Adet olucağın zamanda olabilir hamileliğe yorulamaz hemen
Canım döllenme olduysa orası anlaşılmaz zaten adetin geçtimi koysa daha varmı ? adet zamanlarında göğüsün şişiyormuydu?ya peki birsey soylucem 11 gun once gogus neden sisad daha yunurtlamam geceli 4 gun oldu ve daha dollnme olusmamissa bile bu gogus neden sisar ya halen dollenme gercklesiyorsa bn anlam veremedim
Yok adetime daha 11 gun var kan testi 10 . Gun felan gidip yaptrmayi dusunuyorum evet gogusum sisiyordu ama .forumdads okuyorum kimisinnki sisiyormus boyle 10 gun once yinede hamile olan vr yanjCanım döllenme olduysa orası anlaşılmaz zaten adetin geçtimi koysa daha varmı ? adet zamanlarında göğüsün şişiyormuydu?
Adetin geçmediyse bekle geçerse kan testi yap
Daha çok varmış canım sen kafana takma adet günün bir gelsinYok adetime daha 11 gun var kan testi 10 . Gun felan gidip yaptrmayi dusunuyorum evet gogusum sisiyordu ama .forumdads okuyorum kimisinnki sisiyormus boyle 10 gun once yinede hamile olan vr yanj
Bakalim ablam hyrlisi dua et banA cok isfiomDaha çok varmış canım sen kafana takma adet günün bir gelsin
İnşallah olumlu sonuç olursun rabbimden iste canım.Senin için dua edicemBakalim ablam hyrlisi dua et banA cok isfiom
Amin rabbim herkesee isdetene verdinn ablammmİnşallah olumlu sonuç olursun rabbimden iste canım.Senin için dua edicem
Benim de 12 gün kala sisti canım, 9 gun var daha bata, beklemedeyimLurfennn cvp ya
Peki sen ne dusunuyorsn adet mi sence ?Benim de 12 gün kala sisti canım, 9 gun var daha bata, beklemedeyim
Daha once hic bu kadar erken belirti yasadigimi hatirlamiyorum, bir gariplik var bu ay, net bir sey diyemiyorum canımPeki sen ne dusunuyorsn adet mi sence ?
Ymurtlama gunun adetin kacnci gunu yasadin ?Daha once hic bu kadar erken belirti yasadigimi hatirlamiyorum, bir gariplik var bu ay, net bir sey diyemiyorum canım
15. Gunuydu yumurtlama gunu ama biz yumurtlamadan once de beraber oldukYmurtlama gunun adetin kacnci gunu yasadin ?
Yani 10 nisanda basladik birlikte olmaya, ama 20 nisan yumurtlamaydi15. Gunuydu yumurtlama gunu ama biz yumurtlamadan once de beraber olduk
Bizde yumurtlamadan once 3 gun birlikte oldum yumurtlama gunu de ve sonra ki gunu de degrlendirdik . Yani gogusum sisti ben korktm regl die sence hmlelikmidir15. Gunuydu yumurtlama gunu ama biz yumurtlamadan once de beraber olduk
Canım benim de ilk kez erken basladi şişlik yumurtlamadan 3 ya da 4 gun sonra başladı, reglime 12 gün kala başladı yani, ve biz ilk kez denedik cocuk olayini, bilmiyorum, olabilir de olmaya da bilir deBizde yumurtlamadan once 3 gun birlikte oldum yumurtlama gunu de ve sonra ki gunu de degrlendirdik . Yani gogusum sisti ben korktm regl die sence hmlelikmidir
Bende 9 10 11 12 13 de regli oldum 14 15 16 iliskiye girdik 17 18 girmedik 19 20 21 22 23 de degerlndirdik isde yani insallah olmustur yumurtlamadan once olmasi normalmidir yani dollenme gercklesip gogus siskinlugi olmasi sozce regl degl de hamilelik yuzundenmidir benim suan adetime 11 gun var yani korktmYani 10 nisanda basladik birlikte olmaya, ama 20 nisan yumurtlamaydi
6 7 8 9 10 regldim, 10 da bitti ve iliskimiz oldu sonrasinda her gün ve hala da oluyor :) adamı kampa aldım:)))) inşallah hamişizdirBende 9 10 11 12 13 de regli oldum 14 15 16 iliskiye girdik 17 18 girmedik 19 20 21 22 23 de degerlndirdik isde yani insallah olmustur yumurtlamadan once olmasi normalmidir yani dollenme gercklesip gogus siskinlugi olmasi sozce regl degl de hamilelik yuzundenmidir benim suan adetime 11 gun var yani korktm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?