17 aylık bebeğim ishal huzursuz

limonunannesi

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2023
20
9
16
27
Kızlar oğlum gece uyandı huzurlandı birden sabaha kadar mırıldandı sabaha karşı ishal yaptı taşırdı bezinden temizledim hala gaz çıkarırken ishal sekilde yapıyor huzursuz ve istahı yok yemiyor yarina randevu aldik ama cok oanik oldum ben huzursuz yerde durmuyor hep kucak istiyor sabah yaptigi kaka yesil ve sari karisikti simdi yesil yapiyor

Kızlar oğlum gece uyandı huzurlandı birden sabaha kadar mırıldandı sabaha karşı ishal yaptı taşırdı bezinden temizledim hala gaz çıkarırken ishal sekilde yapıyor huzursuz ve istahı yok yemiyor yarina randevu aldik ama cok oanik oldum ben huzursuz yerde durmuyor hep kucak istiyor sabah yaptigi kaka yesil ve sari karisikti simdi yesil yapiyor
İshal sancı yapıyordur huzursuzluğu o yüzdendir bence.
Bebişin kaç aylık?

Bagırsak enfeksiyonu olabilir. Bu mevsimde sık görülür. Bol sıvı takviyesi yapın doktora gidene kadar

karnı ağrıyordur hemen probiyotik başlayın
bol sıvı verin muz yedirin

Back
X