• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 Aylık Hâlâ Gaz Problemi

MelisaTugrul

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2022
4
5
1
36
Maalesef gaz problemimiz geçmedi. Ve bununla beraber kabızlığımız da var. Herşeyi denedim. Doktorlara gittim. Bağırsak gelişimi için bekleyeceksiniz diyor ama ne zamana kadar. Gazını desteksiz çıkaramıyor. süt ve bazı yiyecekler resmen kilitleniyor. Gaz hiç çıkmıyor. Hıçkırık çok oluyor. Başına gelen veya yaşan varsa lütfen cevap versin.

Benim oglum 2 yasinda onda da ayni durum var. Kizim 5 yasinda, o da asiri gazli hala. Oyun oynarken, gulerken, oksururken her an pirt pirt 🙃

Hamurisi, sekerli yiyecekler, süt urunleri, baklagiller, kuruyemisler, salca, paketli gida mumkun mertebe uzak durun. Emziriyorsaniz siz de perhiz edin, usutmeyin vucudunuzu, bilhassa ayaklarinizi. Bebeginizin ayaklarini, karnini iyi koruyun. Bezini uzun sure islak bekletmeyin. Bir kac tatli kasigi rezene icirin

Benim oglum 2 yasinda onda da ayni durum var. Kizim 5 yasinda, o da asiri gazli hala. Oyun oynarken, gulerken, oksururken her an pirt pirt 🙃

Hamurisi, sekerli yiyecekler, süt urunleri, baklagiller, kuruyemisler, salca, paketli gida mumkun mertebe uzak durun. Emziriyorsaniz siz de perhiz edin, usutmeyin vucudunuzu, bilhassa ayaklarinizi. Bebeginizin ayaklarini, karnini iyi koruyun. Bezini uzun sure islak bekletmeyin. Bir kac tatli kasigi rezene icirin
Alttan değil de , üstten gazlı ve sıkışıyor çıkmıyor. Kabızlıkta cabası. Sizde de mi aynı? Doktorlar ne diyor?

Alttan değil de , üstten gazlı ve sıkışıyor çıkmıyor. Kabızlıkta cabası. Sizde de mi aynı? Doktorlar ne diyor?
Mide gazi sorunu yok benim cocuklarimda. Gaz yapan bir seyler yediklerinde kendileri cikarabiliyor gazi.

Annenin bagirsaklarindaki problemin cocuklara gectigi seklinde doktor yorumu. Bagirsagi tedavi etmek de malesef hic kolay degil. Ciddi beslenme disiplini ve uzun zaman istiyor. Ben tedavi olabilmis degilim henuz. Bendeki sorun sibo

Back