17 yaşında burun estetiği olan varmı

mavimsigara

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
6
1
6
29
Arkadaşlar 17ye gireli 2 ay oldu burnum psikolojimi bozuyor doktorumda hazır ama yüz gelişimin durur bir sene bekleyelim diyor ne demek istiyor anlamadım yaptirmakta istiyorum acil karar vermem lazım 17 yasinda yada akrabasi tanidigi yaptiran varmı nolur acil yardim

Merhaba , bende aynı durumdaydım 5 yaşında burnum kırıldı 17 yaşında kontrole gittim amelliyat için doktorum yaparım ama bu kadar sene beklemişsin bır sene daha bekle demişti. ve doktoruma uyarak bir sene daha bekledim. pişman değilim :)
tavsiyem sende bu yaşına gelmişsin eminim şuankii burnun hiç hoş gelmiyor sana ama ileride kemik cıkıntısı tekrar olabilir gelişimle alakalı. yakınımdan biri 16 yaşında oldu fakat gelişimi tamamlayınca bozukluk olcak mı bilemeyiz doktorunda kendinde bu sorumluluğu almak istemezsiniz. tavsiyem bir sene kısa sure bekle derim :)
bir sene sonra hayallerindeki burna sahip olacaksın herşey gönlünce olsun inşallah , iyi akşamlar :)

Ya ben de aynı şekilde 17 yaşındayım.ben geçen sene öylesine bir kbbciye göründüm çünkü benim burnumda deviasyon var. Tabi o zamanlar 16 yaşında olduğum için doktpr bekle 2 sene ki hem deviasyonu hem estetiği aynı anda yapalım dedi zaten farkındaydım o sırada ameliyat olamayacağımın da hiç nefes alamadığım için birşey önerir diye gitmiştim. neyse şuanda başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum çünkü çoğu doktorun internet sitesinde kızlar 16 17 den sonra ameliyat olsalar sıkıntı olmaz diyor

selam, hic onermiyorum. kemiklerin oturmasi 18 bile degil malesef revizyon ihtimalini dusunmelisin

İyi düşün acele etme bir sene bekle bu sırada doktorlarla hastalarıyla görüşürsün bircok bilgi edinmiş olursun.
istanbulda yaşıyorsan mutlaka Abdülkadir Göksel beye görünmeni tavsiye ederim.
Ameliyatlarını merak edersen profilimde albümde ameliyat öncesi sonrası fotograflarım var. ayrıca Doktor beyin instagram hesabındanda takip edebilirsin.

Bu arada burnuna bayıldım çok doğal olmuş. Abdülkadir Bey kesinlikle randevu alacağım doktorlar arasında. Zaten bende büyük olasılıkla seneye olcam aslında şu nefes alma sıkıntısı olmasa daha bile geç olurum da.

Çok teşekkür ederim. Randevuu al mutlaka hiç pişman değilim. :)
Bende de o sıkıntı vardı ve dıştan da artık hiç hoşuma gitmiyordu.
Darısı sana diyelim ozaman canım :)

18'inize ne kaldı 10 aycık daha dişinizi sıkın.
Şimdi ameliyat olursanız burun şekliniz değişebilir bu da 2inci ameliyat demek.

Kemik gelisimi 18 yasina kadar sürüyor, ve sen suan ameliyat olsan oldugu gibi kalmayabilir burnunun sekli cunku daha 17yasindasin yuz kemiklerin gelismeye devam eder sonuc tahmin ettigin gibi olmayabilir doktorun bunu demek istemiş eminim rahatsiz oluyorsun ama en azindan biraz daha sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…