasindaki kiz kendini olgun zannediyor ve cevremdekilere nasil soyleyecegim dusuncesine giriyorCnm herkesin kendi fikri ama böyle yorum olmaz ya
Bende istemezdim ama oldu aldırıp ta günaha da giremezdim zaten psikolojim bözür şu an titreye titreye yazıyorum korkuyorum çünkü lütfen fikirlerinizi kendinize saklayın ve bu tür yorumlar yapmayınHayir suan bende sacma buluyorum ama 17 yasinda annemin bi hamile olma riski vardi ve bende boyle dusundum.. cunku 17 yasindaki kiz kendini olgun zannediyor ve cevremdekilere nasil soyleyecegim dusuncesine giriyor
Lütfen tirsi28 isimli Üye sinir bozucu şeyler yazmış böyle yorumlar yapmasınlar müdahale edin lütfen şu an titreye titreye yaziyor um nolurr
Lütfen yapmayın böyle yorumlar trbiyesizlik etmeyin daha kötü yapoyorsunuzHayir suan bende sacma buluyorum ama 17 yasinda annemin bi hamile olma riski vardi ve bende boyle dusundum.. cunku 17 yasindaki kiz kendini olgun zannediyor ve cevremdekilere nasil soyleyecegim dusuncesine giriyor
Kler cnm şu an kızım başta iyiydi şimdi q8 e az kaldı artık ne istersem yaparım vs diyo çok üzülüyorum 3 ay sonra benden kurtuluyorsunuz diyo off bebegi de kabullenmek ya napcam cnm annen hamileyken nasıldı bebek gelince zor oldumuBence olabilir kizinizda buyuk size yardimci olabilir. Benim 22 sene sonra 2. Kardesim oldu suan 2 yasinda ben 24 yasindayim ve onu cok seviyorum kendi evladimmis gibi allah uzun omurler versin :)
Kotu bi durum.. ben 17 yasindayken bu olsa evi terkederdim..
[/QUOTElütfen girmeyin siteye bu tür yorumda yapayın beni kötü şeyler yapmaya suruklemeyin
Bu sitede biri yorum yapmış ve çok sinirlerim bozuldu zaten toparliyamiyorum kendimi tirsi28 diye terbiyesizim biri girmesin böyle kişiler yaIste 42 yasinda olup bu kadar "zor mu bebek bakmak, gec mi kaldim, sona geldim, kendime bi sey yapicam vs" demesi psikolojisinin hic iyi olmadigini gosteriyor ve endiselendiriyor.
Kendi kendine rahatlayamiyor ki. Uzman yardimi sart.
Gerci gidiyorum psikologa dedi; ama durmadan ayni yerde dönüyor hala.
Bu sitede kötü yorum yazan tirsi28 ildgilenirmisiniz nolurHanimefendi gittiginiz psikiyatri hekimini bence degistirmeye bakin. Ilac kullaniyorum demistiniz ama hic mi fayda etmiyor anlamiyorum. Surekli surekli ayni sorular. Yani cok da anlamam ama psikolog destegi mi alsaniz. Ben sizin durumunuzu hic iyi gormuyorum maalesef. @Astoria bu derece durumlarda ne yapilmasi gerekiyor siz yardimci olabilir misiniz?
Cnm sen 18 ine girerken artık bana kimse karışamaz ne istersem yaparım vs dio muydun benim kız öyle demeye başladı şimdi benden kurtuluyorsunuz dio belkide annemin yeni bebegi olcak diodun kendi kendine off cnm bebek çokmu zorr yaYa dünyanın en güzel şeyi bakin doğurun hayatınızda ki en doğru karar o olucak ben 26 kardeşim 8 yaşında ve abimde var kaza ile oldu annemler aldırmayı bile düşündüler doktora gittiler bir hikmet alınmadi ve doğdu şuan ben evliyim ama şuan onların yanında O var her acıdan anneye çok iyi geliyor zorlaniyorsun tabiki ama böyle küçük çocuklarla anne arasında çok farklı bir bağ oluyor anneme o kadar düşkün ki biz o kadar çok değildik bak çok mutlu olacaksın
Maşallah, kendilerine güvenip Bebek getiriyor dünyayaHayir suan bende sacma buluyorum ama 17 yasinda annemin bi hamile olma riski vardi ve bende boyle dusundum.. cunku 17 yasindaki kiz kendini olgun zannediyor ve cevremdekilere nasil soyleyecegim dusuncesine giriyor
Siz ne demek istiyorsunuz yani iyimi kötümü anlayamadimMaşallah, kendilerine güvenip Bebek getiriyor dünyaya
Size yazmadımSiz ne demek istiyorsunuz yani iyimi kötümü anlayamadim
Ya ablaLanet olsun ya alın siteyı başınıza çalın kötüyüm diorum hala komik ifadeler kötü bir yorum vd terbiyesizler
Konuşma ya alay etmeyinYa abla
Sana yazan olmuyor deliriyon
Yazan oluyor deliriyon
Aldırma zamanın da geçti? Biz sana parmak gösterip alay mı ettik?
Dondur üyeliğini, tek başına yaşa.
Boynumuzun borcu mu sana teselli vermek
Ölenlere ağlanıyor burda aynı anda unutma.
Tüm site tek kalp senin gebeliği mi takip etçez?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?