Merhaba kızım 17 aylik 15 aylıkken ilk adımlarını attı 2 ay oldu hala doğru düzgün yürümüyor yani çok sendeliyor o yüzden sürekli elini tutup öyle yürüyorum zaten sabahtan akşama kadar öyle yürüyoruz oturduğu yerden kalkıyor tek başına yine tek dans ediyor ayaklarını sağlam vuruyor fakat yürürken hep düşecek gibi bıraktığımda 50 adım atsa 51.de düşecek diye sürekli tutuyorum bazen 10.adimda düşecek gibi oluyor o yüzden sürekli eli elimde yuruyor
Yürümeye başladıktan sonra birkaç ay öyle oluyor. Benim kızım 12.5 aylıkken yürüdü şuan 18 aylık halen yürürken koşarken düşebiliyor. Bir yerini çarpmayacağı sürece müdahele etmeyin düşsün kendi kalksın ve yürümeye devam etsin zamanla alışacak böyle
Yürümeye başladıktan sonra birkaç ay öyle oluyor. Benim kızım 12.5 aylıkken yürüdü şuan 18 aylık halen yürürken koşarken düşebiliyor. Bir yerini çarpmayacağı sürece müdahele etmeyin düşsün kendi kalksın ve yürümeye devam etsin zamanla alışacak böyle
düz yürürken kafa üstü nasıl düştü? yani yürümeyi çözse de refleksleri bizler gibi değil sonuçta kollamanız gerekiyor hala. ben bile bu yaşımda güm diye iniyorum oramı buramı kanamalı yaraladığım oldu. Malesef bir gözünüz üzerinde olacak, ortamdaki tehlikeleri kaldıracaksınız vs