- 4 Aralık 2023
- 56
- 8
-
- Konu Sahibi tosbikbiri
Şuan hastanedeyim günde 3 serum takılıyor. Suda içiyorum bol bol ayağa kalkmak yasak. Benim suyum o gece az miktarda gelen dışında hiç gelmedi sizedemi öyle olmuştuCanım inşallah kesen kendini onarır ve kucağına sağ salim alırsın bebeğini. Öncelikle sakin ol stres yapma ağlama bol bol dua et unutma bebeğin hala seninle. Son ana kadar sen onun annesinin ve sana ihtiyacı olduğunu unutma sakın. Bende aynı süreçlerden geçtim. Benim hikayem çok olumlu devam etmedi ama ben günde 5 litre su içiyordum bu süreci uzattığını düşünüyorum kesinlikle o yüzden su içimini ihmal etme. Hastanede benim ayaklarımı kaldırıp yatmamı söylemişlerdi sana da söylemişlerdir öyle yat kesinlikle. Tuvalet haricide ayağa kesinlikle kalkma. 24. Haftaya kadar dayanabilirseniz zaten yaşam sınırı oluyor ve birçok doktor küvezde yaşar diyor (olası bir erken doğum durumunda) suyu az bile olsa biraz bile olsa bebek yaşar gözüyle bakıyorlar zaten. Umarım sizin hikayeniz güzel sonuçlar ama bebeğine ve kendine inan. Onunla bol bol konuş senim duyuyor seni hissediyor. İnşallah sağ Salim kucağına alırsın
Yok benim gelmeye devam ettiŞuan hastanedeyim günde 3 serum takılıyor. Suda içiyorum bol bol ayağa kalkmak yasak. Benim suyum o gece az miktarda gelen dışında hiç gelmedi sizedemi öyle olmuştu
Ne kadar dayanabildi peki yavrunuzYok benim gelmeye devam etti
18+3te hastaneye yatışım oldu 20+3te doğum yaptım. Benim suyum tamamen bitti. Sancım başladı doğum yaptım. Eğer normal doğum yapmasaydım zaten doktorlar suni sancıyla doğurtacaktıNe kadar dayanabildi peki yavrunuz
O süreçte hastanede serum tedaviniz oldumu enfeksiyonunuz varmıydı ? Tüm bu süreçte hastanedemi kaldınız18+3te hastaneye yatışım oldu 20+3te doğum yaptım. Benim suyum tamamen bitti. Sancım başladı doğum yaptım. Eğer normal doğum yapmasaydım zaten doktorlar suni sancıyla doğurtacaktı
Evet canım hastanede kaldım. Hastanede doğum yaptım. Serum verdiler enfeksiyondan zaten kesem zarar gördü benim. Kanamamda vardı antibiyotik tedavisinde gördümO süreçte hastanede serum tedaviniz oldumu enfeksiyonunuz varmıydı ? Tüm bu süreçte hastanedemi kaldınız
Peki bu süreçte bebeğin suyunda hiçmi artış olmadıEvet canım hastanede kaldım. Hastanede doğum yaptım. Serum verdiler enfeksiyondan zaten kesem zarar gördü benim. Kanamamda vardı antibiyotik tedavisinde gördüm
Artış olması için kesenin kapanması lazım benim ki kapanmadıPeki bu süreçte bebeğin suyunda hiçmi artış olmadı
Kesenin kapandığını nasıl anladılar canım benim üç gün önce az miktarda suyum geldi şuan çocuğun suyu çok az aktif miktarda gelen bir suyum yok idrarla gitmiyorsa tabi kesenin onarıp onarılmadığıyla ilgili bir bilgi vermedilerArtış olması için kesenin kapanması lazım benim ki kapanmadıbazen kendini tamir ediyormuş kese bekledik ama bizde süreç öyle işlemedi. İnşallah senin kese kendini onarır
Çok çok az geldi çeyrek çay bardağı anca. Bebeğin su oranının az olması bizi korkutuyor. Bu süreçte ne yaptınız ?Benim konuma bakabilirsiniz. Gelen su miktarı çok minimal düzeyde ise kesenin kendini onarma ihtimali var. 16 da geldi benim. Bir hafta sonra durdu. Sonra kayıp düştüm. 3 hafta kadar az az gelmeye devam etti. Şimdi elhamdülillah kesildi. 24. haftadayız.
Aktif olarak akmadığı sürece sorun yok canım. Az suyu olsa bile idare eder onuKesenin kapandığını nasıl anladılar canım benim üç gün önce az miktarda suyum geldi şuan çocuğun suyu çok az aktif miktarda gelen bir suyum yok idrarla gitmiyorsa tabi kesenin onarıp onarılmadığıyla ilgili bir bilgi vermediler
Benim daha az geldi sanırım. Aktif geldiği zaman bile 11 cm suyu vardı yani. Amnisure testi pozitif çıkmasa su gelmiyor diyecektik.Çok çok az geldi çeyrek çay bardağı anca. Bebeğin su oranının az olması bizi korkutuyor. Bu süreçte ne yaptınız ?
Bunu duymaya okadar ihtiyacım vardıki Allahım onu bize bağışlasınAktif olarak akmadığı sürece sorun yok canım. Az suyu olsa bile idare eder onu
banada o yapılan test pozitif çıktı ama gözle görülür bi su gelmesi yok crp 6 çıktı şuan antibiyotik ve serum veriyorlar
Benim konuma bakabilirsiniz. Gelen su miktarı çok minimal düzeyde ise kesenin kendini onarma ihtimali var. 16 da geldi benim. Bir hafta sonra durdu. Sonra kayıp düştüm. 3 hafta kadar az az gelmeye devam etti. Şimdi elhamdülillah kesildi. 24. haftadayız.
23+5 olduk teyzemiz, çok teşekkür ederiz24 oldu muuu Allahım çok şükür