- 3 Şubat 2010
- 62
- 6
- 35
mrblar az cok actıgm konularda ve forumdaki yorumlarda mutszlugumu ve gecrdiğim burun ameliyatından sonraki durumu anlatım sizlerde destek verdnz bana paylaşımlarınzla msjlarınzla destek buldm toparlandm birazda olsa şimdi 2. ameliyata hazırlanyrm drm emre ilhan ilk amelyata tarihmi(12 mayıs) ertelemşti iyi olmadıgımı ve tekrar mutsz olamamı istemediği için tekrar görşmlermz devam etti 17 hazirana ertlemeşti dün kü görşmemzde ii geçti beni istekli gördü ve bana güzel bi burun yapacgnı söledi kendisi benm içinde büyük bi şans cok ilgilnedi sabırla hazırladı beni 2. ameliyata çünkü çok bozuktu psikolojım ... eski resmlerm albümde var aslında hiç estetiğe ihtyacım yoktu ama nasıl oldu anlamyrm böle bi kararı nasıl aldım nasıl yaptım hiç aklım almıyo ama oldu inanmak cok güç olsa durum ortada nefes alma sorunumda daha da arttı ki kendi burnumdada genel sorun nefes almamakdı dr alt üst etmş burnum dengesini .... umarım bu sefer herşey güzel olur bana destek olan arkadaşlara özellkle cevo (pınar hanıma) mostmore (izmirli arkadaşım hacer'e) cooooookkkk teşekkür ederm :1hug: iyi ki varsınz