17 haftalık hissettiğim bebek hareketi mi sizce

Yagmur9248

Guru
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
508
84
17 haftalık hamileyim aslında 4 yaşında bir kızım var ama tabi unutmuşum ilk hareket hissi nasıl oluyordu. Bundan önceki haftalarda nadir de olsa bir şey kayar gibi hissediyorum. Bugün sanki derinlerden tekme gibi şeylet hissediyorum ama gaz mıdır bilemedim hissettiğim kayma hissi değil de derinden gelen hafif sarsıntı hissi gibi acaba hareket midir ilk zamanlar nasıl oluyor yeni bu süreçlerden geçen var mı

İkinci hamileliğinizse 17. Haftada hissetmeniz normal

benim ilk gebelik olmasına rağmen 18.haftada hissetmistim hareketini. o yüzden tabii ki mümkün, kaldı ki sizin ikinci gebeliğiniz 🥰

17 haftalık hamileyim aslında 4 yaşında bir kızım var ama tabi unutmuşum ilk hareket hissi nasıl oluyordu. Bundan önceki haftalarda nadir de olsa bir şey kayar gibi hissediyorum. Bugün sanki derinlerden tekme gibi şeylet hissediyorum ama gaz mıdır bilemedim hissettiğim kayma hissi değil de derinden gelen hafif sarsıntı hissi gibi acaba hareket midir ilk zamanlar nasıl oluyor yeni bu süreçlerden geçen var mı
Bende ilk hareketi 16-17.haftalarda hissetmiştim tekerlek dönmesi gibi birşeydi çok garipti 🫠

O sarsinti dedigin his bendede oluyor anlatamiyorum ama boyle vur cek seklinde hemde baya baya hissediyorum yani supeleniyorum bukdar kucuk haftada bukadar net hareketlenme olurmu diye

İlk gebeliğim 15ten beri kıpraşma tarzı şeyler hissediyorum üstelik kiloluyum

X