Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 17 yaşında Göğüs Büyütme...

Avrilll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2014
46
2
Merhabalar kızlar
17 yaşındayım ve göğüslerimi büyütmek istiyorum göğüs altım 70 üstüm 78 südyen bedenim bile yok bedensizlerden giyiyorum ve bu durum artık canımı çok sıkıyor :KK43: bana kesin bi yöntem tavsiye edebilir misiniz??

Merhabalar kızlar
17 yaşındayım ve göğüslerimi büyütmek istiyorum göğüs altım 70 üstüm 78 südyen bedenim bile yok bedensizlerden giyiyorum ve bu durum artık canımı çok sıkıyor :KK43: bana kesin bi yöntem tavsiye edebilir misiniz??

Canım hemen hemen aynı yaştayız, aramızda bir yaş var Ben de yeni konu açtım göğüs büyütme günlüğü diye Başlayalı bir hafta olmadı ama her akşam şerbetci otu kremi hazırladım onu sürüyorum Birde ada çayı veya rezeneye başlayacağım Hormon değerlerine vitamin mineral değerlerine falan baktın mı
Endişelenme bu arada 21-23 yaşına kadar yolumuz var, destek versek yeter Masaj çok önemli diyorlar ama ona da ben eriniyorum

Canım hemen hemen aynı yaştayız, aramızda bir yaş var Ben de yeni konu açtım göğüs büyütme günlüğü diye Başlayalı bir hafta olmadı ama her akşam şerbetci otu kremi hazırladım onu sürüyorum Birde ada çayı veya rezeneye başlayacağım Hormon değerlerine vitamin mineral değerlerine falan baktın mı
Endişelenme bu arada 21-23 yaşına kadar yolumuz var, destek versek yeter Masaj çok önemli diyorlar ama ona da ben eriniyorum
şerbetçi otu kremin faydasını gördün mü

Endişelenme bu arada 21-23 yaşına kadar yolumuz var, destek versek yeter Masaj çok önemli diyorlar ama ona da ben eriniyorum[/QU

Evet eriniyorum bende masaja şerbetçi kremi de temizliği kolay değil ve kokuyomuş diye biliyorum ona da erinirim ben ki of of napsakk ??
Hormon değerlerimi bilmiyorum bi sorun olduğu kesin adet düzensizliklerim falan da var zaten normal değildir değerlerim

E
E yani bi günde de etkisini göremezsin rahat 2 hafta yapmalısın düzenli nerelisin diye tıp öğrencisine sorcaktım da becerememişim :/
Ya inşallah etkisini görürüz psikolojik olarak büyüdü gibi geliyor ama aynı halbuki resmini çekip ilerde farkı anlarım anca

Memleketin önemi yok gönüller bir olsun :KK66:
Dostlar bir günde , bir haftada işe yaramaz böyle şeyler eğer hormonlarınızda çok ciddi bir sorun yoksa. Ki sorun varsa da doktora gidip tedavi olmak gerekir
Yaklaşık bir hafta oldu, yoğundum yazamadım kusura bakmayın
Bir dolgunluk var ama cm olarak değil de mm olarak yansıdı. Eskiden 82 ölcünce bol oluyordu şimdi 82 olunca sıkıyor ama 83 te bol oluyor
Bu bahsettiğim üst göğüs ölçüsü
Ada çayına başlayacağım ama sinir stresi alsın diye başlayacağım Yine de haberiniz olsun dedim
Papatya çayı kullanıyordum ama o da uyku getiriyordu

Dostum önce hormon değerlerine baktır ^^ hormon seviyesindeki dengesizlik de gögüslerde küçüklüğe sarkıklığa falan neden olabiliyor
Genelde diane 35 gibi doğum kontrol hapları yazılıyor hormonun eksikliği tespit edilince Saç dökülmesi, kıllanma türü belirtilerle ortaya çıkabileceği gibi bu belirtileri göstermediği de oluyor cinsiyet hormonu eksikliklerinde
Tabii cinsel iliski sirasinda agri, kuruluk falan da oluyor :$
Neyse iste demem o ki baktir degerlerineee ^^

Ya inşallah etkisini görürüz psikolojik olarak büyüdü gibi geliyor ama aynı halbuki resmini çekip ilerde farkı anlarım anca

Pozitif dusunmek cok onemli ^^
Insan pozitif dusununce daha cabuk iyilesiyor ki kanser gibi buyuk hastaliklarda da bunu goruyoruz
Yapilan bir suru deney de var dusunce uzerine Yani bazi insanlara sacma gelse bile bize hasta psikolojisinin cok onemli oldugunu , hastanin ruh halinin hastaliga buyuk oranda yon verecegini soyleyen hocalar da var
O yuzden pozitif dusunmeye devammm ^^

Ben de 17 yaşındayım benim de göğüslerim küçük, duşta soğuk suyla masaj yapıyorum ve ayrıca günlük masaj yapıyorum, ama her şeyden önce kendimizi olduğumuz gibi kabullenip özel görmeliyiz diye düşünüyorum, bu yaşta ortalama büyüklüğün üstünde olması ileride fazlasıyla sorun haline gelecektir kesinlikle hem görünüş olarak hem sağlık olarak. Ama ortalamanın altında olması daha sağlıklı ve daha rahat olacaktır. 17 yaşındaki halinle 25-30 yaşındaki halinin aynı olacağını düşünme ileriye dönük olmalısın.

canım aynı yastayiz benim de olculerim seninkiyle aynıydı taa ki corekotu yagiyla masaja baslayana kadar suan alt 76 ust 81 ve dolgunluk var maşallah ayriyetten egzersiz de yaptım ama masajın cook faydası var

Merhabalar kızlar
Sizin yasinizda cok iyi gelen bir krem biliyorum soyleyeyim konu sahibesi ozelden yazarim gelirseniz bir ses edin

canım aynı yastayiz benim de olculerim seninkiyle aynıydı taa ki corekotu yagiyla masaja baslayana kadar suan alt 76 ust 81 ve dolgunluk var maşallah ayriyetten egzersiz de yaptım ama masajın cook faydası var
O yağ tüyleri besliyor diye duymuştum ben bende 17 yaşındayım

X