- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
- Konu Sahibi cubba cubba
o zaman doktora gidin. bakalım ne diyecek? inşallah bir şeyi yoktur.halsiz gibi rengi bembeyaz olmaya başlası sanırım bunlar sinyal artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman doktora gidin. bakalım ne diyecek? inşallah bir şeyi yoktur.halsiz gibi rengi bembeyaz olmaya başlası sanırım bunlar sinyal artık
Siz 2 bebeginizi ayni anda mi emziriyorsunuz?eğer doyuracak kadar sütün varsa 2 yaşa kadar devam et derim. büyük kızımı 30 aylık olana kadar emzirdim. ortanca kızımı yani 22 aylık olanı da 30 aya kadar emzirmeyi düşünüyorum inşallah. küçük yani iki aylık kızımı da inşallah 30 ay emzireceğim.
bencede daha iyi beslenmesi lazım kilosu 13Konu sahibi bence siz de bir doktora götürün.artik 1,5 yasina gelmis daha iyi beslenmesi lazim
Anne sütü şu an tek başına yetmez.
Doktor istah açıcı falan önerir belki.
Kilosu kac bu arada?
yetiyor çok şükür.Siz 2 bebeginizi ayni anda mi emziriyorsunuz?
Masallah size.
Küçüğe yetiyor mu peki?
Ya da simdi yetse bile birkac ay sonra yeticek mi?
Kilosu gayet iyi aslında.demek ki sütünüz yariyor.bencede daha iyi beslenmesi lazım kilosu 13
kilosu gayet iyi bence. 3 yaşındaki kızım 15 kg, 22 aylık olan 11 kg.bencede daha iyi beslenmesi lazım kilosu 13
anne sütü sadece 2 yaşına kadar. ondan sonra zaten tüm ömrü yemekle geçecek. bana göre anne sütünden mahrum etmemek lazım.Kilosu gayet iyi aslında.demek ki sütünüz yariyor.
Onunla doydugu icin de yemek istemiyor.
Tek care emzirmeyi birakmak galiba
Tabiki oyle ama 3yasina kadar beslenme de cok onemli.anne sütü sadece 2 yaşına kadar. ondan sonra zaten tüm ömrü yemekle geçecek. bana göre anne sütünden mahrum etmemek lazım.
benimkiler de emmeyle doyanlardan :)Tabiki oyle ama 3yasina kadar beslenme de cok onemli.
Bu durumda 2yasa kadar olan kısım sadece anne sutuyle geciyor.konu sahibinin bebegi guzel besleniyor olsaydi biraktirsin demezdim zaten.
Benim de oglum var 26aylik nerdeyse.2yasina kadar emdi ama yemegini de yerdi mesela.
Sizin kizlariniz da oyle muhtemelen.
kilo ile ilgilikilosu gayet iyi bence. 3 yaşındaki kızım 15 kg, 22 aylık olan 11 kg.
evet sütüm yaradı ama yemek yeme alışkanlığıda olsa devam etse gelişimi ona üzülüyorum annelik ne zor şey aslındaKilosu gayet iyi aslında.demek ki sütünüz yariyor.
Onunla doydugu icin de yemek istemiyor.
Tek care emzirmeyi birakmak galiba
17 aylık oğlum bir aydır ağzına lokma bile almıyor dilyle tükürüyor mümkün değil yedirmek sadece anne sütü alıyo açlıktan bişey olur diye korkuyorum canım sıkılıyor duruma aynı şeyi
yaşayanlardan konu ile ilgili destek yardım bekliyorum
canım bende 18 aylık bebek annesiyim dişten dolayı yapıyolar ben 2-3 aydır hiç bişey yediremiyorum . 1900gr verdi zaten zor alıyodu şimdi alt sınırında altına geçmek üzere kiloda geçecek inş. bu günler senin bebeğin en azından anne sütü alıyormuş benim bebeğim 8 aylıkken bbıraktı onun gıdası bile yeter17 aylık oğlum bir aydır ağzına lokma bile almıyor dilyle tükürüyor mümkün değil yedirmek sadece anne sütü alıyo açlıktan bişey olur diye korkuyorum canım sıkılıyor duruma aynı şeyi
yaşayanlardan konu ile ilgili destek yardım bekliyorum