Çocuk Hastalıkları 17 aylık bebeğim bronşit

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Biz de bronşit yüzünden hastanedeydik 4 gece kaldık bugün taburcu olduk benim bebeğim 6.5 aylık çocuk servisindeki hastaların yüzde 80' i belki de 90' ı bronşitten yatıyor. Benim bebeğimin tek tük öksürüğü vardı dedik ilerlemeden götürelim şurup falan verir ama meğerse çocuk bronşit olmuş çotan buhar verdiler hastanede kaldığımız süre içinde günde 7-8 defa falan. Artık iyileştik çok şükür. Allah senin bebeğine de şifa versin. Özellikle böyle havalarda dikkat etmek lazımmış teleyip soğuyunca üşütüyolar...

benimde kardeşim o yaşlarda çok kötü bronşit olmuştu hatta doktor hastaneye bile yatacağını söyledi. bir akrabamız bize kozalı haşhaşı ıhlamurla kaynatıp 1 çay bardağı kadar sabah akşam aç karnına içirmemizi söyledi. biz denedik ve bronşiti resmen sökülüp atıldı 1 hafta içerisinde. doktor bile şaşırmıştı.

kozalı haşhaştan uyuşturucu yaptıkları için aktarlarda bulmakzor ama haberiniz olsun.biz tanıdıklarımız vasıtasıyla başka şehirlerden getirtmiştik. bebeğe de yan etkisi yok

bebeğim bronşit olmuş
bana yardım edin ne yapmam lasım

canım benim kzımda bronşit oldu uykusunda tıkanıyor öksürük krizi tutuyordu doktorumuz rahat nefes alması için ilaç verdi onu kullandım sık sık ballı ıhlamur çayı verdim...bebeğin tam olarak ne kadarlık bilmiyorum ama benim ki tam 1 yaşında idi kısa zaman zarfında toparlandı üzülme...

canım geçmiş olsun sizede sevnidim iyi olduğuna
bizimki hala geçmedi hırıltısı öksürügü sizin geçti mi tamamen

bunu denicem haşhaşı bulabilirim inşallah bizde de işe yarar

17 aylık igne vuruluyor 3 gündür 3 tane şurup
ama hala düzelme yok
hırıltısı bir geciyor bakıyorum hemen tekrarlıyor

akrabalarınız ya da tanıdığınız varsa afyon ya da amasyadan haşhaşı getirtebilirsiniz. çaydanlık altıyla ıhlamuru kaynatıp içine 1 adet haşhaş atıyorduk.onu da 10 gün sabah akşam aç karnına 1 çay bardağı içiriyorduk. açıklamalı yazayım da yanlışlık olmasın.

balgamı resmen büyük abdestinden çıkmıştı.o derece etkili bir yöntemdi.

Canım haşhaş ne kadar iyi bir yöntem araştırmak laım ben Afyonluyum ve haşhaş boldur bizim orada ama bilirsiniz haşhaştan ilaç,uyuşturucu vs..yapılıyor çok etkin, doğru kullanıldığında yararlı ama dikkat edilmesi gerekir.
Ben cesaret edemem oğluma vermeyi.

Bu arada çok geçmiş olsun,en kısa zamanda bebeğinin iyileşmesini dilerim..

doğru sevhancım haşhaşı dikkatli kullanmak lazım. zaten 1 tane kozalı haşhaş içiriyoruz o yüzden.tek yan etkisi bebekte biraz uyku yapması oluyor. kardeşim ve kuzenlerim dahil bir çoğu bebekken bronşit olduğu için içirmiştik. biz bir yan etkiyle karşılaşmadık. ama gene de son karar tabiki sizindir. allah korusun başka bir yan etkisi çıkar o zaman bişey diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…