- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.904
- 168
- Konu Sahibi Duka Tesla
-
değil miİşte bu kadaaar...
Şimdi sormazlar mı peki polis değil miydi o parayı oraya koyup bakancığımızın oğluna komplo kuran, iftira atan? Zaten kendinin olmayan, polisin koyduğu parayı mı iade ettiler yani?
bir kere daha kutlayalım bu haftayı
Eki Görüntüle 1348835
yazmıyorlar ki bu konular hakkındaBen merak ediyorum tapelerin doğruluğu da yani kelime ekleme, cümle çıkarma, anlam bütünlüğünü bozacak saptama yapılmadığı ispatlanmışken, polislerin koyduğunu iddia ettikleri paralar takır takır faiziyle geri ödenmişken bu ultra muhafazakar arkadaşlar ne diyor bu konuya? Hırsızlıkları tescilli yani yalan, dolan, iftira işe yaramaz bu saatten sonra. Nasıl bir savunma getiriyorlar acaba?
Ben merak ediyorum tapelerin doğruluğu da yani kelime ekleme, cümle çıkarma, anlam bütünlüğünü bozacak saptama yapılmadığı ispatlanmışken, polislerin koyduğunu iddia ettikleri paralar takır takır faiziyle geri ödenmişken bu ultra muhafazakar arkadaşlar ne diyor bu konuya? Hırsızlıkları tescilli yani yalan, dolan, iftira işe yaramaz bu saatten sonra. Nasıl bir savunma getiriyorlar acaba?
yazmıyorlar ki bu konular hakkında
hirsizlik,yolsuzluk yaptiklarina inanmiyorlar.
paralari alip ceplerine koyarken bile gorseler, akepelileri degil gozlerini suclarlar.
Diyorlar kı ;
Çalmışlar ama sorun neden calmıslar kesın bi bildiği vardır o adam yanlıs yapmaz .. (sankı peygamber ! )
Ya da
Çalıyor ama çalışıyor anam kim çalmıyor kı bu devirde
Yok yeni mottolari "Çalıyor ama çalışıyor "Doğru diyorsun. Tapelerin doğruluğu ispatlanmış çalmışlar paraları diyorsun ben inanmıyorum diyor. İspat sunuyorsun yok, kanıt gösteriyorsun gözüne sokuyorsun yok. Dünyanın yuvarlak olduğunu reddetmek gibi bir şey.
Canım istemsiz güldümDiyorlar kı ;
Çalmışlar ama sorun neden calmıslar kesın bi bildiği vardır o adam yanlıs yapmaz .. (sankı peygamber ! )
Ya da
Çalıyor ama çalışıyor anam kim çalmıyor kı bu devirde
Yok yeni mottolari "Çalıyor ama çalışıyor "
ne günlere geldik allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?