"Bireylerin özgürlük alanina müdahale edildi" diyor.
Burada kasdedilen yolsuzluk rüsvet degildir.
Operasyonun basladigi günde ortaya konan ve secime dogru birkez daha sergilenecek olan s.x kasetleridir.
Operasyonun basladigi günlerde, bir p.rn. filmden alinan görüntüler, Numan Kurtulmus a aitmis gibi gösterilmis ve ellerinde 15-20 milletvekilinin s.x kasedi oldugu söylenmisti.
Iste burada bahsedilen " günah isleme özgürlügü" budur.
Yoksa yolsuzluk ve rüsvet günah isleme özgürlügü olarak anlatilmiyor.
sabah sabah çıok güldüm. iyi geldi.
Dinledim merak etmeyin:))
"bireylerin özgürlük alanina girildi, bakin burada cok önemli birsey var, bireylerin günah isleme özgürlügüne müdahale edildi, burada diyanete cok büyük is düsüyor.
Bireylerin günah isleme özgürlügüne müdahale ederek siyaseti dizayn etmeye calisiyorlar, bu hic konusulmadi, bireylerin günah isleme özgürlügüne müdahale ederek yada iki kisi arasindaki özel konusmalari dinleyerek bunu bir darbeye dönüstürüyorlar, bu hicbir dine sigmaz " diyor.
Aslinda adamin ne söyledigi önemli degil, kisi anlamak istedigini anlar, bakis acisi yani.
Kisilerin bireysel özgürlük alanini ve günah isleme özürlügünü israrla yolsuzluk ve rüsvete cekmek istiyorsunuz, sonrasindada , siradan bir vatandas degil, sözlerinin farkli tarafa cekilecegini bilseydi / biliyordu gibi bir cümle kuruyorsunuz:)))
Iyide zaten insanlar yeterki fakli algilamak ve algilatmak istesiz, her sözü her tarafa cekebilir.
Ortada s.x kasedi gibi insanlarin gercekten bireyselini ilgilendiren konular varken israrla yolsuzluk ve rüsveti bireyselmis gibi lansettigini söylemek:)))
Neyse nasil algilanirsa algilansin zaten sartlanmis algi kolay kolay degismez!
Daha öncede defaten burada yazdığım gibi; ben sıradan bir vatandaş olarak istediğim gibi konuşurum...ancak ülke yönetimine seçilmiş kişiler vatandaşların hassasiyetlerini, ülkenin genel yapısını ve içerinde bulunulan koşulları değerlendirerek ve ağızlarından çıkanı kulağı duyarak konuşmak zorundadırlar....
Sayın Milletvekili bu şekilde konuşursa hangi kesim ne şekilde algılar bilmiyor muydu...Gayette net bir şekilde bildiğini düşünüyorum...
zamanında yolsuzluğa ....zinaya....yetim hakkı yemeye..v.s v.s haram diyenler şimdilerde yapılan hatalara günah özgürlüğü diyor...ne yaman çelişki.....
Evet islamiyet özgürlük üzerine kuruludur.
Herkesin bunu anlamasi imkansiz, herkes anlasa herkes müslüman olurdu.
Allah insanlari iradeli yaratmistir.
Buda insana karar verme kalibiyetini kazandirmistir.
Eger Allah isteseydi herkes tertemiz müslümanlar olurdu, melek gibi.
Yetim hakki yeme, calma, cirpma, yolsuzluk diye israrla ve bilerek bu icerisine "KUL HAKKIDA" diren konularida, bireysel günah isleme özgürlügüne katmaya calisilmasi cok komik geliyor.
Yetim hakki yemek, calmak, yolsuzluk, iftira gibi günahlar bireysel degildir bu nedenle insanlarin yaptigi kanunlarda bile affi yoktur.
Zina gibi günahlar ise bireyseldir.
Baska bir insanin hakki sözkonusu degildir.
Bir ülke seriatla ( yani Allah in hükümleri ile) yönetiliyorsa, zina isledigi 4 sahitle ispatlanan insanin cezasi bellidir.
Yok insanlarin koydugu kanunlarla yönetiliyorsa ve zinada suc degilse, siz cikip kimsenin zinasina karisamazsiniz.
Hele hele insanlarin yatak odasini gizlice cekip bunlarla santaj yapamazsiniz!
Su hale bak ya.
Yillardir AKP nin üzerine bizi Iran yapacak diye saldiran insanlar, simdi "bireylerin kendilerini ilgilendiren konularda günah isleme özgürlügü var" denilmesini kabul edemiyor:)))))
Saka gibi:)))
Madem öyle seriatla yani Allah in Kuran da belirledigi hükümlerle yönetelim ne dersiniz?
O zaman özel alan, bireysel günah falan sözkonusu olamaz.
Günah isleyen ve ispatlanan kim olursa ALLAH in hükümlerine göre cezasini alir.
Evet islamiyet özgürlük üzerine kuruludur.
Herkesin bunu anlamasi imkansiz, herkes anlasa herkes müslüman olurdu.
Allah insanlari iradeli yaratmistir.
Buda insana karar verme kalibiyetini kazandirmistir.
Eger Allah isteseydi herkes tertemiz müslümanlar olurdu, melek gibi.
Yetim hakki yeme, calma, cirpma, yolsuzluk diye israrla ve bilerek bu icerisine "KUL HAKKIDA" giren konularida, bireysel günah isleme özgürlügüne katmaya calisilmasi cok komik geliyor.
Yetim hakki yemek, calmak, yolsuzluk, iftira gibi günahlar bireysel degildir bu nedenle insanlarin yaptigi kanunlarda bile affi yoktur.
Zina gibi günahlar ise bireyseldir.
Baska bir insanin hakki sözkonusu degildir.
Bir ülke seriatla ( yani Allah in hükümleri ile) yönetiliyorsa, zina isledigi 4 sahitle ispatlanan insanin cezasi bellidir.
Yok insanlarin koydugu kanunlarla yönetiliyorsa ve zinada suc degilse, siz cikip kimsenin zinasina karisamazsiniz.
Hele hele insanlarin yatak odasini gizlice cekip bunlarla santaj yapamazsiniz!
Su hale bak ya.
Yillardir AKP nin üzerine bizi Iran yapacak diye saldiran insanlar, simdi "bireylerin kendilerini ilgilendiren konularda günah isleme özgürlügü var" denilmesini kabul edemiyor:)))))
Yillardir "AKP seriati getirecek " diyenler, kisilerin özgürlük alani sözünü bile muhalif:)))
Saka gibi:)))
Madem öyle seriatla yani Allah in Kuran da belirledigi hükümlerle yönetelim ne dersiniz?
O zaman özel alan, bireysel günah falan sözkonusu olamaz.
Günah isleyen ve ispatlanan kim olursa ALLAH in hükümlerine göre cezasini alir.
Bak şuan kalkıp birini gasp edebilirim , gasp yasalarımızda da , inandığım dinde de suç / günahtır . Yani bunu yapmakta serbest miyim serbestim , özgür müyüm özgürümAma benim bu suçumun / günahımın bir yaptırımı olacak değil mi ? Eee olacak ... Ne vakit ; ispatlandığında .
Anlamıyorum ben bu ''Güanh İşleme Özgürlüğü '' kavramanı nasıl bu kadar farklı pencerelerden tartışılabiliyor :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?