• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 Aralık Paraları Faiziyle İade Edildi

Duka Tesla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
2.238
5.904
168
Rıza Sarraf'ın adamı Abdullah Habbani 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarında el konulan 1 milyon TL, 800 bin euro ve 60 bin doları 55 bin TL'lik faiziyle birlikte, 2 kilo altını adli emanetten geri aldı. 17 Aralık soruşturması kapsamında işadamı Rıza Sarraf ile birlikte "Rüşvet almaya ve vermeye aracılık etmek" ve " Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak" suçundan tutuklanan adamı Abdullah Habbani'nin işyerinde ele geçirilen paralar faiziyle iade edildi. 2 avukat ve 2 koruma ile adliyeye gelen Habbani ilk olarak 2 kilogram altını geri aldı. Daha sonra banka şubesine geçen Habbani uzun süre burada kaldı. Habbani ile birliket 5 kişilik grup yaklaşık birbuçuk saat kaldığı adliyeden iade edilen paraların ve altınlarını koyduğu 1 valiz ve 1 sırt çantasıyla ayrıldı.

Happani aldığı 55 bin TL faizi ise Kızılay’a bağışladı. Hürriyet'in haberine gere göre, bağış fikri Happani'nin kendisinden çıktı. Konuya yakın kaynaklardan biri "Bu paralar Abdullah Bey'e ait. Rıza Sarraf ile ilgisi yok. Doğan 55 bin TL'lik faizi ise Kızılay'a bağışladı. Bağış işlemi Adliye'deyken yapıldı" dedi. Kızılay Dernge Genel Müdürlüğü hesabına 29 bin 650 TL, 550 dolar ve 7 bin 600 Euro bağış yapıldı. Söz konusu bağışlar Halkbank hesabına yapıldı.

Ayrıca 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk soruşturması hakkında verilen takipsizlik kararının kesinleşmesinin ardından, eski İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler'in el konulan 400 bin TL, 320 bin Euro ve 90 bin doları da faiziyle iade edildi.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/27830714.asp
http://www.radikal.com.tr/turkiye/17_aralik_parasi_faiziyle_iade_edildi-1257205

İşte bu kadaaar...

Şimdi sormazlar mı peki polis değil miydi o parayı oraya koyup bakancığımızın oğluna komplo kuran, iftira atan? Zaten kendinin olmayan, polisin koyduğu parayı mı iade ettiler yani?
değil mi:KK51:

10858348_690355434402296_1846347511049646963_n.jpg

bir kere daha kutlayalım bu haftayı
Eki Görüntüle 1348835

Ben merak ediyorum tapelerin doğruluğu da yani kelime ekleme, cümle çıkarma, anlam bütünlüğünü bozacak saptama yapılmadığı ispatlanmışken, polislerin koyduğunu iddia ettikleri paralar takır takır faiziyle geri ödenmişken bu ultra muhafazakar arkadaşlar ne diyor bu konuya? Hırsızlıkları tescilli yani yalan, dolan, iftira işe yaramaz bu saatten sonra. Nasıl bir savunma getiriyorlar acaba?

Ben merak ediyorum tapelerin doğruluğu da yani kelime ekleme, cümle çıkarma, anlam bütünlüğünü bozacak saptama yapılmadığı ispatlanmışken, polislerin koyduğunu iddia ettikleri paralar takır takır faiziyle geri ödenmişken bu ultra muhafazakar arkadaşlar ne diyor bu konuya? Hırsızlıkları tescilli yani yalan, dolan, iftira işe yaramaz bu saatten sonra. Nasıl bir savunma getiriyorlar acaba?
yazmıyorlar ki bu konular hakkında:KK51:

hirsizlik,yolsuzluk yaptiklarina inanmiyorlar.
paralari alip ceplerine koyarken bile gorseler, akepelileri degil gozlerini suclarlar.

yazmıyorlar ki bu konular hakkında:KK51:

Ne bileyim hep bi cengaver çıkardı "bundan öncekiler camileri ahır yaptılar" diye başlardı. Onların da işi zor ya her şeye bir bahane bul el insaf denilen konulara bile bir kılıf uydur. Çok zor :(

hirsizlik,yolsuzluk yaptiklarina inanmiyorlar.
paralari alip ceplerine koyarken bile gorseler, akepelileri degil gozlerini suclarlar.

Doğru diyorsun. Tapelerin doğruluğu ispatlanmış çalmışlar paraları diyorsun ben inanmıyorum diyor. İspat sunuyorsun yok, kanıt gösteriyorsun gözüne sokuyorsun yok. Dünyanın yuvarlak olduğunu reddetmek gibi bir şey.

Diyorlar kı ;
Çalmışlar ama sorun neden calmıslar kesın bi bildiği vardır o adam yanlıs yapmaz .. (sankı peygamber ! )

Ya da
Çalıyor ama çalışıyor anam kim çalmıyor kı bu devirde :KK47:

Heheh di mi banker bilo hesabı :) "çaldım ama sor bir neden çaldım"

Bu çalıyor ama çalışıyor diyenleri çok müslüman, muhafazakar falan geçiniyor olmasalar anlayacağım. Bana batan dini ağızlarından düşürmeyip hırsızı halife ilan etmeleri.

Doğru diyorsun. Tapelerin doğruluğu ispatlanmış çalmışlar paraları diyorsun ben inanmıyorum diyor. İspat sunuyorsun yok, kanıt gösteriyorsun gözüne sokuyorsun yok. Dünyanın yuvarlak olduğunu reddetmek gibi bir şey.
Yok yeni mottolari "Çalıyor ama çalışıyor ":KK45::KK45::KK45:

Diyorlar kı ;
Çalmışlar ama sorun neden calmıslar kesın bi bildiği vardır o adam yanlıs yapmaz .. (sankı peygamber ! )

Ya da
Çalıyor ama çalışıyor anam kim çalmıyor kı bu devirde :KK47:
Canım istemsiz güldüm
Diyorlar ki
Diye başlamışsın ya sanki cumhurbaşkanı gibi konumuşsun hakkını helal et bana valla istemsiz güldüm :KK70:
Tatlı tatlı yemenin acı acı o.....sı vardır kul hakkı hakkını alacak elbet birgün

Bu haberi görünce çok şaşırmıştım.
Böyle bir adalet anlayışı olamaz ya.
Peki boş yere yıllarca ailelerinden uzak kalıp hasret çeken, yıllarca vatanları için hizmet ettikten sonra ödül olarak yıllarca Suçsuz yere hapis yatan komutanlara ne verecekler merak ediyorum doğrusu?...
Hayatlarından çalınan onlarca yılın hesabını kim verecek?
Allah ıslah etsin ...
Elbet gün gelecek, devran dönecek.
O zaman biz izleyeceğiz keyifle çöküşünüzü!

Back