• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 17. gun gogus

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

eminem39

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2017
325
78
13
27
Arkaxasalr afetimin 17 . Gunu bugun ve gogsleeim haften sismeye baslamis yani bole hassaiyt var yumurtlamam 3 gun onceydi bu regl mi yoksa hanilelik mi sizde boyle durum yasayup hamile mi yoksa regl mi oldunuz

Adet olucağın zamanda olabilir hamileliğe yorulamaz hemen

:KK43: ya peki birsey soylucem 11 gun once gogus neden sisad daha yunurtlamam geceli 4 gun oldu ve daha dollnme olusmamissa bile bu gogus neden sisar ya halen dollenme gercklesiyorsa bn anlam veremedim
Canım döllenme olduysa orası anlaşılmaz zaten adetin geçtimi koysa daha varmı ? adet zamanlarında göğüsün şişiyormuydu?

Adetin geçmediyse bekle geçerse kan testi yap

Canım döllenme olduysa orası anlaşılmaz zaten adetin geçtimi koysa daha varmı ? adet zamanlarında göğüsün şişiyormuydu?

Adetin geçmediyse bekle geçerse kan testi yap
Yok adetime daha 11 gun var kan testi 10 . Gun felan gidip yaptrmayi dusunuyorum evet gogusum sisiyordu ama .forumdads okuyorum kimisinnki sisiyormus boyle 10 gun once yinede hamile olan vr yanj

Yok adetime daha 11 gun var kan testi 10 . Gun felan gidip yaptrmayi dusunuyorum evet gogusum sisiyordu ama .forumdads okuyorum kimisinnki sisiyormus boyle 10 gun once yinede hamile olan vr yanj
Daha çok varmış canım sen kafana takma adet günün bir gelsin

Bizde yumurtlamadan once 3 gun birlikte oldum yumurtlama gunu de ve sonra ki gunu de degrlendirdik . Yani gogusum sisti ben korktm regl die sence hmlelikmidir
Canım benim de ilk kez erken basladi şişlik yumurtlamadan 3 ya da 4 gun sonra başladı, reglime 12 gün kala başladı yani, ve biz ilk kez denedik cocuk olayini, bilmiyorum, olabilir de olmaya da bilir de

Yani 10 nisanda basladik birlikte olmaya, ama 20 nisan yumurtlamaydi
Bende 9 10 11 12 13 de regli oldum 14 15 16 iliskiye girdik 17 18 girmedik 19 20 21 22 23 de degerlndirdik isde yani insallah olmustur yumurtlamadan once olmasi normalmidir yani dollenme gercklesip gogus siskinlugi olmasi sozce regl degl de hamilelik yuzundenmidir benim suan adetime 11 gun var yani korktm

Bende 9 10 11 12 13 de regli oldum 14 15 16 iliskiye girdik 17 18 girmedik 19 20 21 22 23 de degerlndirdik isde yani insallah olmustur yumurtlamadan once olmasi normalmidir yani dollenme gercklesip gogus siskinlugi olmasi sozce regl degl de hamilelik yuzundenmidir benim suan adetime 11 gun var yani korktm
6 7 8 9 10 regldim, 10 da bitti ve iliskimiz oldu sonrasinda her gün ve hala da oluyor :) adamı kampa aldım:)))) inşallah hamişizdir

Back