17 yaşında kızım var ve hamileyim

Bence olabilir kizinizda buyuk size yardimci olabilir. Benim 22 sene sonra 2. Kardesim oldu suan 2 yasinda ben 24 yasindayim ve onu cok seviyorum kendi evladimmis gibi allah uzun omurler versin :)

Cnm dualarim seninle doğru söylemişsin kaç çocuğun var insan ne kadar korunup tedbire alsa Allahın dediği oluyor nasip zamanı Allah kararıyor ben tekrar başa dönmek nadil olur diye kaygılıyim çok krkuyorum Allahın gönderdiği ne karşı değilim tabiki ama zor olurmu ki

Cnm herkesin kendi fikri ama böyle yorum olmaz ya
Hayir suan bende sacma buluyorum ama 17 yasinda annemin bi hamile olma riski vardi ve bende boyle dusundum.. cunku 17 yasindaki kiz kendini olgun zannediyor ve cevremdekilere nasil soyleyecegim dusuncesine giriyor

Hayir suan bende sacma buluyorum ama 17 yasinda annemin bi hamile olma riski vardi ve bende boyle dusundum.. cunku 17 yasindaki kiz kendini olgun zannediyor ve cevremdekilere nasil soyleyecegim dusuncesine giriyor
Bende istemezdim ama oldu aldırıp ta günaha da giremezdim zaten psikolojim bözür şu an titreye titreye yazıyorum korkuyorum çünkü lütfen fikirlerinizi kendinize saklayın ve bu tür yorumlar yapmayın

Lütfen tirsi28 isimli Üye sinir bozucu şeyler yazmış böyle yorumlar yapmasınlar müdahale edin lütfen şu an titreye titreye yaziyor um nolurr

Lütfen yapmayın böyle yorumlar trbiyesizlik etmeyin daha kötü yapoyorsunuz

Ts
Bence olabilir kizinizda buyuk size yardimci olabilir. Benim 22 sene sonra 2. Kardesim oldu suan 2 yasinda ben 24 yasindayim ve onu cok seviyorum kendi evladimmis gibi allah uzun omurler versin :)
Kler cnm şu an kızım başta iyiydi şimdi q8 e az kaldı artık ne istersem yaparım vs diyo çok üzülüyorum 3 ay sonra benden kurtuluyorsunuz diyo off bebegi de kabullenmek ya napcam cnm annen hamileyken nasıldı bebek gelince zor oldumu

Lütfen ya yardım edin kötü yorum yapan girmesin ya bu ne terbiyesizlik kızım var evet 17 yaşında ergen ama böylede söylenmez yazıklar olsun bu kişiye ağzının payine verin ben kötüyüm zaten lütfen sizlerden rica ediyorum site yoneticileri

Bu sitede biri yorum yapmış ve çok sinirlerim bozuldu zaten toparliyamiyorum kendimi tirsi28 diye terbiyesizim biri girmesin böyle kişiler ya

Bu sitede kötü yorum yazan tirsi28 ildgilenirmisiniz nolur

Tebrik ederim.
Kısmet bu şekildeymiş.
Bilemezsiniz ki. Daha küçük yaştayken hamile kalsanız belki çok değişik sorunlar olacaktı. Hiç takılmayın. O kadar güzel örneklerini gördüm ki.
40 yaşıma gelsem 2 çocuğuma böyle küçük kardeş çok eğlenceli olabilirdi. Düşüncesi bile kıpır kıpır etti beni.

Siz uzun zaman sonra gelen hamileliğin tadını çıkarın.
Ablasını çok sevecektir umarım.
Kuzenim ve kardeşi arasınd 21 yaş var.
Nasıl düşkünler.
Eşim ve ablası da aynı şekilde.
Ay Çok heyecan verici olmalı.
Sağlıklı bir Doğum diliyorum.
Gerisi çok kolay:)

Cnm sen 18 ine girerken artık bana kimse karışamaz ne istersem yaparım vs dio muydun benim kız öyle demeye başladı şimdi benden kurtuluyorsunuz dio belkide annemin yeni bebegi olcak diodun kendi kendine off cnm bebek çokmu zorr ya

Maşallah, kendilerine güvenip Bebek getiriyor dünyaya

Lanet olsun ya alın siteyı başınıza çalın kötüyüm diorum hala komik ifadeler kötü bir yorum vd terbiyesizler

Lanet olsun ya alın siteyı başınıza çalın kötüyüm diorum hala komik ifadeler kötü bir yorum vd terbiyesizler
Ya abla
Sana yazan olmuyor deliriyon
Yazan oluyor deliriyon
Aldırma zamanın da geçti? Biz sana parmak gösterip alay mı ettik?
Dondur üyeliğini, tek başına yaşa.
Boynumuzun borcu mu sana teselli vermek
Ölenlere ağlanıyor burda aynı anda unutma.
Tüm site tek kalp senin gebeliği mi takip etçez?

Konuşma ya alay etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…