- 15 Ocak 2015
- 53
- 16
- 38
- Konu Sahibi cubba cubba
-
Diş çıkarıyor olabilir mi? 19 aylık kızım genelde diş çıkarma döneminde çok iştahsız olur.Hep mi böyleydi, sonrasan mı oldu?17 aylık oğlum bir aydır ağzına lokma bile almıyor dilyle tükürüyor mümkün değil yedirmek sadece anne sütü alıyo açlıktan bişey olur diye korkuyorum canım sıkılıyor duruma aynı şeyi
yaşayanlardan konu ile ilgili destek yardım bekliyorum
keşkeee ama onuda denedim aslında memedenmi kessem diyede düşünüyorum amasüt verme bak bakalm acıkınca nasıl saldırack yemeğe
yemeye yöneleceğini düşünüyorsan keskeşkeee ama onuda denedim aslında memedenmi kessem diyede düşünüyorum ama
17 aylık oğlum bir aydır ağzına lokma bile almıyor dilyle tükürüyor mümkün değil yedirmek sadece anne sütü alıyo açlıktan bişey olur diye korkuyorum canım sıkılıyor duruma aynı şeyi
haklısınız aslında memeye de düşkğn olduğu için olabilir belkideyemeye yöneleceğini düşünüyorsan kes
evet birde onu deneyeyim iyi fikir çok teşekkür ederimCanım diş çıkarma döneminde bebeklerin iştahsız olması normal ama hiç yemıormuş şu kaşık mamaları varya canım onlar hem çok besleyici hem tok tutup hemde bütün benekler severek yıyo belki bebeğinde onu sever en azından su diş dönemi geçene kadar ben onlardan vermiştim severek yıyodu
anne sütü yetiyor demek ki.17 aylık oğlum bir aydır ağzına lokma bile almıyor dilyle tükürüyor mümkün değil yedirmek sadece anne sütü alıyo açlıktan bişey olur diye korkuyorum canım sıkılıyor duruma aynı şeyi
yani sütten kesmenin zamanı yavaş yavaş geldi diyebiliriz değilmianne sütü yetiyor demek ki.
benim kızım 22 aylık, o da emiyor ve sadece doymadığı zaman bir şeyler yiyor.o da 3-5 lokma. en sevdiği yemekleri bile yemiyor sütle doyunca.
eğer doyuracak kadar sütün varsa 2 yaşa kadar devam et derim. büyük kızımı 30 aylık olana kadar emzirdim. ortanca kızımı yani 22 aylık olanı da 30 aya kadar emzirmeyi düşünüyorum inşallah. küçük yani iki aylık kızımı da inşallah 30 ay emzireceğim.yani sütten kesmenin zamanı yavaş yavaş geldi diyebiliriz değilmi
işte yemek yemiyo sadece sütlede olmazki bilemedim bi doktora gidicem galibaeğer doyuracak kadar sütün varsa 2 yaşa kadar devam et derim. büyük kızımı 30 aylık olana kadar emzirdim. ortanca kızımı yani 22 aylık olanı da 30 aya kadar emzirmeyi düşünüyorum inşallah. küçük yani iki aylık kızımı da inşallah 30 ay emzireceğim.
gelişiminde sorun yoksa hasta değilse sütün doyurucu demektir. yine de içinin rahat etmesi için git tabi.işte yemek yemiyo sadece sütlede olmazki bilemedim bi doktora gidicem galiba
halsiz gibi rengi bembeyaz olmaya başlası sanırım bunlar sinyal artıkgelişiminde sorun yoksa hasta değilse sütün doyurucu demektir. yine de içinin rahat etmesi için git tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?