17 gün regl gecikmesi

anonimgirl1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2023
6
1
1
20
merhabalar regl 17 gün gecikti en son ilişkimin üstünde 20 günden baya fazla vakit geçti ve sıkıntı yaratacak bi hamilelik riski yok aslında korunmasız fakat riskli bi durum olacağını düşünmedik ama ben tedirgin oldum regl baya gecikince uzun zaman sonra ilk kez böyle oldu ve regl gecikmesinin 11.gününde ilk idrarla 3 tane erken gebelik testi yaptım hepsi tek çizgi çıktı ama hala regl olmadım şu ana kadar hiç bir ne regl ne hamilelik belirti yok önceden gittiğimde doktor küçük küçük kistlerin var ama zararsız demişti bilmiyorum neyden kaynaklı sizce napabilirim ne düşünebilirim başka düşünecek şey bulamıyorum regl olmak istiyorum

Eklentiler

• C7C43FD9-988B-4884-8C32-D349DA01E44A.jpeg
    63,5 KB · Görüntüleme: 394
Ben doktora gittim, ultrason ve kan baktı kist miyom yok hamilelik yok, hormonlarım da normal çıktı ama benim de 14 gün gecikmem var. Adet söktürücü yazdı, pazartesi gününden beri kullanıyorum yine de olamadım. Stres, hava değişimi vs tetikleyebilir dedi.

evet stres olabilir büyük ihtimalle ilaç da kullanmayı hiç sevmiyorum keşke böyle olmasaydı

Benimde bir hafta gecikti test negatif. Olmak istiyorum agrimda oluyor ama geri bitiyor ağrı reglde olamıyorum

Benimde bir hafta gecikti test negatif. Olmak istiyorum agrimda oluyor ama geri bitiyor ağrı reglde olamıyorum
Bende ağrıda yok sıkıntı galiba kistlerimden olabilir sana önerebileceğim şey ağrıların oluyorsa hafiften bile yumurtalıkların çatlamıyor olabilir zorlanıyor olabilir yani o yüzden 5 tutam civarı maydonoz kaynat 30 dakika demle süz soğut iç gün içinde bi kaç kere yap rahatlatıyor rahmi ya da ada çayı veya kekik çayı iç iyi gelir

Kekik çayı yapayım bakalm inşallah fayda eder ağrım bir haftadır geliyor gidiyor adeti 21/27 günler arasında oluyorum 30.gunde kan verdim negatifti zaten korunuyoruz da inşallah olurum çok sıkıntı veriyy

Kekik çayı yapayım bakalm inşallah fayda eder ağrım bir haftadır geliyor gidiyor adeti 21/27 günler arasında oluyorum 30.gunde kan verdim negatifti zaten korunuyoruz da inşallah olurum çok sıkıntı veriyy
Regl olursun korkma ya korunuyorsunuz ve kan testi negatifse stresten olmuyorsun %1lik ihtimalleri düşünme kadın vücudu öyle bir şey ki ufacık streste her şey gecikiyor

Regl olursun korkma ya korunuyorsunuz ve kan testi negatifse stresten olmuyorsun %1lik ihtimalleri düşünme kadın vücudu öyle bir şey ki ufacık streste her şey gecikiyor
Evet malesef öyle. Adetimin bittiği gün Kahramanmaraş depremi oldu ben batidayim ama öğrenince okadar uzuldmki bir hafta yemek yiyemedim durup durup ağladım çok etkilendim. Stres olabilir

Evet malesef öyle. Adetimin bittiği gün Kahramanmaraş depremi oldu ben batidayim ama öğrenince okadar uzuldmki bir hafta yemek yiyemedim durup durup ağladım çok etkilendim. Stres olabilir
Kesinlikle öyle senin bi sebebi var en azından bende hamilelik olma ihtimali yok ama stres oluyorum psikolojik öyle düşünüyor insan sebebi ne bilmiyorum yarın hastaneye gideceğim korkuyorum yine

Kesinlikle öyle senin bi sebebi var en azından bende hamilelik olma ihtimali yok ama stres oluyorum psikolojik öyle düşünüyor insan sebebi ne bilmiyorum yarın hastaneye gideceğim korkuyorum yine
İnşallah herhangi bir sağlık yoktur kist fln diyorlar ya kötü bişey değil ama yinede tedirgin oluyor insan. Ben emziriyorum oyuzden de düzensiz olabiliyor da hayırlısı olsun inşallah

Benimde 8 gün. Geçti. Bugün test yaptm negatf. Geçen yıl da nisan ve haziran arası böyle olmuşum bugün fark ettim hava değişikliği bence adet olurum gibime geliyor. Bebek bekliyorz ama bu aydan ümidim yk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…