Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi17 aylık kızımı memeden kestim amaaa
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
slm bende parloderm dı galıba ondan kullandım sutu kesmek ıcın etkılı bı ılac ıyı geldı ama gebe oldugun ıcın dr. sor kullanmanda sakınca olmasın dıye.. bırde cok fazla degıl ama ılık kompres yapıp az sekılde sutu sag.rahatlatır senı.