Yaşına uygun en doğal makyajı yaptığına inanıyorum canım.Bence sorun babasının seni dikkatle incelemesi olmuş.Bir babaya asla böyle birşeyi yakıştıramam.sana karışması ve laf söylemesi hoş değil.ama makyaj yapmayı seviyorsan.
1-Tenine uygun bir fondöten seçmelisin ve yaşına da uygun olmalı örneğin; max factor lastik performans olmalı
2-gözkalemini kirpik altlarının yarısından başlayarak ve dokundurarak yap,ama en önemlisi göz şekline uygun makyajdır.Göz kalemi olmazsa olmazdır
3-ruj olarak zaten yaz geldi pembe tonlarını dene kırmızı bordo gibi can alıcı ruj sana gitmez.ama senin için en güzeli şu olur.Niveanın vişne dudak koruyucusu renkte veriyor doğalda oluyor koruyucuda onu kullan benim vazgeçemediğimdir.
4-allık olarak hafif olmak kaydıyla, yüz şekline de uygun sürersen hafif pembe tonlarını kullan
5-rimelinide kirpiklerinin ucuna sür şekil ver
5-far kullanacaksan ten rengi sürsem ne olcak ki diyebilirsin ama ,ten rengi parlaklaştıracaktır.ten rengi ve toprak rengi simli pembe tonlarını tercih etmelisin
aa ben bunları zaten yapsam daha çok makyajlı görünürüm diyeceksin ama hepsi doğal oduğu için yüzünde ton farklılarştıracaksın kimsede bişey anlamaz yapa yapa öğreneceksin zaten.Ama o babayı kafaya takmamalısın.Çok ayıp etmiş.
Makyajjında asla çok renk kullanma koyu makyaj yapma makyajını sildikten sonra hasta gibi görünürsün yukarıda yazdıklarımı uygularsan makyajını sildiğinde bile doğal güzelliğin kalacak.
Sıkma canını artıkk:)))