17 haziran da ameliyat oluyorum .... Revizyon ....

izmirli

Guru
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2010
62
6
35
mrblar az cok actıgm konularda ve forumdaki yorumlarda mutszlugumu ve gecrdiğim burun ameliyatından sonraki durumu anlatım sizlerde destek verdnz bana paylaşımlarınzla msjlarınzla destek buldm toparlandm birazda olsa şimdi 2. ameliyata hazırlanyrm drm emre ilhan ilk amelyata tarihmi(12 mayıs) ertelemşti iyi olmadıgımı ve tekrar mutsz olamamı istemediği için tekrar görşmlermz devam etti 17 hazirana ertlemeşti dün kü görşmemzde ii geçti beni istekli gördü ve bana güzel bi burun yapacgnı söledi kendisi benm içinde büyük bi şans cok ilgilnedi sabırla hazırladı beni 2. ameliyata çünkü çok bozuktu psikolojım ... eski resmlerm albümde var aslında hiç estetiğe ihtyacım yoktu ama nasıl oldu anlamyrm böle bi kararı nasıl aldım nasıl yaptım hiç aklım almıyo ama oldu inanmak cok güç olsa durum ortada :KK43: nefes alma sorunumda daha da arttı ki kendi burnumdada genel sorun nefes almamakdı dr alt üst etmş burnum dengesini .... umarım bu sefer herşey güzel olur bana destek olan arkadaşlara özellkle cevo (pınar hanıma) mostmore (izmirli arkadaşım hacer'e) cooooookkkk teşekkür ederm :1hug: iyi ki varsınz

Canım seni karar vermiş ve umutlu gördüğüme çok sevindim..ınşallah harika bir sonuçla aramıza döneceksin..Emre bey bu konuda gerçekten çok başarılı..Ben her geçen gün bu ameliyatı iyiki olmuşum diyorum..Ve insanlardan aldığım tepki müthiş..Çok şaşırıyorlar, eski halimi bilenler..Bunu yaşamak çok güzel canım..Sen de çok mutlu olacaksın ınşallah...Bu güveni ve mutluluğu yaşayacaksın...Herşey çok güzel olacak..:1hug:

canımmm sonunda karar vermiş olman inan beni çok mutlu etti..pişman olmayacağına çok eminim..emre bey artılarını da söylemiş zaten :KK66: ameliyttn önce görüşsek iyi olurdu aslında ama çok az kalmış. güzel burnuşunla görüşürüz artık..hiç korkma herşey çok güzel olacak...

canımmm sonunda karar vermiş olman inan beni çok mutlu etti..pişman olmayacağına çok eminim..emre bey artılarını da söylemiş zaten :KK66: ameliyttn önce görüşsek iyi olurdu aslında ama çok az kalmış. güzel burnuşunla görüşürüz artık..hiç korkma herşey çok güzel olacak...

cookkk teşekkr ederm canım payın cok büyük pınar hanımda öle sağolun iyi ki varsnz carsamba yola cıkacam ben perşembe amelyatım gelncede görşrz gitmedende görüşürz kaydirigubbakcemile3

canım inşallah yolunda gider hersey ve seni böyle moralli görmek çok mutlu etti beni umarım istediğin gibi olur burnun ve güzel burnusuna birlikte bakıp mutlu oluruz Allah a emanet ol........

bende ameliyat oldum ve hiç memnun kalamadım arkadaşım.daha yeni olduğum ameliyatımın şişliklerini 1 sene içerisinde atlatıyım kararsızlıkla beraber emre ilhan dokturu düşünüyorum. benide ayrıntılı bir şekilde burada veya özelden şimdiden bilgilendirirsen çok sevinirim. inş istediğin herşey yolunda gider en büyük temennim bu senin için:)

geçmiş olsun cnm güle güle kullan yeni burnuşunu....en kısa zamanda aramızda olman dileğiyle....

canım bugün en zor günlerinden biri..umuyorum ve inanıorm çok güzel geçti amelytn..artık sen de kurtuldun..hadi bakalım hayırlısıyla iyileş :KK66:

Canım geçmiş olsun..ınşallah kolaylıkla atlatırsın...Seni merak ediyoruz...En kısa zamanda aramıza dönmen dileğiyle..

hepinize cok teşekkür ederm ama ameliyat olmadım iptal ettm kendi istediğimle emre bey cok iyi bi dr revizyonda da türkiyede tek bence .... herkese cok teşkkr ederm forumdaki paylaşımlrnzdan dolayı ama kendi kararımla amelyat olmaktan vazgectm emre beye güvenım sonsz halada ölee ama burnm düzelsede mutsz kalcksam bölede cokk mutszm zaten bölee kalsın ....

aaaaaa canım çok şaşırdım niye böyle bisey yaptın tabi önemli olan senin ne istediğin herseyin hayırlısı olsun sıkma canını sen mutlu ol

X