• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 17 aylık bebeğim lokma bile yemiyor aynı durumu yaşayan varmı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
eğer doyuracak kadar sütün varsa 2 yaşa kadar devam et derim. büyük kızımı 30 aylık olana kadar emzirdim. ortanca kızımı yani 22 aylık olanı da 30 aya kadar emzirmeyi düşünüyorum inşallah. küçük yani iki aylık kızımı da inşallah 30 ay emzireceğim.
Siz 2 bebeginizi ayni anda mi emziriyorsunuz?
Masallah size.
Küçüğe yetiyor mu peki?
Ya da simdi yetse bile birkac ay sonra yeticek mi?

Konu sahibi bence siz de bir doktora götürün.artik 1,5 yasina gelmis daha iyi beslenmesi lazim
Anne sütü şu an tek başına yetmez.
Doktor istah açıcı falan önerir belki.
Kilosu kac bu arada?

Siz 2 bebeginizi ayni anda mi emziriyorsunuz?
Masallah size.
Küçüğe yetiyor mu peki?
Ya da simdi yetse bile birkac ay sonra yeticek mi?
yetiyor çok şükür.
yetmediği zaman büyük kızıma bıraktıracağım.

Kilosu gayet iyi aslında.demek ki sütünüz yariyor.
Onunla doydugu icin de yemek istemiyor.
Tek care emzirmeyi birakmak galiba:KK46:
anne sütü sadece 2 yaşına kadar. ondan sonra zaten tüm ömrü yemekle geçecek. bana göre anne sütünden mahrum etmemek lazım.

anne sütü sadece 2 yaşına kadar. ondan sonra zaten tüm ömrü yemekle geçecek. bana göre anne sütünden mahrum etmemek lazım.
Tabiki oyle ama 3yasina kadar beslenme de cok onemli.
Bu durumda 2yasa kadar olan kısım sadece anne sutuyle geciyor.konu sahibinin bebegi guzel besleniyor olsaydi biraktirsin demezdim zaten.
Benim de oglum var 26aylik nerdeyse.2yasina kadar emdi ama yemegini de yerdi mesela.
Sizin kizlariniz da oyle muhtemelen.

Tabiki oyle ama 3yasina kadar beslenme de cok onemli.
Bu durumda 2yasa kadar olan kısım sadece anne sutuyle geciyor.konu sahibinin bebegi guzel besleniyor olsaydi biraktirsin demezdim zaten.
Benim de oglum var 26aylik nerdeyse.2yasina kadar emdi ama yemegini de yerdi mesela.
Sizin kizlariniz da oyle muhtemelen.
benimkiler de emmeyle doyanlardan :)
ben şikayetçi değilim. çünkü emzirmeyi çok seviyorum. çok şükür sağlıklılar da. daha ne olsun.

kilosu gayet iyi bence. 3 yaşındaki kızım 15 kg, 22 aylık olan 11 kg.
kilo ile ilgili
sıkıntımız hiç
olmadı ama yemek yememesi ve hemde hiçbişey istememesi çok garip zorlada olsa yerdi iki üç öğün falan şimdi nokta kadar yemek yok su bile içmek istemiyor işte bende diyorumki acaba böyle bir dönemmi geçirir bebekler onu merak ediyorum böyle giderse zayıflar ki başladı vermeye

17 aylık oğlum bir aydır ağzına lokma bile almıyor dilyle tükürüyor mümkün değil yedirmek sadece anne sütü alıyo açlıktan bişey olur diye korkuyorum canım sıkılıyor duruma aynı şeyi
yaşayanlardan konu ile ilgili destek yardım bekliyorum

17 aylık oğlum bir aydır ağzına lokma bile almıyor dilyle tükürüyor mümkün değil yedirmek sadece anne sütü alıyo açlıktan bişey olur diye korkuyorum canım sıkılıyor duruma aynı şeyi
yaşayanlardan konu ile ilgili destek yardım bekliyorum
canım bende 18 aylık bebek annesiyim dişten dolayı yapıyolar ben 2-3 aydır hiç bişey yediremiyorum . 1900gr verdi zaten zor alıyodu şimdi alt sınırında altına geçmek üzere kiloda geçecek inş. bu günler senin bebeğin en azından anne sütü alıyormuş benim bebeğim 8 aylıkken bbıraktı onun gıdası bile yeter

hala yemiyor üstelik birde hasta oldu kaç haftadır neler yaşıyoruz Allahım yardımcımız olsun bi yemeye başlasa vicdanen rahat edicem çok üzülüyorum sizde bi dr götürün kilo vermesi
iyi değil inşallah yedirmenin bi yolunu bulurum sadece dua ediyorum dr lar hiçbirşey yapmadılar çünkü

Benim kızım hem meme emiyor hem de az çok yemek yiyor (elde kaşık peşinde koşarak) buna rağmen hep sınırın altında:KK43: son Zaman'larda kilo veriyor ne yedireceğiniz şaşırdım:KK43:
Sizin çocukların kilosuna :nazar::nazar: benim kız küçük mü kalacak böyle:KK43:

evet kilo iyi ama iki aydır yemiyo son bir aydır hep hastanelerdeyiz kansızlığıda var şimdi bi sürü şurup veriyorum zorla inan kiloyla sağlam olmanın alakası yok ki ben hala anne sütü veriyorum sadece onunla besleniyo yemeyi istemiyo bunada şükür tek duam hasta olmasın çok zorlanıyorum

Back