• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17. Haftada gebelik karni cikar mi

Happyyear34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2019
413
118
53
17. Haftalarda karin belli olur mu? Ciplak bir sekilde bakildiginda? Daha dogrusu yuvarlagimsi bir goruntu mu olur?

Kişiden kişiye değişir bu durum kimisinde baya çıkıyor kimisinde belli bile olmuyor 5 6 aya kadar iç karın genişliğiyle alakalı mesela bende şuan 17+3 üm ama aşırı bir karnım yok dışardan bakınca kıyafetle fark edilmiyor direk tenime bakınca sanki çok yemek yemişinde biraz karnım şişmiş gibi normalde göbekten kilo alan bir insanım birde ama beklediğim kadar çıkmadı mesela

Hayir tam tersi gebelik dusunmuyorum ama bazen korku olusuyo

Ben 12+5 baya baya var karnım fakat ilk doğumum deyil belki de buyuzden çok belli

17 haftadır hamile olsan inan bir şekilde belirtin olur ben mesela hala kusuyorum kasıklarımda batma sızlama oluyor anı hareket edince fark etmemen mümkün değil üstelik adet oluyorsun ki ben en son aralık ayında adet gördüm

17 haftadır hamile olsan inan bir şekilde belirtin olur ben mesela hala kusuyorum kasıklarımda batma sızlama oluyor anı hareket edince fark etmemen mümkün değil üstelik adet oluyorsun ki ben en son aralık ayında adet gördüm
Tesekkur ederim aciklamaniz icin.

17 haftadir test yapmadin mi? Yoksa evde bos kaldikca bunu mu takiyosun kafana

Surekli degil zaman zaman oluyor. Regl oldugumda rahatlamistim ama bittikten sonra tekrar olusuyor. Aslinda doktora gidebilsem rahatlicam biticek benim icin ama salgindan dolayi gidemiyorum maalesef.

Diğer mesajlarınıza baktım, ultrasonlar ve kan testleri yaptırmışsınız ama ikna olmamışsınız hamile olmadığınıza. Lütfen psikolojik destek alın. Belli ki bu yakınlaşmadan ötürü suçluluk hissediyorsunuz ve bu şekilde bir korkuyla gösteriyor kendini. Bunu yenmezseniz sahte gebelik yaşayıp vücudunuz sizi hamile sanıp ona göre davranmaya başlayabilir. Kilo alır regl olmaz hatta süt üretmeye başlarsınız. Doğum sancısıyla acile başvuranlar dahi oluyor hamile olmadığı halde buna inandığı için. İnsan beyni düşündüğünüzden çok daha güçlü, inanmaya devam ederseniz vücudunuzu etkilersiniz.

Elbette yaptim, 2 kan testi 2 ultrason 1 idrar testi yapmistim bu surecte. Sadece karantinadan beri pek kontrole gidemiyorum ve elimden birsey gelmiyor.
Buncaaaaa testlerden sonra hala suphen varsa bence direk ruhsal destek al. Ne yasadiysan cok agir gelmis olmali

Diğer mesajlarınıza baktım, ultrasonlar ve kan testleri yaptırmışsınız ama ikna olmamışsınız hamile olmadığınıza. Lütfen psikolojik destek alın. Belli ki bu yakınlaşmadan ötürü suçluluk hissediyorsunuz ve bu şekilde bir korkuyla gösteriyor kendini. Bunu yenmezseniz sahte gebelik yaşayıp vücudunuz sizi hamile sanıp ona göre davranmaya başlayabilir. Kilo alır regl olmaz hatta süt üretmeye başlarsınız. Doğum sancısıyla acile başvuranlar dahi oluyor hamile olmadığı halde buna inandığı için. İnsan beyni düşündüğünüzden çok daha güçlü, inanmaya devam ederseniz vücudunuzu etkilersiniz.
Haklisiniz,zaten su durumlar biter bitmez gitmeyi dusunuyorum. İhtiyacim var acikcasi bu konuda.

Back