17 haziran da ameliyat oluyorum .... Revizyon ....

umarım iyi geçmiştir ya bu sıcaklardaaa nasıl ameliyat oluyosunuz :S allah sabır versnnn arkadaşlarrr ben cesaret edemezdmmm kışın bile sıcaklar basmıştı bana umarım iyisindirr

ayy ettirsinn valla yazın olmayınnn zornda kalmadıkça akıl karıı değilll yaa ben üzülüyormm askask cım sen nasılsınn :))) iyimisin yoksa deişklik düzelme inme varmı burnunda umarm vardır

canım yok gibi ama ben biraz daha iyiyim kendimi alıstırdım ve kendimi motive etmeye çalışıyorum sürekli daha 6,6ay oldu biliyorsun bizim beklememiz gerek enaz 6 ay kadar daha sen nasılsın cnm?sende bi değisiklik varmı umarım vardır tatlım bari senin için sevineyim kendim için sevinemiyorum.

canm solmdaki şişlk şuan hala var bugn annem gelcek o na sorcam tekrar beni uzuncana görmüyo sonra görnce net cvplıoo arkadaşlarmm sölemesem anlaşılmadını sölüolarda ben biraz daha geçsn zaman emre bey e muayneye bi gidip yorm alcam henüz deil bekliyorm işte zaman evet önemlii bende alıştırdmm kendimi daha sakinim en önemlisi nefesm kötüydü şükür şimdii nefes alıyorumm oskemmmmmmm çok saollll bebişimmmm merhem önerdi onu burnumun içine sürüyorm yumuşack tutuo (=

benimde nefesim daha iyi canım çok sevindim insallah senin ameliyata gerek kalmaz, bence zaten bi problem görmedim sende ama önemli olan senin ne istediğin umarım istediğin gibi olur canım

X