17 yaşında kızım var ve hamileyim

Yanlis anlamayin da 8 yasinda bir cocuga bebek emanet edip disari cikmamalisiniz. Siz yarim saat diye dusunusunuz, bi tansiyonunuz duser bayilirsiniz falan ya da evde aniden yangin cikabilir. Bebek agzina yabanci bi cisim sokabilir. Yurtdisindayim ben bu yaptiginiz cocuklarinizin elinizden alinma sebebi olurdu burada. Iyi niyetli yaziyorum zira cocuklarinizi ne kadar onemsediginize asinayim.

Yaşım geç manasında yazdiniz sanırım bende aynı durumdayım.En azından arkasında dağ gibi ablası olacak.Benim çocuğum tek; bu yüzden öyle yazdim.Allah sagliklica kucaginiza almayi nasip etsin

Cnm ya kötü oldum yine uykum kaçtı çok güzel böyle yorumlar ama ok korkuyorum rahata alışınca nasıl olur yaş çokmu geç ya nolur soyle kafayı yicemmm

Ara verince zorlandınmı peki gerçi bebekten bebeğe değişiyor ama

Sevmez olur mu tırnağına zarar gelse dünyayı yakar. Kardeş bu. Sende anneliğin tadını daha iyi alırsın. Annem kıymetlim diye sever babam el üstünde tutup üstüme titrerdi.hayirlisi olsun ins
Peki cnm sence yaş çokmu geç ya yani ocuk 20 li yaşlarda yen ben 60 eşim 64 olcak sence zormu olur

Ya kızlar benden bıktınız biliyorum ama yine uyku kaçtı titriyorum şu anda ya Allah rızası için geçmicek mi bu durumda olup doğum sonrası boşuna takmıştım kafayı diyen varmı kimi geç diyo ben kendime konduramiyorum ya ımdattttttt kızım napcam ona haksızlıktır yapıyorum çocuk 20 li yaşlarda yen 60 olcam buyutuyomuyum yaa yardım nolur yoksa ...... Ben psikiyatri rahatlaması zaten ilaç yazsin diye gittim annem destek olmuyo oo takma kafanı büyütürüz dese çocuğa bağlanmaya hazır değilim istemiyorummm tamam aldırmadık kıyamadım ama bu kadar takacağımı bilmiyorum annem barıyosun vs banami sordun banami güvendin ıstemiyo ya torununu ıstemiyo ben kendime bişey yapcam bu gidişle korkuyorum karnım daha buyurmuştur off sevmedim sevmedimm

Bence geç değil ya herkes bişey diyo moralim bozuluyo ucuRum kenarına geldim ben aşamıyorum bebeğe bağlanmak zor geliyo ya nasıl zormu ara verince tekrar baslamak
Annem 44 yaşında hamile kalmaya çalıştı abim 26 yaşındaydı o zaman .ama olmadi yumurtaları çok güçsüz çıktı. Kendinize eziyet etmeyi bırakın da tadini çıkartin.

Annem 44 yaşında hamile kalmaya çalıştı abim 26 yaşındaydı o zaman .ama olmadi yumurtaları çok güçsüz çıktı. Kendinize eziyet etmeyi bırakın da tadini çıkartin.
Gercektenmi ama olmadı diosun nasip birazda bu işler evet fazla takıyorum cnm beynimden 2. Bebegi sildiğim için böyle oldum inş atlatirim psikiyatriye gidiyorum ilaç alıyorum bakalim

Annem de aldırmak istemişti bn de kardeşimi öldürürsen bn de kendimi öldürürüm demişim korkmayın Emin’im ilerde iyiki doğurmuşum diyeceksiniz
Kaç yasindaydi niz o zamanlar evet aldırmak hen günah hemde vicdan azabı unutulmuyor malesef benim annemde aldırmış ben 17 yaşındaydım ama sonra keşke doğayı oda büyür giderdi dedi o yüzden ben aldırmadım nasip dedik sence kaygılarım bosunami

Tabiki de boşuna bn 15 yaşındaydım bzm ailede hiç bebek olmuyordu uzun süredir o yüzden ilk bebek gibiydi. Annem de rahattı o yüzden. Hep beraber büyüttük. Sonuçta bebiş yola çıkmış geliyor endişelerin sadece seni ve bebeğini üzer. Bu günleri güzel geçir. Diğerinden bi farkı yokki bunun.

Artık insanlar 41de ilk çocuklarını yapıyorlar :) kızınızla ilk etapta kardeş değil de kızınız onun 2. Annesi gibi olur ama buyuduklerindr kardeş ilişkileri kurulur. Hiç dert etmeyin

Hic bir sey olmaz. Arkadasim 20 yasindayken kardesi oldu. Evin nesesi. Kiziniz da yardim eder size. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.

Benim de en küçük kardeşimle aramda 17 yaş var. Annem 42 yaşındaydı doğum yaptığında. Valla o da biz de iyiki doğurmuşsun dedik, evimizin neşe kaynağı oldu yıllarca. Şimdi biraz daha büyüdü artık o kadar sevdirmiyor kendini ama inanın asla pişman olmayacaksiniz. Hatta her kadın 40ından sonra çocuk doğursun orta yaş bunalımına deva resmen

Bence geç değil ya herkes bişey diyo moralim bozuluyo ucuRum kenarına geldim ben aşamıyorum bebeğe bağlanmak zor geliyo ya nasıl zormu ara verince tekrar baslamak
Ya herkes aynı şeyi söylüyor, onlarca örnek verildi, güzel bir şey, sıkıntı olmaz dediler.daha takacak bir şey yok artık zaten bir çocuğunuz var...

Peki cnm sence yaş çokmu geç ya yani ocuk 20 li yaşlarda yen ben 60 eşim 64 olcak sence zormu olur
Hayır değil. Babam 45 yaşındaymış annem 34 yaşındaymış ben doğduğumda. Babam şimdi vefat etti ben 27 yaşındayım ve 5 kardeş arasında babamla en çok vakit geçiren bendim. Birde en küçük olduğum için kiymetlisiydim. Hiçte geç değil. Annem şimdi 60 yasinda annemle iyi vakit geçiririz. Yani büyük gidince küçük elin kolun kanadın olur. Doğduğunda ıyiki doğurmuşum dersin. Annem küçük bebeğim der her zaman. Herşey çokgüzel olacak diye düşün hiçte korkma nasil olur diye. Allah hepinize can sağlığı versin gerisi gelip geçer bi bakmışsın kocaman olmuş

Ne güzel Alkan sağlık versin cnm peki annen ara verince gece vs bebek bezleri nasıl oldu zorlandımı şu an kaç yaşında kardeşin annen ve baban yaş a çok takılıyorum ya

Ya herkes aynı şeyi söylüyor, onlarca örnek verildi, güzel bir şey, sıkıntı olmaz dediler.daha takacak bir şey yok artık zaten bir çocuğunuz var...
Diger konuya da bu sabah "sanirim ben ölmeyi sececegim" yazmis.
Cok ciddi bir durumda.
Bence cok iyi bir psikiyatr bulmali.
Burda biri olumlu yazsa, gercekten mi yasim gec degil dimi yaziyor surekli, ikna olmuyor. Olumsuz yazilsa; moralimi bozdun diyor.
Bence burdakilerin cevabiyla olacak sey degil.
Iyi bir uzman sart.
Allah korusun, dogum sonrasi depresyon olabilir sonrasi. Sen daha iyi bilirsin Koalinacim.
Umarim su anda daha iyisindir sen de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…